2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
سلام پروانه جان خوبی؟ چ خبرا عزیزم؟از بچه های قدیمی فاطمه جون ،فردایی روشن مامان شده شکر خدا😍😍🥰 ط ...

سلام الا جونم خوبی متاسفم برایه اتفاقی که برات افتاده 

برایه بقیه دوستانمم هم خوشحال شدم وانشااله به سلامتی نینیشونو بغل بگیرن 

والله منم خواهر برایه باردوم سقط داشتم و نینیم نم‌وند واصلا نمیتونستم بیام اینجا چون هوایی میشدم و جونشو نداشتم و رفتم دکتر متوجه شدم شوهرم علاوه بر مورفوژی و حرکت کند واریکوسل دو طرفه و پروستاتشم مشکل داره دیگه میخوام کمکم دوباره شروع کنم و البته دکترمردان شهر خودمونم گفت تنها راهتون تهرانه 

ونمیدونم این مشکلات به سقطم مربوطه یا نه

ببخشید کمی طولانی شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من شمارو یادم میاد سال ۴۰۱با هم انتقال داده بودیم من منفی شدم چند وقت بعدش هم فک کنم شماه ...

سلام عزیزم خوبی بله خواهر از سال ۹۹ درگیرم بازم سقط داشتم برایه بار دوم وتازه با پیگیری خودم خدا از دکترها نگزره فهمیدم همسرم واریکوسل دو طرفه داره پروستاتشم مشکل داره و دکتر مردان شهر خودمون گفت تنها راه تهران رفتنه و باز باید از صفر استارت بزنم این مدتم خودمو و روحیمو تقویت کردم و کاهش وزن داشتم ولی باید دیگه دست بجنبونم تا دیر نشده

عزیزم من دو ماه کامل داغون بودم بعد از سقط.درد های شدید لگن و پهلو و کمر و... سوار ماشین میشدم وقتی ...

ممنونم عزیزم آره میخورم همش.

عه منم سوار ماشین میشم خیلی اذیت میشم بعدش . 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام الا جونم خوبی متاسفم برایه اتفاقی که برات افتاده برایه بقیه دوستانمم هم خوشحال شدم وانشااله به ...

الهی عزیزم🥺 ان شالله ک خیره و خییییلی زود نتیجه بگیرین

توکل ب خدا.

همسر منم همون سالهای اول متوجه شدیم واریکوسل داره. اون موقع عمل کرد . ی مدت خوب بود و باز دوباره پایین اومد. دیگه بعد اون هیچ وقت معاینه و..‌ نرفته. همیشه فقط آزمایش گرفتن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی عزیزم🥺 ان شالله ک خیره و خییییلی زود نتیجه بگیرینتوکل ب خدا.همسر منم همون سالهای اول متوجه شدی ...

الا جون راجب پروستات اطلاعاتی نداره از وقتی تو گروهم رذجبش چیزی نشنیدم مشکلاتمون نمیدونم چرا الان داره رو میشه دکتر میگفت دلیله نغوظشم همینه 

سلام عزیزم خوبی بله خواهر از سال ۹۹ درگیرم بازم سقط داشتم برایه بار دوم وتازه با پیگیری خودم خدا از ...

انشاله عزیزم ،به امید خدا اینسری دیگه نتیجه میگیری ،من برای بار دوم انتقال دادم یکشنبه قرا ه برم ازمایش ولی بیبی چک زدم اینسری هم منفی شدم 

سلام عزیزم خوبی بله خواهر از سال ۹۹ درگیرم بازم سقط داشتم برایه بار دوم وتازه با پیگیری خودم خدا از ...

سلام پروانه جون خوبی ؟ 

متاسفم برای سقطت😔😔😔😔

پروانه جون پس علت اینکه میگفتی همسرت با دارو انزال صورت میگیره همین پروستات بوده البته واریکوسل هم شدید باشه نعوظ کم میشه یا اصلا نمیشه ولی پروستات جدی‌تر از اونه 

پروانه مگه تو تهران نبودی ؟پس چرا من فکر میکردم تهرانی 😅

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم ممنونم شما خوبین،دیگه بهش امیدی ندارم امروز همه گریه هامم کردم اصلا هم از خدا گلگی نکردم ...

تا آزمایش نرفتی نامید نشو.خداروشکر یک دونه دختر ناز داری که کسی سرکوفت نزنه نازایی. اگه رضایت خدا باشه بازم بهت میده حتی تو اوج ناامیدی. بخودش توکل کن. وبرای دوستانی که تو دلی دارن دعا کن سالم بغلش بگیرن. و برا دوستانی هم که ندارن دعا کن بزودی دامنشون سبز بشه. راضی باش به رضای خدا. 

الا جون راجب پروستات اطلاعاتی نداره از وقتی تو گروهم رذجبش چیزی نشنیدم مشکلاتمون نمیدونم چرا الان دا ...

نه اطلاعی ندارم در این مورد. ان شالله بچه ها اگه کسی میدونس میاد میگه. اشکالی ندارد همینم ک مشخص میشه ان شاالله براش درمانی هم هست و دیگه به نتیجه میرسین

سلام گلم.نمیدونم منو یادته یا نه.دختر من سه ماهه ک بدنیا بود

ای خدا امروز من دارم ذوق مرگ میشم همش از شما دوستان خبرهای خوب میشنوم یادمه خواهر من شکر خدا حافظم خوبه خدا برات نگه داره انشالله ۱۲۰ سالگیشو ببینی 

ای خدا امروز من دارم ذوق مرگ میشم همش از شما دوستان خبرهای خوب میشنوم یادمه خواهر من شکر خدا حافظم خ ...

قربانت گلم😘😘😘😘.انشاالله نصیب تمام منتظرها بشه..

انشاالله همیشه خبر خوش بشنوی و بشنویم.

بخدا منم بحدی خوشحال میشم ک میبینم دخترا نتیجه میگیرن.

سلام پروانه جون خوبی ؟ متاسفم برای سقطت😔😔😔😔پروانه جون پس علت اینکه میگفتی همسرت با دارو انزال صو ...

سلام خوار ممنون منم خوبم چرا درمانم تو تهران بود حتی پیشه اطرجم رفتم ولی به واریکوسلشم شک نکرد یه دکتر خوب شهر خودمون با دوتا سوالو معاینه هم وارکوسلشو هم پروستاتشو تشخیص داد به نظرت میتونه به سقطامم ربط داشته باشه 

اره دکترم گفت تو مشکل نغوظ خییییلی موثره 

2810