2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041422 بازدید | 684215 پست
سلام عزيزم دعا ميكنم خدا بهترين ها رو براتون رقم بزنه و هرچه زود تر مادر بشين، هم شما و هم إلا جوووو ...

وای خدا چقدر دوست های مهربونی دارم قربونت برم عزیزم که به یادم بودی خیلی خوشحال شدم خدا خوشحالت کنه  و حاجت روا بشی عزیزم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم دعا ميكنم خدا بهترين ها رو براتون رقم بزنه و هرچه زود تر مادر بشين، هم شما و هم إلا جوووو ...

😘😘😘😘❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
از روزی که پریود میشی میری دارو میگیری تا اواسط سیکلت که انتقال میده برات، اگه اشتباه نکنم نقشینه بو ...

بله عزیزم نقشینه بودم 

ممنونم عزیزم

میگم الان یک ماه تا انتقال مونده اگه یکم کار سنگین و اینا بکنم در حد خونه تکونی مشکلی داره حدودا دوشنبه هفته. پیش تخمک کشی کردم

دوستانی که پردنیزولون مصرف میکردین چجوری برای ۱۲ هفته قطعش کردین من یک هفته  هر روز نصف میخورم و بعد یک هفته یک روز در میان نصف و بعد قطع 

هیدروکسی کلروکین که قطع کردن ناگهانیش عب نداره؟

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
بله عزیزم نقشینه بودم ممنونم عزیزممیگم الان یک ماه تا انتقال مونده اگه یکم کار سنگین و اینا بکنم در ...

نمیدونم عزیزم بسته به شرایط خودت ببین میتونی یا نه، من مشکلی نداشتم بعد از تخمک کشی 

دوستانی که پردنیزولون مصرف میکردین چجوری برای ۱۲ هفته قطعش کردین من یک هفته هر روز نصف میخورم و بعد ...

یعنی پردنیزولون ۱۲ هفته خوردی و میخوای قطع کنی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مرسی عزیزم انشالله توام هرچی از خدا میخوای خیلی زود بهت بده و همیشه سلامت باشی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
دوستانی که پردنیزولون مصرف میکردین چجوری برای ۱۲ هفته قطعش کردین من یک هفته هر روز نصف میخورم و بعد ...

عزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله به واسطه دعای حضرت زهرا به هر حاجتی داری برسی بارداری رو به سلامت و خوشی بگذرونی و نی نی رو صحیح و سلامت بغل کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
2810