2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061276 بازدید | 685536 پست
قرص استرادیول دکتر بهم داده روزی ۳ تا مهمه سر ساعت خاصی هرروز بخورم؟میتونم صبح دوتا بخورم شب یدونه؟

من ۴ تا داشتم 

دوتا همزمان ۱۱ صبح می‌خوردم

دوتا همزمان ۱۱ شب 

اون داروهایی که ۸ ساعت یکبار هستن منم نمیتونم سر ساعت

بخورم 

استرادیول فکر کنم فرقی نداشته باشه ،میتونی دوتا صبح ،یکی شب بخوری ولی برای احتیاط باز اگه شماره ای از منشی دکتر داری ازش بپرس

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای با این وضعیت اسفناکی ک گفتی پس چرا عکس رنگی نشون نداده این ک خیلی واضحه. پس وقتی هرآیتمشون خطادا ...

همینو بگو ....وقتی تو عکس رنگی نمی‌خواد این چیزا معلوم بشه پس چرا ما رو می‌فرستن عکس رنگی ....چقدر سر این عکس رنگی تو میدون بازار گریه کردم ....اهل بازار منو نگا میکردن .....گفته بودن ماده حاجب باید خارجی باشه پیدا نمیشد😭😭😭😭😭

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته خیلیپنج دفعه به حرف هم آسون نیستخیلی امید داشتم دفعه پنجم بشهخیلی دل بسته بودم، میگفتم خدا ...

عزیزم. حق داری خیلی سخته. منم 4 بار انتقال دادم. بازم خدارو شکر یه بسته دیگه جنین داری. میدونی بین انتقال فاصله ننداز. دوتا پریود صبر کن مجدد برو آخرین بسته هم انتقال بده توکل بخدا. راستش منم جرات ندارم برم انتقال. یکساله دارم باخودم کلنجارمیرم برم انتقال ولی عجیب ترس دارم. دس ودلم نمیره. بلاتکلیفم بخاطر مشخص نشدن مشکلم. علت یابی نشده. شما از لحاظ روحی که آروم شدی اگه برات امکان داره باشگاه برو ورزش کن. اگه نه. که پیاده روی ساده ولی منظم روزانه داشته باش. و خودتو سرگرم کن با هرکاری که دوس داری آشپزی. خیاطی کارای هنری. برا مدت کوتاه. من مجازی ازاینستا آموزش خیاطی خریدم. ولی هنوز شروع نکردم. میدونی اول ازهمه باید خدابخواد. دوم هم تلاش خودت برای درمان. سوم ذهنی آروم. لازمه. وقتی شما بعداز انتقال فکرت درگیره استرسه از سمت مغز دستور میده به رحم. و رحم جنین پس میزنه. بخاطر همین میگن استرس سمه. ان شاالله بزودی مادر بشی. 

😍✨ انشالله بارداری راحتی داشته باشی چند هفته سرکلاژ میکنن ؟ عزیز شما طول سرویکست چند بود برای باردا ...

ان شالله گفته بعد ان تی سرکلاژم میکنه عزیزم من برا ان تی ۴۵بود انومالی ۳۶دوهفته بعدش شدم ۲۴و زایمان کردم هی طول سرویکسم سونو ب سونو میومد پاین با این که کمتر از حد استاندارد نبود اما من انقباض نداشتم در مورد انقباض با دکترت حرف بزن دارو بده انشالله ک چیزی نیست 

سلام به همه 

حالتون چطوره؟

تورک آنا خوبی؟

بچه های نازت خوبن؟

منو یادته؟

سال ۹۴🥹

الان ازت خیلی سوال دارم.حقیقت اینه که می‌خوام جنین هامو انتقال بدم بعد از ۹سال

میگیره؟

کسی بوده که هر ۳تا باز بشه و جنین ها خوب باشن تو این مدت؟خیلی استرس دارم

یکماه پیش رفتم کیست داشتم کیست ساده.بهم ال دی داد نساخت عوضش کردن دروسبلین دادن بهم.میشه راهنماییم کنید چیکارا کنم

لاهوتی چطوره ؟ دکتر حاذقی هست ؟

من خودم باهاش ویزیت نشدم عزیزم،ولی تو گروه هایی که هستم کسایی که مشکلات خاص دارن بیشتر میرن پیش لاهوتی و علیرضایی تو مام،فکر کنم لاهوتی سرگروه تیم نصر هم هست

عزیزم میرم حتمامشاوره تلفنی هم داره لاهوتی ویزیت آنلاین؟

فکر کنم آنلاین هم داره،عزیزم تو که تهرانی با اینکه سخته و یه روز از وقتت رو باید بزاری ولی حضوری برو ،هیچی ویزیت حضوری نمیشه

انتقال پنجمم بودآزمایشم منفی شدخیلی خسته شدمهر چی میدوئم کمتر میرسمدیگه سنمم پایین نیست که خیلی وقت ...

خدا به دلت صبر بده عزیزم ،منفی شدن خیلی سخته ،الان فقط به خودت استراحت بده ،بعدا راجع ب درمانت فکر میکنی

من امروز سونو قلب رفتم یه کنجد کوچولو با یه قلب بایه طپش که شده تمومه زندگی من و همسرم شادی این روزا ...

عزیزم هزار مرتبه شکر،ان شا الله که بسلامتی بغلش کنی،برای ما هم دعا کن گلم💜

انشااله،منم دو روزه داروهای انتقال رو شروع کردم،اخرین جنین ها و آخرین تلاشمو دارم انجام میدم،اگه منف ...

عزیزم اصلا به منفی شدن فکر نکن،انرژی مثبت داشته باش،شاد باش ،اهنگ شاد گوش کن ،بزودی نینیت رو بغل میکنی

بچها کسی تا حالا امپول هپارین داشته باید روزی چند تا زد؟ من تا ماه قبل انوکسا داشتم این ماه هپارین داده بهم بعد تو نسخش زده روزی ۱ الان یه جا خوندم هپارین و باید ۱۲ساعتی بزنیم یعنی من اشتباه زدم بچم طوریش نشه لطفا کسی میدونه جوابمو بده نگران شدم 😭😭😭