2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061255 بازدید | 685534 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من نوشته روزی یکی

بله دیگه روزی یکیه ولی بهتره یه وقتی استفاده کنید که یه تایمی دراز بکشید بلند نشید به من گفت قبل خواب که دراز کش باشم ،، صخامت من با استرادیول بالا نمی‌رفت جیناتی خیلی رو من جواب داد

بچه ها معمولا مکملهارو روزی چند تا میخوردین؟ شصت تا برام نوشته ولی نمیدونم برای یکماهه روزی دوتا یا ...

عزیزم پیج دکترمحمودصادقی روحتماچک کن جنین شناس هستن ودرموردمکملامطالعه کن توی هایلایتا.یاباهاشون مشاوره بگیربخصوص اگه تنبلی دارین 

به من گفتن بروپیش زهرا علامه همون تاج سادات برای کولپوسکوپی

دکتر تاج السادات علامه که الان اسمشو عوض کرده شده فاطمه زهرا علامه، فوق تخصص هست.

من پیش خواهرش میرم، زهرا علامه، اون متخصصه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
الان چطورید؟منو ک کسی مراعات نمیکنه سرما هم خوردن میان پیشم بوسم میکننولی حس میکنم تو بارداری سیستم ...

وای ویروس گوارشی، آنفولانزا و ... خیلی بده

رفت و آمدت رو کم کن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

خانومهایی که انتقال جنین داشتید آمپول پروژستون چه مدت باید استفاده بشه و اینکه عضلانیه یعنی هرروز تزریقاتی تشریف میبرید؟

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
سلام بهار خوبی چخبرا ، بهترشدین؟

خدا رو شکر. ممنون که به یادمی🥰

الان درگیر سرماخوردگی بچه هام🫠

تقریبا یک ماه و نیمه حداقل یکیمون مریضیم. از پاییز و زمستون خیلی بدم میاد😷

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....