2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041545 بازدید | 684225 پست
سلام هپی جونم خوبی نینی خوبه الحمدلله.عزیزم اگ دکترت نیس بای دکتردیگ ویزیت شو. توتاپیک ای وی اف 96 آ ...

سلام عزیزم خوبیم خدارو شکر تو چطوری خوبی اره گلم میخام با دکتر غدد ویزیت شم امافعلا جواب ازمایشمو نگرفتم یه جا دولتی ازمایش دادم دوهفتس هی زنگ میزنه قندت بالاس بیا تکرار کن دیروز دیگه گفتم نمیخام دیگه تکرار کنم ازمایشمو بدید قرار بود بفرستن ک نفرستادن فک کنم شنبه خودم باید برم بگیرم مرسی عزیزم برم تاپیکشون بپرسم والا از بس این ازمایشگاه ترسوندم ک نگو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم بهتری ب امیدخدا

سلام سپیدار جان 

ااای بد نیستم 

ب لطف دعای شما و دوستان

گریه هام کمتر شده ولی دست و دلم ب هیچ کاری نمیره. 

ب زور غذا درست می کنم 

حتی دست و دلم نمیره لباس بندازم تو لباسشویی

بالکن پر از خاک و کثیفی. 

نمی دونم برای ادامه راه باید چ کار کنم !

بچه که بودم یبار کله مو از لای نرده های حیاط رد کردم گیر کرد. نه میتونستم مابقی بدنمم ازش رد کنم نه میتونستم کله مو در بیارم، تا اینکه داییم اومد نجاتم داد‌. الانم تو زندگی همون حس گیر کردن کله م لای نرده ها رو دارم با این تفاوت که هیشکی دیگه نیست نجاتم بده

سلام عزیزم‌خوبی، میگم دکتر تهرانی قبل از پانکچر تقویتی و مکمل میده؟ اگه این انتقالم منفی شد شاید برم ...

سلام گلم مرسی تو چطوری انشالله ک مثبت میشی دکتر تهرانی هم خودت بخای میده من تخمک کشی تو بهشتی بودم پیش خودش تو مطب نرفتم برا تخمک کشی راستش 

بچه که بودم یبار کله مو از لای نرده های حیاط رد کردم گیر کرد. نه میتونستم مابقی بدنمم ازش رد کنم نه ...

عزیزم 😪😔

قربون دل شکسته ت  برم

من چتها رو کامل نخوندم ولی انگار متوجه شدم بازم منفی شدین و مشکلاتی هست

خدا برات چاره ساز باشه ان شا الله حضرت زهرا دستتو بگیره و حاجت روا بشی❤️💔

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بله عزیزم پنتوکسی فیلین اسمشه. من روزی 2تا هر12ساعت. مثل آسپرین عمل میکنه ولی قویترازاسپرینه

سیکلم کنسل شد سپیدار جون 

ولی دفعه بعدی به دکتر میگم بنویسه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله عزیزم پنتوکسی فیلین اسمشه. من روزی 2تا هر12ساعت. مثل آسپرین عمل میکنه ولی قویترازاسپرینه

سپیدار جون به نظرت من الان آسپیرن ادامه بدم یا قطع کنم ،این پریودی نه ،پریود بعدی می‌خوام برم تو سیکل

روز ۱۹ پریود تازه ضخامت شش و نیم بود 😕😕😕

سلام عزیزم خوبیم خدارو شکر تو چطوری خوبی اره گلم میخام با دکتر غدد ویزیت شم امافعلا جواب ازمایشمو نگ ...

خداروشکر ک خوبین. شکر منم خوبم. اره بادکترغددویزیت شو. شایدبرنامه غذایی بده چون خیلی بالانیست انشاءالله نیازب انسولین نداشته باشی  ببین اتناچی میگه البته اتنادوقلوبود طفلی خیلی اذیت شد انسولین داشت. انشاالله برای تو باتغذیه میادپایین فقط استرس نگیر ک قندو میبره بالا مواظب خودتونینی نازت باش❤️‍🔥🥰😍

سلام سپیدار جان ااای بد نیستم ب لطف دعای شما و دوستانگریه هام کمتر شده ولی دست و دلم ب هیچ کاری نمیر ...

همین ک میگی ای بدنیستم یعنی خداتوقلبت مهربونته. قربون اون دلت بشم. میفهمم حالتو طبیعیه ک حوصله کاری نداشته باشی نم نم درست میشی عزیزدلم زمان التیام بخش هر دردیه.مطمئنم خدا بهتریناروبرات درنظرگرفته فقط بایدبهش اعتمادکنی مهربونم

خداروشکر ک خوبین. شکر منم خوبم. اره بادکترغددویزیت شو. شایدبرنامه غذایی بده چون خیلی بالانیست انشاءا ...

باش عزیزم فدات شم  مرسی اخه منم ارثی پدرم و خاهر برادرم قند دارن الانم تو بارداری خودم گرفتم 

همین ک میگی ای بدنیستم یعنی خداتوقلبت مهربونته. قربون اون دلت بشم. میفهمم حالتو طبیعیه ک حوصله کاری ...

عزیزم من ای وی اف ۹۶ک تاپیک بزرگی باشه نجستم همشون دوسه صفحه ای هستن 🤔

بچه که بودم یبار کله مو از لای نرده های حیاط رد کردم گیر کرد. نه میتونستم مابقی بدنمم ازش رد کنم نه ...

قربونت بشم چراکسی نیست کمکت کنه خدا بهترین نجات دهندس فقط بایدخالصانه بهش اعتمادکنیم وکارمونوبهش بسپاریم. نگران نتیجه نباشیم. من پارسال خیلی دلم شکست خسته شدم تواین راه باخداقهرکردم 3روز گفتم خدایا دیگ اسمتم ب زبون نمیارم باورمیکنی بیشترازقبل خیلی غیر ارادی همش اسم خدا ب زبونم میومدپیازخوردمیکردم قبلش میگفتم بسم الله میخوابیدم قبلش اسم خدارو میگفتم میرفتم ازدرخونه بیرون بازمیگفتم بسم الله. ایناچ معنی میده؟؟؟ دیدم خداچقدرلطف داره بهم با اینک باهاش قهرکردم کفرگفتم بازتوقلبمه رهام نکرده ب حال خودم ازخوشحالی گریه کردم حس خیلی خوبی بودازاون موقع ی آدم دیگ شدم الانم همه کارمو چ مادربشم چ نشم سپردم ب بزرگی وبخشندگیش من فقط تلاشامومیکنم.عزیزدلم هیشکی توزندگی این دنیاواون دنیا برای آدم نمیمونه جزخدا. توازته دل مهربونت بخدا اعتمادکن بسپاربهش بزارخودش پازل زندگیتواونجور ک درستو خوشگله بچینه توام تلاشاتو بکن انشاءالله بهتریناسرراهت قرارمیگیره. من مطمئنم توانقدقوی هستی ک دوباره ازنوشروع کنی منتظرخبرای خوشت هستم😍😍😍😍😍

2810