2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042706 بازدید | 684270 پست
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

عزیزم امروز مرکز مام با دکتر تمیزی انتقال داشتم

۳تا جنین ارلی بلاست B،بلاست AوکامپکتB

دعا کنید مثبت بشم این دفعه رو

يعني ميشه؟ از محالات هست فردا بتا بدم نشون ميده؟

واااای الهی شکر😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همین احساس دارم که هیچ وقت بارداری برام اتفاق نمیافته،امروزم رفتم ضخامتم خیلی پایین بود فکر نک ...

حل میشه قربونت برم نگران نباش

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستای عزیزم میخوام از چهارشنبه تا ولادت حضرت زهرا که میشه 40 روز ، چله حدیث کسا بگیرم هر روز برای ی ...

خدا خیر دنیا و آخرت بده بهت عزیزم❤️الهی خییییلی زود حاجت روایی خودت😍

گلم روزی دوبار تا ۱۰روز فقط یهچیزی من بگم من حتی خونه کسی هم مهمونی دعوت بود درست میکردم می‌ریختم تو ...

عزیزم از چند دوره تا ده روز؟ اینکارو قبل پانکچر و انتقال کردید یا برای اقدام طبیعی؟ من ذخیره م خوبه، کیفیتشون بده 

عزیزدلم انشاءالله بزودی نتیجه زحماتتومیگیری ناراحت نباش قربونت. هیسترو رحموازپولیپوفیبروم مشکلات دیگ ...

ضخامتم هشت و نیم ده یه یارم یازده و نیم.نمیددنم خوبه یا نه.ولی برام دعا کن عزیزم.مرسی از محبتت

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

ممنونم عزیز دلم بهترینا نصیب قلب مهربونت انشالله حا جت رواشی 😘🌹🙏

وای خدا کنه زود از شرش راحت بشی بارداری بدون اذیتی رو ادامه بدی عزیزم ♥️ ای جوووونم پس چهارشنبه انشا ...

انشالله ک توام بارداری راحتی پیش رو داشته باشی عزیزم انشالله  بارداریمون بخوبی پیش بره من ک حاضرم هر سختی بکشم فقط اینبار بچم ب سلامتی بیاد بغلم ویارم میگذره 😊

ممنون الا عزيزم، امروز ديگه بيبي نزدمتوكل بر خداواقعا اگه مال من بشه از محالات هست

ان شالله با ی بتای خوب میای بعد ۸-۹ ماهم بغلش میگیری😍

الهی زندگی همه مون پر باشه ازین معجزه ها😍😍

مرررسی عزیزم دعا کنید مثبت بشم جنین ندارم دیگه♥️

ان شالله ان شاالله 😍😍 ان شالله شمام جزو مامان های امسال مون باشین😍

2810