2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061243 بازدید | 685533 پست
سلام عزیزم من تازگیا دادم، خودم ک سر در نمیارم فقط یادمه مثلا نوشته بود نرماله‌ و... خواستی بفرست اگ ...

مرسی عزیزم خودم ترجمش کردم نوشته بود نرماله و مشکل خاصی نداره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان تهرانی زیاد بودن..اگه کسی باشه معرفی میکنن بت..من خوزستانیم.و خوزستان دکتر میرفتم

سلام ماهور جان حالت چطوره عزیزم 

نی نیت خوبه 

میگم خودت و شوهرت تحت نظر کدوم دکترا بودین تو اهواز

شوهرمو فرستادم پیش دکتر خردمند آزمایش کاریوتایپ و چنتا دیگه ازش گرفتن ک گفته بود منتظر بارداری طبیعی نباشید خانمتو بفرست برا ivfمجدد 

حالا گفتم ب چنتا دکتر دیگه هم نشون بدم بعد خودم اقدام کنم 

ببین منم دقیقا این مشکل داشتم ،اولین باری که گذاشتم صبحش کامل قرص خارج شد بار دوم نصف قرص خارج شد بع ...

دقیقا صدا داد،فقط قرصه مثل توپ گرد شده بود وقتی بیرون اومدتا امشب بزارم ببینم امشب چی میشه،ببخشید عزیزم خیلی اذیتت کردم سوال زیاد پرسیدم😘

@خدااا    

عزیزم خیلی مبارکت باشه انشالله به سلامتی بغلش کنی

آخی منم از امروز داروهای چهارمین انتقالم رو شروع کردم

دعا کن منم مثبت بشم

تو الان دیگه مامانی دعات مستجابه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
@پونه00 عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهر ...

ممنونم ازت مهربانو... 

منم مثل خودت سالهاست چشم‌انتظارم...

الهی برسی به هرچی که آرزوی قلبیته🙏

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
@خدااا عزیزم خیلی مبارکت باشه انشالله به سلامتی بغلش کنیآخی منم از امروز داروهای چهارمین انتقالم رو ...

عزیزم‌انشاالله‌که‌خداسالمترین‌وصالح‌ترین‌فرزند‌

تو‌همین‌ماه‌تودلت‌بزاره🙏

تنها‌تفاوت‌من‌باسریای‌قبل‌این‌بود‌که‌به‌شدت بی‌خیال‌بودم

میگفتم‌میخوادبشه‌میخوادنشه‌این‌آخرین‌انتقالیه‌که‌میرم

بااینکه‌۷جنین‌فریزهنوزداشتم‌به‌دکترم‌گفتم‌من‌دیگه‌نمیام

این‌سریه‌آخره

واصلا‌به‌این‌حرفا‌که‌اینو‌نخور‌واونو‌نخورنداشتم‌درحدی‌که‌صبحا

آب‌جوش‌عسلمم‌طبق‌قبل‌میخوردم‌😅کلا‌دندام‌پهن‌شده‌بود😁

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
سلام ماهور جان حالت چطوره عزیزم نی نیت خوبه میگم خودت و شوهرت تحت نظر کدوم دکترا بودین تو اهواز شوه ...

ساام عزیزم.شکر خوبیم....زیر نظر دکتر نیکبخت بودم..شوهرم زیر نظر دکتری نبود فقط یادمه یبار رفتیم پیش ی دکتری گفت مشکلی نداره..

عزیزم‌انشاالله‌که‌خداسالمترین‌وصالح‌ترین‌فرزند‌تو‌همین‌ماه‌تودلت‌بزاره🙏تنها‌تفاوت‌من‌باسریای‌قبل‌ای ...

ممنونم عزیزم ایشالا توکل به خدا

امیدوارم بارداریه راحتی رو سپری کنی و به سلامت بغلش بگیری

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ممنونم عزیزم ایشالا توکل به خداامیدوارم بارداریه راحتی رو سپری کنی و به سلامت بغلش بگیری

انشاالله‌چون‌ماانتقالیا‌بارداریم‌خیلی‌حساسو‌پرازریسکه🙏

ممنونم عزیزم ایشالا توکل به خداامیدوارم بارداریه راحتی رو سپری کنی و به سلامت بغلش بگیری

روزانتقال‌یه‌خانومی‌بودکه‌برابارپنجم‌اومده‌بودرحم‌اجاره‌ای‌بشه

گفت‌چهاربارانتقال‌دادم‌۳بارمثبت‌شده‌گفت‌‌من‌کلا‌همون‌۵و۶ساعت

اول‌فقط‌استراحت‌میکنم‌بعدزندگی‌عادیم‌دارم‌تجربه‌هم‌کردم‌دوتا

آمپول‌باهم‌تویه‌سرنگ‌بزنم‌اینجوری‌بیشتراثرداره

منم‌دقیقا‌همین‌کارکردم‌‌ولی‌درکل‌اگه‌بخوادبگیره‌میگیره

نه‌به‌استراحته‌نه‌به‌خوراکه‌نه‌هیچی‌فقط‌وفقط‌آرامش😊

مثل رویان شلوغ پلوغه؟

رویان نرفتم فقط چند بار همسرم آزمایش داده، نه من ک اذیت نشدم معمولا نوبت دکتر ک میگرفتم نیم ساعت نهایت یه ساعته کارم راه می‌افتاد،در کل خوبه بنظرم

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
روزانتقال‌یه‌خانومی‌بودکه‌برابارپنجم‌اومده‌بودرحم‌اجاره‌ای‌بشهگفت‌چهاربارانتقال‌دادم‌۳بارمثبت‌شده‌گف ...

عزیزم خیلی مبارک باش ♥️ انشاالله که نی نی تو صحیح و سالم بغل کنی 💚🤲 میشه عکس بی بی چک تو هم بذاری ؟؟ و اینکه بلاست بودن جنینا؟

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
جیناتی هم همون استرادیوله به صورت واژینال ؟

رز من ک با هورمون نمیتونم ضخامتوبالا ببرم ب نظرت باروشهای دیگ بالاببرم چون بعدانتقال جنین دیگ نمیشه ازاون روش بخاطر ضررش ب جنین استفاده کنم وادامه بدم ضخامت میادپایین؟