2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042804 بازدید | 684273 پست
—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

الهی دورت بگردم

ممنونتم

ایشالا نی نی قشنگمون رو سالم بغل بگیری😘😍

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوماخواهش میکنم خواهرانه من رو راهنمایی کنیدمن تخمک اهدایی گرفتم و جنین دارم دوبار انتقال داد ...

سلام عزیزم منم با اهدایی باردار شدم،۲بار منفی شد بار سوم‌مثبت ،fSHربطی ب منفی و مثبت شدن نداره چون شما تخمک اهدایی گرفتین 

سلام عزیزم منم با اهدایی باردار شدم،۲بار منفی شد بار سوم‌مثبت ،fSHربطی ب منفی و مثبت شدن نداره چون ش ...

عزیزم بار سوم چ داروهایی برای انتقال داشتید ؟ 

از روز انتقال تا ازمایش رژیم غذاییت و تحرکت چطور بود ؟ 

علائمت از انتقال تا ازمایش چی بود ؟ 

عزیزم بار سوم چ داروهایی برای انتقال داشتید ؟ از روز انتقال تا ازمایش رژیم غذاییت و تحرکت چطور بود ؟ ...

برا بار سوم دکترمو عوض کردم آزمایش نوشت مشکل انعقادی داشتم یک هفته قبل انتقال آنوکسا۶۰۰۰شروع کرد برام،۲ماه قبل انتقال قرص پردنیزلون،یک روز قبل انتقال پی آر پی و سرم اینترالپید، سرم روز یکبار قبل انتقال و دو بار بعد مثبت شدن زدم، استراحت مطلق نبودم فقط خم و راست نشدم چیز سنگین بلند نکردم، علایم دو سه بار تیر کشیدن رحم و درد پریودی و عطسه

منم به لکه افتادم دوباره زیاد کردن مصرف پروژسترونمو به دکترش باید بگه

دکترش استان هست خودش شهرستان دور. بهش گفتن باید حضوری بیایی. میگه برام مقدور نیست. شما هفته چندم لک داشتید. کمر درد هم داشتید؟ ینی این خانوم که آمپولش قطع کرده دوباره شروع کنه؟ 

ممنون عزیزم ،چقدر بد خسته شدم از بس دنبال داروی خارجی گشتم

عزیزم اپلیکیشن ttac رو نصب کن اونجا دارو شیاف و..‌ ک میخوای میتونی اسمش رو سرچ کنی داروخانه های ک نزدیک شما اون دارو رو دارن برات میاره. ی نگاه بنداز شاید پیدا کردی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انا جون🥹🥹🥹🥹 بهترین خبری بود ک بهم دادی تعریف کن ببینم طبیعی؟؟ ای خــــــــــــــدا شکرتممنون عزی ...

انشاالله صحیح و سلامت بچت به دنیا بیاد میشی مامان فاطمه  چقدر خوشحال شدم برات   اره طبیعی  خیلی استرس داشتم تو بارداری، مهتاب الهی فدات شم مثل یه خاهر بهم کمک کرد اون روزا، فاطمه جون مطمعنم ختمایی که شماها میگرفتین واسطه شد پیش خدا برامون  انشاالله همه بچهها رز، منان، الای، سارا داداشمم این روزا رو تجربه کنن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
وااااای الهی هزاران بار شکر😍😍😍مباااارکه عزیزم

قوربونت برم عزیزم انشاالله برا خودت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم مگه تخمک اهدایی نگرفتی. خوب اف اس اچ خودت تاثیرنداره گلم. کاش بچه هایی ک بعدانتقال منفی انتقال ...

سلام 

من بعد از دوبار انتقال منفی 

و یک بار که جنین هام اوت شدن 

یه انتقال مثبت داشتم 

اگه سوالی هست بپرسید تا جایی که بتونم جواب میدم 

فقط اینکه من وقتی مثبت شدم سیکل طبیعی بودم هیچ دارویی بجز روزی دوتا آمپول پروژسترون استفاده نکردم برخلاف سری های قبلی که کلی دارو داشتم چون خسته شده بودم دیگه خودم به دکترم گفتم سیکل طبیعی میخوام 

اخه جنین هام سری قبلش اوت شد بعد اینا سه روزه بودن منم نامه جنین اهدایی گرفته بودم چون امیدی به این دوتا اخری نداشتم به دکترم گفتم بذار پنج روزه بشن که اگه میخواد اوت بشه اوت بشه منم دیگه دارو استفاده نمیکنم الکی 

که خوب از دوتا جنین یکی اوت شد یکی موند و شد گل دختر نازمون 

من حالا نامه جنین اهدایی رو دارم اسپرم شوهرم هم خیلی ضعیفه 

دارم دوباره میرم تو سیکل تخمک کشی ولی خب نمیدونم اصلا با این اسپرم جنینی تشکیل بشه یا نه   

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

کلا نمیدونم این همه اذیت و رفت و آمد و دارو و... درسته یانه چون اون بار که جنین تشکیل شد ضعیف بودن 

نمیدونم دوسال گذشته  دیگه امید بخدا ولی خب نمیخوام اهدایی بگیرم 

میگم یه بار دیگه امتحان میکنم تا ببینم خواست خدا چیه 

تو تقدیرم بچه دیگه ای هست یا نه 

واقعا سپردم به خودش 

چون تک فرزندی ظلمه در حق بچه ای که به این دنیا آوردم 

من و همسرم هم سنمون بالاست خیلی تنها و بی کس میشه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
انشاالله صحیح و سلامت بچت به دنیا بیاد میشی مامان فاطمه چقدر خوشحال شدم برات اره طبیعی خیلی استر ...

سلام مامان خانم 

خیلیییییی برات خوشحال شدم جونم خدا رو هزاران بار شکر 

تبریک میگم عزیزم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
دکترش استان هست خودش شهرستان دور. بهش گفتن باید حضوری بیایی. میگه برام مقدور نیست. شما هفته چندم لک ...

سلام چرا اون خانمی که گفتین سونو انتی نمیره؟ دیگه الان وقتشه که، توی اون سونو اگه خدایی نکرده هماتوم...باسه مشخص میشه ، بهش بگین بیشتر استراحت کنه و به پهلوی چپ بخوابه

2810