2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7061278 بازدید | 685536 پست
اگه نشه چی ببخشید اگه انرژی منفیم زیاده

حق داری عزیزم خودم سرشار از حس ناامیدی شدم ولی مگه چاره ای جز ادامه دادن هست؟

وقتی یه دری به روی ما بسته شده مگه چاره ای هست جز اینکه هی در بزنیم و منتظر که شاید یه روزی باز بشه

خدا به هممون رحم کنه فقط به این همه چشم انتظاری و بی پناهی و دل شکسته رحم کنه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این سومین مرکزی بود که تو این نه سال رفتماین دفعه رفتم مام که مثلا میگفتن جزو بهترین مرکزاستجنین شنا ...

اخي عزيزم خدا بهت صبر بده، دليل منفي شدن كاشكي ميدونستن، خدا برات ميخواد ايشالله به زودي🤲🏻❤️❤️

خیلی سخته خیلیپنج دفعه به حرف هم آسون نیستخیلی امید داشتم دفعه پنجم بشهخیلی دل بسته بودم، میگفتم خدا ...

پناه بر خدا عزیزم اونا رو هم انتقال بده خدا رو چه دیدی شاید شد. یه کاربری میومدن سایت به اسم سارایی اگه اشتباه نکنم  آخرین جنینش رو که گویا ضعیف تر هم بود تعیین جنسیت شده بود انتقال داد در اوج ناباوری خودش مثبت شده بود الان فکر کنم پسرش به دنیا اومده باشه . 

می خوام بگم معجزه کم نیست.

خودت کامل چکاپ شدی؟ سیستم ایمنی رو چک کردی؟ هیسترو کردی که مشکلی تو رحمت نباشه؟ 

من جنینام تموم شد و دیگه هم نمیرم تو سیکل. جدیدا فهمیدم مشکل احتمالا از کم تحرکیم بوده، همین الان رفتم یک ساعت دویدم،درسته جنین ندارم ولی منتظر معجزه که می تونم باشم🥲تا زنده ایم امید هست. بازم تلاشت رو بکن 😘🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

فکر کنم برای منم نمیشه بدنم با بدن همه متفاوته اما نمی‌دونم چرا متفاوت خوب نیست ...متفاوته بده 😕😕� ...

مثبت فکر کن رز عزیزم، قراره شما هم به زودی نتیجه مثبت بگیری و این روزهای سخت برات کمرنگ بشه 

نه یخچالی نیست ....من از داروخونه پرسیدم ....ولی خب کنار بخاری و اینا نذار .....ببین تو خونه کجا دما ...

سلام رز عزیز 

گذاشتم تو ی اتاقم ک بخاری نداره.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
کلا درگیری های متعدد با آندومتریوز داشت فیلمشو دیدم انگار لوله هامو با ساچمه زده بودن

وای با این وضعیت اسفناکی ک گفتی پس چرا عکس رنگی نشون نداده این ک خیلی واضحه. پس وقتی هرآیتمشون خطاداره خوب ازاول بریم لاپاراک بهتره

دوستان لطفا هرکی سیکل طبیعی داشته برای ای وی اف منوراهنمایی کنه چ داروهایی داشته چجوریه؟ خیرببینین� ...

سلام عزیزم کاربر @خانومیییی    با سیکل طبیعی باردار شدن

عزیزم میشه دوستمون رو راهنمایی کنی

اگ درست تک کرده باشم🥲

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام.ببخشید کی قرص منیزیم تو بارداری خورده؟از چند هفته باید خورد؟تو هفته های پایین مثلا ۷یا۸هفته چه ...

منیزیوم رو تو هفته های ۱۵ اینا میدن عزیز

تو هفته ی ۸ فقط فولیک اسید ، ویتامین د ۳ ، ب ۶ خوردم

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من انتقال تیر ک منفی شد دکتر گفت لاپارا کن گفت تو عکس رنگی ب نظر میاد لوله چپت گرفتگی باشه یا ممکنه ...

دورت بگردم انشاءالله ب زودی مادرمیشی. والا بعضی ازدوستان گفتن عکس رنگی میتونه اشتباه نشون بده واقعا نمیدونم چی بگم ب این علم پزشکی ضعیف.الان توام تردیدداری واسه لاپارا؟