2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041545 بازدید | 684221 پست
سپیدار جون به نظرت من الان آسپیرن ادامه بدم یا قطع کنم ،این پریودی نه ،پریود بعدی می‌خوام برم تو سیک ...

والا ب نظرم اگ داروی هورمونی نداری قطع کن.چون توحالتی ک داروی هورمونی نداریم خونمون غلیظ نیست ک پس نیازی نیست ب مصرفش خدایی نکرده خونت رقیق بشه بیش ازحد آسیب میزنه ب بدنت. ولی اگ داروی هورمونی داری بخورگلم

روز ۱۹ پریود تازه ضخامت شش و نیم بود 😕😕😕

رز اگ مشکلات رحمی نداری بادکش گرم هم حتماامتحان کن. یکم دیگ میرف بالااکی میشد. بعضی دکتراتا25سیکل صبرمیکنن بخاطر ضخامت. دکترت قبول نکردصبرکنه؟ ناامید نباش یادته گفتی از5بالاترنمیرف خداروشکرتا6ونیم بالارف پس بازهم بالاترمیره قلق داره رحمت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه که بودم یبار کله مو از لای نرده های حیاط رد کردم گیر کرد. نه میتونستم مابقی بدنمم ازش رد کنم نه ...

😭😭🫂🤍 الهی قربونت برم نمیدونم چرا با خوندن پیامت گریم گرف

معجزه میشه بخود خدا که بالاخره مادر میشی دست از تلاش برندار 

استراحت کن ، انرژیتو جمع کن برای راند بعدی 

میفهمم چه حالی داری ، می‌دونم چقدر سخته ولی تموم میشه بهت قول میدم ، کم نیار لطفاً 🫂😭

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم من ای وی اف ۹۶ک تاپیک بزرگی باشه نجستم همشون دوسه صفحه ای هستن 🤔

عزیزم تگ کردم. اسم کاربریشatena96هست. تگ کن بیاد. چون خیلی وقته نمیادالبته کانال تلگرام دارن فقط مادراهستن بازخواستی بهش بگو عضوکانال کنن هرسوالی داشتی جواب میدن تجربشون بیشترازماست

میگه تیتر بتا طول می‌کشه ،اگه بتا تنها بود دوساعت طول می‌کشید ولی تیتر طولانی تره

🥲🥲 دروغ میگن بابا ..

نمیدونم چرا دیر اماده میکنن 

منم آزمایش دادنی جوابدهیشون ساعت ۴ بود میگفت ۴ بیا

برای بتای دوم ساعت دو زنگ زدم گف امادس بیا ببر

ساعت ۱۱ صبح آزمایش داده بودم

انشالله خوش خبر باشی عزیزم 🧡 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچها کسی تاحالا دیابت بارداری داشته منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟ هر روز یه چالش جدید الانم دیابت بارد ...

عزیزم باید حتما به دکتر غدد مراجعه کنی. که اگه لازم باشه برات انسولین شروع کنه. چون دیابت خیلی خطر داره. حتما جدیش بگیر 

ممنون عزیزم،اره معاینه کرد نه خداروشکر از سالی که زایمان کردم هیچگونه عفونتی ندارم ،قبل از بچه دار ش ...

چجوری رعایت داری که عفونت نمیگیری؟

چرا توی این سال باردار نشدی؟

😉

رز اگ مشکلات رحمی نداری بادکش گرم هم حتماامتحان کن. یکم دیگ میرف بالااکی میشد. بعضی دکتراتا25سیکل صب ...

من سیکل پریودم ۲۶ ،۲۷ روزه است 

نمی‌دونم اگه میگفتم صبر میکرد یا نه ولی شنیدم این دکتر کلا تا ۱۸ سیکل صبر می‌کنه 

راستش خودمم از داروها خسته شده بودم کنسل کرد خوشحال شدم 🤦🤦🤦🤦

از یه طرفیم گفتم شاید نزدیک پریودم باشه خوب نباشه ،نمیدونم 😔😔😔😔

حالا دفعه دیگه بالا نره میگم ببینم صبر می‌کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه که بودم یبار کله مو از لای نرده های حیاط رد کردم گیر کرد. نه میتونستم مابقی بدنمم ازش رد کنم نه ...

دختر منو بردی زمان قدیم ....نمی‌دونم چرا بچه ها دوست دارن کله شونو ببرن لای نرده ....یعنی نرده ای نبود که کله مو نبرده باشم توش ،حتی از بعضیا کل بدنمو می‌بردم اینور اونور 😂😂😂😂

رز اگ مشکلات رحمی نداری بادکش گرم هم حتماامتحان کن. یکم دیگ میرف بالااکی میشد. بعضی دکتراتا25سیکل صب ...

آره بادکش باید امتحان کنم ،چقدرم مشکله برام ، همه جامم میسوزونم ،کاش یه وسیله الکترونیکی چیزی بود برای بادکش گرم

2810