2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041422 بازدید | 684218 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سپیدار جان ااای بد نیستم ب لطف دعای شما و دوستانگریه هام کمتر شده ولی دست و دلم ب هیچ کاری نمیر ...

عزیزم ناامید نشو ،دوباره برو انتقال ،خیلیا انتقال اول منفی شدن،یکم به خودت استراحت بده دوباره شروع کن،راه سختیه هممون باهاش درگیریم ،باور کن درکت میکنم ،زمان بده به خودت و دوباره شروع کن،عزیزم مطمئن باش تلاش نتیجه میده 

چجوری رعایت داری که عفونت نمیگیری؟چرا توی این سال باردار نشدی؟

عزیزم من توی خونه اصلا لباس زیر نمیپوشم،موقع نزدیکی هم بیشتر مواقع کا ن د و م استفاده میکنیم،و اینکه همسرم تقریبا نصف ماه خونه نیست و رابطه نداریم و فک میکنم به خاطر همینه این چند سال اصلا عفونت نگرفتم،البته قبل از بارداری هم همه اینارو رعایت میکردم ولی بعضی مواقع هم عفونت داشتم اما بعد از بارداری اصلا عفونت نگرفتم،مشکل ناباروری من از همسرمه به خاطر همین باردار نشدم 

سلام خانما.من خرداد تخمک کشی کردم. و اخیرا انتقال دادم هفته پنجم بارداری هستم.از همون موقع تخمک کشی تا الان ک هفته پنجمم دکتر بهم مولتی ویتامین فیفول پرگننسی داده ک ویتامین آ هم داره.مگه نمیگن ویتامین آ ضرر داره؟و بعضی هم میگن مولتی ویتامین رو از هفته ۱۲یا۱۶باید خورد.میشه لطفاً راهنمایی کنید.شما اوایل بارداری مولتی ویتامین مصرف میکردین؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستید

سلام ،من هفته پیش قرص دوفامد و قطع کردم اما هنوز پریود نشدم ،دلیلش چیه به نظرتون ،همیشه بعد از قطع قرص بین ۲تا ۴ روز پریود میشدم اما الان یه هفته اس قرص رو قطع کردم ،الان منتظرم پریود شم داروهای انتقالو بخورم اما اصلا خبری از پریود نیست

🥲🥲 دروغ میگن بابا ..نمیدونم چرا دیر اماده میکنن منم آزمایش دادنی جوابدهیشون ساعت ۴ بود میگفت ۴ بیا ...

خدارو هزار مرتبه شکر جوابم اومد 526 روز پانزدهم فاطی جونم 🫄🫄🤱🤱🤱🤱🤱🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها ایشالله نصیب همه خدارو هزار مرتبه شکر خدا هیچ کس نا امید نمیکنه🙏🙏🙏🙏🙏🎉💚💚💚

مبارک باشه گلم شما انتقال چندم بودین؟کجا انتقال دادین؟چقدر ذوق میکنم مثبتی میبینم.نمیدونم دقت کردین یا نه؟تعداد مثبتی ها چند ماه هست که زیاد شده .امیدوارم قسمت تک تک دوستای خوبم بشه

مبارک باشه گلم شما انتقال چندم بودین؟کجا انتقال دادین؟چقدر ذوق میکنم مثبتی میبینم.نمیدونم دقت کردین ...

مرسی انتقال چهارمم  بود بعد چهار بار پانکچر،برای بار اول مرکز ناباروری ابن سینا اول انتقالم مثبت شد 🙏🙏🙏🙏ایشالله این رو خوشبو قسمت همه منتظرت🥹🥹🥹🥹😊😊😊

مبارک باشه عزیزم خداروشکر

ممنونم عزیزم دعا کن تا آخرش بسلامتی پیش بره

بچها کسی تاحالا دیابت بارداری داشته منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟ هر روز یه چالش جدید الانم دیابت بارد ...

عزیزم من شماره این دکتر غدد رو از دیوار مطب دکترم برداشتم خودم پیشش نرفتم ولی میگفتن کارش خوبه و بیشتر هم باردارا و ivf ای ها رو میبینه ویزیت آنلاین و تلفنی هم داره دکتر رویا حسینی 02188600983 شماره مطبشه

هورااااااا💃💃💃💃❤️بازم یه مامان جدید. تبریک میگم عزیزم. ان شاالله تا آخرش عالی پیش بره. الان که خوشحالی برا دوستان هم دعا کنید. 

2810