2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7085781 بازدید | 687330 پست
بعد از چند سال به بررسی شدن اعتقاد ندارم انگار وقتی هنوز داروهای مختلف آدم استفاده نکرده یا زیاد بدن ...

درست میگی آسمان جون. همونایی ک میگی بانقصومشکلات باردارمیشن اوناهمون معجزس دیگ وگرنه هم علم وهرادم عاقلی میدونه بالوله های بسته طبیعی باردارشدن ممکن نیست ولی شدن دیگ آدم میمونه توکارخدا ومنی ک انقدمشکلات دارم بااین رحم فکستنی🥴ازخدامیخوام طبیعی باردار شم معجزشوببینم مگ ب کجابرمیخوره امیدوارم ازاون معجزه قشنگا قسمت تک تکتون بشه الهی آمین 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درست میگی آسمان جون. همونایی ک میگی بانقصومشکلات باردارمیشن اوناهمون معجزس دیگ وگرنه هم علم وهرادم ع ...

الهی آمین عزیز دلم 

🤲🤲🤲🫂🫂🫂🫂

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
برای من بالا بود، انتی توپو و tak منظورته؟ من تیروئید هاشیموتو برام تشخیص دادند، بهم قرض لووتیروکسین ...

سلام نه این اسمی که میگید نیست اسمش Anti thyroglobulin Ab هست تو اینترنت سرچ گردم نوشته بود خود ایمنی تیروئید، رنج آزمایشگاه ۱۱۵ بود برای من ۱۶۷ بود

درست میگی آسمان جون. همونایی ک میگی بانقصومشکلات باردارمیشن اوناهمون معجزس دیگ وگرنه هم علم وهرادم ع ...

اانشالله عزيزم بزودی زود معجزه مادر شدن نصیبت بشه ،، چون شما اعتقاد به معجزه دارید براتون اتفاق میفته ولی من بعد از سقط پارسال که فکر میکردم برام معجزه شده که طبیعی باردار شدم ولی در آخر پوچ بود و دردسرهای بعدش و حالا هم ذخیره مک و باقی مسائل درمورد خودم خوش بین نیستم یعنی حقیقتش درمورد خودم احساس میکنم خوش بینی یعنی خودمو گول میزنم ،،ببخشیدا فقط احساس خودمو درمورد خودم گفتم ،برای شما انشالله مشکل مایع درون رحمتون با تغییراتی حل بشه و جنین های قشنگتونو بتونید انتقال بدید حتی قبلشم معجزه بشه و طبیعی باردار بشید برای منم امیدوارم جور بشه اهدایی بگیرم هرچند با اهدایی هم اصلا بارداری قطعی نیست

سلام دوستان کسایی که باردار شدین و بعد انتقال انکسوپارین داشتید تا اخر بارداری زدید؟ من چون مشکل انعقادی یا ایمنی نداشتم ولی بهم دکتر داده و گفته تا ماه اخرم نمیشه قطع کرد

انتظار ۱۰ ساله...
سلام گلم آره میگفتن پولکیه ومثبتیاش زیاده.اگ خودت اینارو دیدی ازش دلت باهاش نيست پس نری بهتره.چون آر ...

ممنون عزیزم، چشم، ببینم چی پیش میاد و خدا چی میخواد،آیا هنوز نمیخواد یا دست برمیداره؟!    

بلهبعد دیدم جنین دارم و طبیعی حامله نشدم باز پیگیر شدم

مثل من...میتونم بپرسم بچتون چند سالشه؟

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...برای مثبت شدنم صلوات میفرستی؟

سلام دوستان کسایی که باردار شدین و بعد انتقال انکسوپارین داشتید تا اخر بارداری زدید؟ من چون مشکل انع ...

آره منم تا آخرش داشتم ولی دوتا از فاکتورهای اتعقادیم مشکل داشت

سلام دوستان کسایی که باردار شدین و بعد انتقال انکسوپارین داشتید تا اخر بارداری زدید؟ من چون مشکل انع ...

سلام عزیزم.  بستگی به شرایط داره

بعضی دوستان قطع کرده دکترشون بعضی هم مثل من تا آخر باید بزنم