2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042710 بازدید | 684270 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیسترو رو تو مطب انجام میدن؟بیمارستان دولتی انجام نمیشه؟منم احتمالا انجام بدم واقعا هزینش زیاده،میتر ...

عزیزم مراکزدولتی هم انجام میدن اگ تهرانی بیمارستان رسول اکرم توی ستارخان دکتر رخ گیره انجام میده من فردانوبت دارم میخوام برم ببینم نوبت میده برم واسه عمل. خصوصی خیلی گرونه یجا35 میلیون گف یجا15😐

خداحفظشون کنه گلم.من الان سرچ کردم یادگرفتم چطور درست کنم فقط درمورد اینکه چندوقت مصرف بشه نظر زیاد ...

عزیزم سه روز بعد از پریود خوردم من 

من یبار خوردم خداروشکر جواب داد ولی تا ۳ دوره دوره‌ی اصلیش هست بازم هرچی خواستی بپرس من حال الانتو کاملا درک میکنم چون خودم همدردتم

عزیزم خوبی نینی چطوره؟ متفورمین وتااخرداری؟ یاقطع کردی؟ قندت چنده؟

قربونت .ممنون از محبتت که به یادمون هستی

متفورمین تا هفته ۲۲ هست چون بیشتر از این باعث زایمان زودرس میشه و اگر کسی قند داشته باشه باید انسولین بزنه. خداروشکر من آزمایش دادم و فعلا قند ندارم ولی باید همچنان کنترل کنم

همون سیکل انجام دادین؟درمورد اینکه چندوقت مصرف بشه نظر زیاد بود شما از روز چند پری تا چندمش مصرف کرد ...

تو نت بزن پیاز درمانی سایت طب شیعه

کامل توضیح داده که چقدر مصرف کنی. 

من از روز ۵ فکر کنم. دقیقا همون چیزی که گفته بود رو انجام دادم

یکی از دوستان فکرکنم کاربری شطرنجی انجام داده بود و طبیعی باردارشده بود منم انجام دادم

عزیزم اصلا نا امید نباش منم ۲ دوسال اصلاح سبک کردم بعدش پیاز درمانی کردم پیاز درمانی رو از نت سرچ کن ...

ای جانممممممممم خدا دخترنازتوحفظ کنه 😍😍😍انشاءالله نینی تودلتیم بسلامتی بدنیا بیاری. خداخیرت بده ک با حرفات امیدوتوقلب مازنده ترکردی. باقلب مهربونت واسه هممون دعاکن عزیزدلم ❤️‍🔥🥰❤️‍🔥

همون سیکل انجام دادین؟درمورد اینکه چندوقت مصرف بشه نظر زیاد بود شما از روز چند پری تا چندمش مصرف کرد ...

رکساناجان من قبلا استفاده کردم 2هفته استفاده میکردم پریود میشدم تا دوهفته استفاده نمیکردم. یعنی هرماه دوهفته تا3ماه استفاده کردم بازم میخوام شروع کنم. من انجیر وهویچ هم استفاده میکردم الان این دوستمون گف یادم افتاد

قربونت .ممنون از محبتت که به یادمون هستیمتفورمین تا هفته ۲۲ هست چون بیشتر از این باعث زایمان زودرس م ...

دورت بگردم خواهش میکنم ❤️‍🔥🥰خدارو شکر ک قند نداری. من حسرت ب دلم قندم زیر90باشه قبل روماتیسمم ک کورتون نداشتم قندم 90تا94ثابت بود ولی الان تا115هم میره🥴امان ازاین پانکراس😤

ممنون عزیزم از اطلاعاتی ک در اختیارم گذاشتی خیلی احتیاج داشتمفقط یعنی تو بهشتی با سونو انتقال نمیدن؟ ...

خود نقشینه انجام می ده. 

انتقال رو بدون سونو انجام می‌داد تا چندماه پیش، الان دیگه نمی دونم چه جوری باشه ولی نگران اینش نباش کارشو بلده. مثبتی هاش زیاده ایشالا زود نتیجه بگیری عزیزم. امیدت به خدا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

دورت بگردم خواهش میکنم ❤️‍🔥🥰خدارو شکر ک قند نداری. من حسرت ب دلم قندم زیر90باشه قبل روماتیسمم ک کو ...

ای بابا. 

انشاالله زود زود ازبین میره

از مایع درون رحم ت چه خبر؟ دیگه برنگشت به لطف خدا

ببین قشنگم الان نگاه میکنم برات میفرستم منم یادم نیست فقط یادت باشه حتما پیازش زرد باشه پیاز سفید و ...

قندوشکر و روغن حذف کردم.پودرکاچی و بنتو هم گرفتم ک براتقویت تخمدان خوبه.باشگاهم من یکسال و نیم میرم چنذماه بخاطر دوبارامتقالی ک داشتم نرفتم ک بازم ازاول ماه میرم

عزیزم سه روز بعد از پریود خوردم من من یبار خوردم خداروشکر جواب داد ولی تا ۳ دوره دوره‌ی اصلیش هست با ...

قربون مهربونیت برم من انشاالله خدا ب دل منم نگاه کنه.از روز سوم پریود تاکی خوردی گلم؟قبل ناهاروشام خوردی؟

2810