2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7060870 بازدید | 685484 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نینیمون خوبه😍 مامانش خوش شانسه

مامانش دیگه داره کم میاره🥲

عزیزم نی نی شما خوبه🥰🤲🏼

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

تا بدنیا بیاد خطها معلومه..مثلا من پایین نافم نداشتم..موقع ک زایمان کردم دیدم خط داشتم..

کاش سرتا پام ترکشه دخترم سالم بغلم کنم🥹❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام خانما.ببخشید من الان وارد ۹هفته شدم. از هفته پنج تا الان لکه بینی دارم و دکترم یکی دو هفته پیش ...

خونریزی داشتم شبیه پریود هفته ۱۰ یا ۱۱ قط میشه کامل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تا اخر زایمان استرس طول سرپیکس داشتم..موقع زایمان اذیت شدم و میگفتم چرا زودتر دهانه باز نشد😄

یعنی بچه ما که ای وی افه طبیعی بیاد مشکلی نیست؟

خیلی نگرانم البته فعلا مشخص نشده مدل زایمان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا نگران نباش..همه چیز بخوبی میکذره..بچه ات هم دیگه کامله..هفته های استرس زا دیگه کذشتن..

یعنی خدایی نکرده همین هفته هم بیاد مشکلی نیست؟

۳۵ هفتم. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره روزهای بعد ازمایش استرس زا هستن..من روزشماری کردم تا روز زایمان..اوف اون روز بیاد ذرباره نی نی س ...

قربونت برم🥹 

خدا خودش دل همه رو شاد کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما هماتوم داشتی؟

بارداری قبلی هماتوم داشتم خونریزی و لک...

ولی این بارداری سونو چیزی نشون نداد از هفته ۵ تا ۱۰ هر ۵روزیبار خونریزی داشتم و لکه 

فقط استراحت و شیاف و... مایعات زیاد بخور رفع میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلااامرفتم سونو نی نی هفت هفته اشهضربان قلبش ۱۲۸همه چیرخوب بود خداروشکر😍😍😍

خداروشکر الهی به سلامت بغلش کنی 🤱🤱💚💚🙏🙏🙏

الهی شکر من یه مادرم   از آبانماه بعد ۲۱سال  💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

یعنی بچه ما که ای وی افه طبیعی بیاد مشکلی نیست؟خیلی نگرانم البته فعلا مشخص نشده مدل زایمان

مگه من طبیعی نیاوردمش..

چنان زور میزدم ک صورتم کبود میشد😄

چون غذا نخورده بودم جون برام نموند..ای خدا بحدی گلوم خشک میشد ک میچسبید..

یکی کنارم بود فقط اب میذاشت رو زبونم.

دوباره چندثانیه بعدش گلوم میچسبید..