2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042775 بازدید | 684270 پست
اع خب پس منم میتونم دکتر معمولی برم مرسی عزیزم ک گفتی 🌹

دکتر بارداری های پرخطر برو بیشتر اهمیت میدن

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم موافقم ادم هر چی فکر کنه همون میشه من الکی منفی نگرم ب خودم استرس میدم حتما مثبتم ❤🥰

🥰🤲🏼🤲🏼🤲🏼❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

کاش همسایه بودیم.عزیز دلم خوب کردی درددل کردی..یکم خودتو خالی کن..انشاالله یشادی بزرگ وارد زندگیت بش ...

الهی عزیز دلم خوش قلب. 

انشالله الهی آمین ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مهتاب جانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دیروز روزی بود که جدا شدیم حالم بده ولی حفظ ظاهر میکنم خستم خیلی کم آو ...

واقعا نمیدونم چی بگم

هنوزم از ماجرای تو در حیرتم😢

خدا کمکت کنه و برای روزهای شاد  همراه با خوشبختی مسیر روشنی در زندگیت برات قرار بده

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم 💔کاش یه دکتر خوب پیدا کنم واقعا نمیدونم کدوم دکترا خوبن منم ک ای وی اف بخدا اصلا از درد سرکلا ...

سلام. مبارکت باشه‌

هر دکتری پیدا کردی به منم بگو. من فعلا مرکز مشتاق میرم، خیلی هم رسیدگی شون خوبه. ولی زایمان هاشون مهرگانه، دوسش ندارم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
دکتر خودم مثلا برا بارداری پر خطر بود ☹️

وقتی شلوغن به مریض اهمیت نمیدن😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810