2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042759 بازدید | 684270 پست
عزیزم 💔کاش یه دکتر خوب پیدا کنم واقعا نمیدونم کدوم دکترا خوبن منم ک ای وی اف بخدا اصلا از درد سرکلا ...

من اصفهان نمیشناسم متاسفانه ولی حتما اینجا دوستای اصفهانی هستند که راهنماییتون کنند

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام خانما اصلا جواب منو نمیدینا😪

من امروز روز ۴ انتقالمه تادیروز زیر دلم تیر میکشید و پام درد میگرفت بعد ی استرس خیلی بدی بهم وارد شد دیروز ک از دیروز نگرانم میگم نکنه طوری بشه امروزم ک اصلا علایم روزای قبلو ندارم 

درسته نمیشه به این علایم رفت ولی به نطرتون ممکنه استرس شدید خیلی زیاد تاثیر بدی بزاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچها کسی اطلاع داره جنین ۴روزه رو روز چند تست بزنم نشون میده؟ امروز روز ۱۰هستم بی بی چک بزنم مم ...

به نظر من صبر کنید روز ۱۴ازمایش بدین اینجوری خیلی بهتره من سر بچه اولم تا روز ازمایشم صبر کردم اصلا سمت بی بی چک نرفتم

امشب نمیزنم اما بی بی چک و گرفتم فردا میزنم دیگه فکر کنم اگه مثبت باشه تا فردا نشون بده بهارجونم خیل ...

سلام عزیزم شما روز چندمی 

من روزای اول انتقال زیر دلم تیر میکشید امروز چهارمه علایم قبلو ندارم دیروزم ی استرس خیلی بدی بهم وارد شد در حدی که از استرس همش زیر دلم تیر کشید خیلی نگرانم میگم طوری نشه ی وقت 

سلام خانما اصلا جواب منو نمیدینا😪من امروز روز ۴ انتقالمه تادیروز زیر دلم تیر میکشید و پام درد میگرف ...

سلام عزیزم نگران نباش بخاد بگیره ب استرس نیست میگیره یکی بچها بنده خدا انتقال داد چند روز بعد پدرش فوت شد این نه استراحت کرد ن اروم بود همش گریه ولی مثبت شد  

سلام عزیزم نگران نباش بخاد بگیره ب استرس نیست میگیره یکی بچها بنده خدا انتقال داد چند روز بعد پدرش ف ...

نمیدونم واقعا من استراحت مطلقم نیستم راه میرم فقط کارخونه انجام نمیدم ولی همین استرس خیلی بد بود دیروز ی شوک بد بهم وارد شد 

ولی این علایمو شما داشتید هر روزه یا نه ؟!

سلام عزیزم شما روز چندمی من روزای اول انتقال زیر دلم تیر میکشید امروز چهارمه علایم قبلو ندارم دیروزم ...

گلم من روز ۱۱هستم منم دو روز اول دلم درد میکرد بعد یه گاهی زیر دلم میپرید ترشح ندارم فقط سینه هام ورم کرده خودم حس میکنم بزرگ شدن چند شبم تو خاب شدیدا داغ میکنم حالا از دارو هست یا علامت نمیدونم 

نمیدونم واقعا من استراحت مطلقم نیستم راه میرم فقط کارخونه انجام نمیدم ولی همین استرس خیلی بد بود دیر ...

من انتقال سوممه من سه روز اول استراحت مطلق بودم بعد در حد یه ظرف و غذا کار انجام میدم اما زیاد سر پا نیستم علائم هم یه روز دارم یه روز هیچیم نیست کلا ب علائم حساس نشو

اینه عزیزم منتهی هالش وقتی خشک شد حدود ۱۰دقیقه یه ربع بعد مشخص شد

مثبته منم چند سال پیش بیبیم همینجوری مثبت شد 

خیلی ذوق داره واقعا🥹🥹🥹🥹🥹

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
2810