2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون طلاهامو گرون خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 73 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه یه چی گفت منم جدی نگرفتم ولی گفتم اینجا بپرسم

طلا فروشا یه عالمه عددو تو هم ضرب میکنن،😄😄😄اجرت و مالیات و سود و قیمت طلای خام تو هم ضرب میشه البته من همیشه طلای بدون اجرت میگیرم 

طلا فروشا یه عالمه عددو تو هم ضرب میکنن،😄😄😄اجرت و مالیات و سود و قیمت طلای خام تو هم ضرب میشه الب ...

اره من چون طلاهامو پارسال فروختم دارم میگیرم کم کم فعلا نو میخرم باز واسه پس انداز دست دوم میگیرم

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

طلای خدمت بدون دستمزد و اجرت شده ۳۶۳۰۰

مابقی اجرت و مالیات

یعنی ۵ تومن خوب خریدی عزیزم

مبارک ب دل خوش استفاده کنی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
طلافروشه امروز بهم گفت تا شیش تومن می‌ره بالا من 40 تومن بیشتر نداشتم خریدم

وااااای😵‍💫😑کِی؟

نمیدونم این هفته بخرم یا هفته ی بعد

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
وااااای😵‍💫😑کِی؟نمیدونم این هفته بخرم یا هفته ی بعد

از من می‌شنوی دست دست نکن هرچی زودتر بهتر بخدا از طلا کسی ضرر نمیکنه من قرعه کشی چهل تومنی دارم که هروقت بهم افتاد طلا بخرم شوهرم امروز چها تومن داد گفت هرچی زودتر بخری بهتره برو امروز بخر پول قرعه هروقت افتاد میدم به اون اگه لازم داشت تو هم اگه پول داری بخر 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم