2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
عزیزم 💔کاش یه دکتر خوب پیدا کنم واقعا نمیدونم کدوم دکترا خوبن منم ک ای وی اف بخدا اصلا از درد سرکلا ...

من دکتری که پارسال تحت نظرش بود زیاد اهمیت نمیداد خیلی سرش شلوغ بود.

رفت خارج مدتیه نیستش انلاین دارو داد رفتم برای انتقال...

بعد الان تحت نظر یه دکترم خودش با ای وی اف دوقلو دوتا دختر ناز داره.  خیلی هوامو داره خیلی با درک و شعوره خدا خیرش بده 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

از اول تا الان خونه مامانمم هیچکاری نمیکنم فقطم برا دکتر رفتن بیرون میرم اره حموم رفتن راحته برام. ...

احتمالا منم جواب ازمایشمو بگیرم مثل تو باید استراحت مطلق باشم انشالله ک ماها باقی مانده رو ب سلامتی رد کنی انشالله اینبار بچهامون ب وقتش میان بغلمون 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا منم اطرافم همینطوربودن واینکه تو تاپیک هم امسال منتظرا هی داره کم میشه.الهی ب حق شیش ماهه ...

ممنون دورت بگردم🥺❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

الان تو سه هست هفته دیگه سونو ان تی داره دعا کن برام همه چی به خیر بگذره

بسلامتی عزیزم😍😍 انشالله که سالم بغلش میکنی خدا خودش مراقبشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یادمه من و یادت نیست من و تو پشت هم زایمان کردم من یکماه بعدم تو 🥺

یادمه عزیزم اینبار صحیح و سالم جوجتو بغل کنی عزیزم هر چندتا که باشه😍🤲🏼

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم مبارکه😍😍😍😍من صبحش هیچی نمیدم میزاشتم کامل خشک بشه من چون آزادسازی هم زده بودم شک داشتم ...

خدا بچتو حفظ کنه برات، برا منم دعا کن ازمایشمم مثبت بشه 😍نگران بودم خشک شد بی بی چک بعد هالش مشخص شدحالا میبینم برا چند تا تون اینطور شده امید وار میشم منم صب باز یه بی بی چک دیگه میزنم ببینم اون چی میشه

احتمالا منم جواب ازمایشمو بگیرم مثل تو باید استراحت مطلق باشم انشالله ک ماها باقی مانده رو ب سلامتی ...

الهی امین گلم

اره خیلی رعایت کن حتی اگه دکتر گفت مشکلی نیست...

همون داخل خونه قدم بزن گهگاهی من انقد تنبل شدم و بدنم کوفته اونم نمیتونم 🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دکتری که پارسال تحت نظرش بود زیاد اهمیت نمیداد خیلی سرش شلوغ بود.رفت خارج مدتیه نیستش انلاین دارو ...

دکتر منم سرش خیلی شلوغه مطبش تا ۴/۵صب بازه انقدر بیمار داره حالا بازم تحقیق میکنم دکترمو عوض میکنم، خداروشکر ک توام دکتر مناسب پیدا کردی میگم دکترت تخصص ای وی اف داره یا ن 

خدا بچتو حفظ کنه برات، برا منم دعا کن ازمایشمم مثبت بشه 😍نگران بودم خشک شد بی بی چک بعد هالش مشخص ش ...

اصلا شک نداشته باش مثبته عزیزم . من اینبار کاشتم مطمئن بودم مثبت میشه. همه چی بستگی ذهن ادم داره 

توهم مطمئن باش سالم و سروقت بغلش میکنی یه اتفاق قرار نیست باز تکرار شه الانم که تجربت بیشترشده بهترین نحوه پیش میره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر منم سرش خیلی شلوغه مطبش تا ۴/۵صب بازه انقدر بیمار داره حالا بازم تحقیق میکنم دکترمو عوض میکنم، ...

نه تخصص ای وی اف  نداره. ولی خیلی خوبه داروامم کم نکرد گفت سختی کشیدی باز تحمل کن. 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا شک نداشته باش مثبته عزیزم . من اینبار کاشتم مطمئن بودم مثبت میشه. همه چی بستگی ذهن ادم داره توه ...

اره عزیزم موافقم ادم هر چی فکر کنه همون میشه من الکی منفی نگرم ب خودم استرس میدم حتما مثبتم ❤🥰

عزیزم ببخشید ناراحتت کردم. ۸ سال دوس بودیم اونم چه دوستی زیبایی ۱۲ سال زندگی مشترک اولین مردی بود که ...

می فهمم چی میگی سخته خیلی هم سخته ولی میگذره و به آرامش میرسی خداروشکر که همه چیز خوب هست ان شاالله خیلی خیلی زود حال دلتم خوب میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810