2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042731 بازدید | 684270 پست
دقیقا هرماه بدن من واکنشای عجیب غریب درمیاره روز موعدم سینه درد و دردای عجیب و غریب و حتی عقب انداخت ...

همین الان یه بیبی زدم منفی شد 

چون از دیشب حالت تهوع دارم امروز به زور غذا درست کردم، کمر درد شدید، سفتی رحم و سه روزه فقط لک میبینم و سینه هام درد میکنه منم خوشخیال فک کردم باردارم

هرماه یه ویژگی های جدید بهم اضافه میشه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم، دوستای روزای سختم ممنون میشم برای آرامش دل سارای بدبخت دعا کنید انشالله تک تکتون خو ...

😔😔😔😔😔

خدا نکنه بدبخت باشی عزیزم 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بخدا من انتقالای قبلو خیلی رعایت میکردم.و استرس داشتم ک جواب چی میشه..ولی اخری رو ریلکس بودم و باوجو ...

شما تا چند هفتگی آمپول پروژسترون زدید و شیافو قرص دوفاستون تا کی مصرف کردین.؟ 

بخدا من انتقالای قبلو خیلی رعایت میکردم.و استرس داشتم ک جواب چی میشه..ولی اخری رو ریلکس بودم و باوجو ...

دقیقا منم همینم بیخیال شدم براهمینم ب هیشکی نگفتم .اگرهم ازشماسوال درمورد ظرف و کارپرسیدم برااین بود ک بعدا عذاب وجدان نگیرم .قربونت برم خدادخترت رو خفظ کنه

دقیقا هرماه بدن من واکنشای عجیب غریب درمیاره روز موعدم سینه درد و دردای عجیب و غریب و حتی عقب انداخت ...

آخ که منم بدجور دچارشم... اصلا از توهم بیرون نمیام...مثلا نیمه دوم سیکل که پروژسترون بیشتره تو بدن دچار یبوست میشم حتی همینم خوش حالم می کنه که ممکنه معجزه شده باشه. هی می گم به خودت بیا زن...۴سال شد که نشد💔

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

سلام دوستای گلم، دوستای روزای سختم ممنون میشم برای آرامش دل سارای بدبخت دعا کنید انشالله تک تکتون خو ...

سلام داداشم خوبی گلم روزگارت بهترشده،سعی کن خودتو مشغول کنی کار تفریح سفر مهمونی کتاب خرید هر کاری دوست داری انجام بده نزار ناراحتی وفکروخیال بیادسراغت

به یادت هستم.ان شاءالله خدابهترینها رو جلو پات قرار بده.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
آخ که منم بدجور دچارشم... اصلا از توهم بیرون نمیام...مثلا نیمه دوم سیکل که پروژسترون بیشتره تو بدن د ...

منم به شوهرم میگم به خودت بیا مررررد، هفتتتت ساااالهههه  بخندیم یا بگرییم!

آخ که منم بدجور دچارشم... اصلا از توهم بیرون نمیام...مثلا نیمه دوم سیکل که پروژسترون بیشتره تو بدن د ...

اره منم میگم معجزه شده 

اینطوری فقط خودمونو اذیت میکنیم😭

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

شما تا چند هفتگی آمپول پروژسترون زدید و شیافو قرص دوفاستون تا کی مصرف کردین.؟

تازمانیکه لک داشتم امپول پروژسترون استفاده میکردم.حتی زمانیکی ک لک نداشتم. استفاده میکردم دکتر گفت کم کم قطع کن تا ۱۶ یا ۱۷هفتگی فک کنم بود ک شیاف استفاده میکردم.دوفاستون نداشتم.

دقیقا منم همینم بیخیال شدم براهمینم ب هیشکی نگفتم .اگرهم ازشماسوال درمورد ظرف و کارپرسیدم برااین بود ...

انشاالله با ازمایش مثبت زندگیتر شادتر بشه عزیزم.این ارزو رو برا همه دوستان دارم بخدا

سارای قشنگم انشالله یه روزی میرسه که میای از خوشی های از ته قلبت بهمون میگی مطمئنم اون روز نزدیکهانش ...

مرسی مامان فاطمه ناز 

۲۹ مهر روزی بود که جدا شدیم 😭😭😭😭😭😭

با فرشته توی دلت برام دعا کن عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سارای عزیزمبا پیامت دلم‌ به درد اومدباهامون حرف بزن درد دل کن شاید سبک بشی😭خدا کمکت کنه به زودی دلت ...

مهتاب جانم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دیروز روزی بود که جدا شدیم حالم بده ولی حفظ ظاهر میکنم خستم خیلی کم آوردم ولی نشون نمیدم از این همه داغ توی دلم خستم که نشون ندم و همه فکر میکنن من خیلیییی خوبم اما منی دیگه نیست من دلم میخواد بمیرم هیچیییی خوشحالم نمیکنه حتی دنیا رو هم بهم بدن من دیگه مردم 😭😭😭

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810