2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042749 بازدید | 684270 پست
بچه ها برای انتقال که از روز سوم پریودی داروها رو شروع میکنن ....چند روز بعد از شروع داروها انتقال م ...

من ۱مهر پریود شدم از دوم پریودی دارو هارو شروع کردم روز ۱۶ مهر که میشد ۱۶ قاعدگی جنین ۵ روزه برام انتقال داد،اگه ۳روزه انتقال میدادم میشد روز ۱۴ پریودی،بستگی داره به ضخامتت اندومتر،اگه خوب بالا بره زودتر انتقال میدن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما باردار نشدی ؟ همسر منم ۴ میلیون داره

من امروز روز ۱۲ انتقالمه دوروز دیگه آزمایش میدم،ولی بی بی چک که زدم منفیه،تمام دکترا به ما میکرو روپیشنهاد دادن،با این تعداد فقط باید میکرو کنید، که اونم برای ما بی فایدس 

بچه ها ببخشید کسایی ک تجربه سقط داشتن ممکنه کمک کنن؟

من امروز از صبح پهلو چپم خیلی درد داره فک کردم احتمالا سرما اذیتش کرده خواب بودم بیدار ک شدم دیدم شدید تر شده خیییییلی دردش زیاده بعد میزنه سمت تخمدان و به. با عرض معذرت استخون های پایین . جوری که نه میتونم سرویس برم چون شدید اون لحظه درد میگیره و نه راه برم . پامو ک زمین می‌ذارم دردش شدت میگیره .

می‌خوام بدونم امکانش هست سقط برا بدن مثل پریود حساب بشه؟ آخه من عین  این دردارو فقط و فقط موقع تخمک گذاری دارم . امروزم ۱۲-۱۳ روزه از سقطم میگذره. خیلی برام عجیبه که آیا این درد تخمک گذاریه یا نه اتفاق دیگه ای داره میوفته. 

اگر تخمک گذاری باشه مشکلی نیس درد رو مثل همیشه تحمل میکنم ولی اگر نباشه نگرانم که چیه پس این درد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من خیلی وقته اینجا نیومدن دوستان قدیمی کیا نتیجه گرفتن به بزرگی خودتون ببخشید غیبت طولان ...

سلام پروانه جان خوبی؟ چ خبرا عزیزم؟

از بچه های قدیمی فاطمه جون ،فردایی روشن مامان شده شکر خدا😍😍🥰 طلوع و آفتاب هم همین طور. 😍🥰🥰

منم دو ماه کامل مامان شدم ولی قسمت نبود بمونه 😊

دیگه آهان یکی از بچه های تعیین جنسیت هم مامان شد😍😍 واااای یادم رفت ی لحظه اسمشو😥 آلزایمر دارم خواهر دیگه یادم نیس از  وقتی نبودی کیا مامان شدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ببخشید کسایی ک تجربه سقط داشتن ممکنه کمک کنن؟من امروز از صبح پهلو چپم خیلی درد داره فک کردم ا ...

خوبی فاطمه کورتاژ شدی یا خودش سقژ شد دختر عمم کورتاژ کرده بود مثل تو درد داشت رفت سونو فهمید بقایا مونده دارو دادن دفع شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستان من خیلی وقته اینجا نیومدن دوستان قدیمی کیا نتیجه گرفتن به بزرگی خودتون ببخشید غیبت طولان ...

سلام پروانه خوبی پسرمن ۴۱روزه به دنیا اومده  

خوبی فاطمه کورتاژ شدی یا خودش سقژ شد دختر عمم کورتاژ کرده بود مثل تو درد داشت رفت سونو فهمید بقایا م ...

نه عزیزم تو خونه خودش سقط شد. سونو هم همون روزای اول رفتم گف ی چند تا لخته هم ک دفع میشه دارو هم داد. 

نه عزیزم تو خونه خودش سقط شد. سونو هم همون روزای اول رفتم گف ی چند تا لخته هم ک دفع میشه دارو هم داد ...

فضولی نباشه الان چ تصمیمی داری میدونم که تسلیم نمیشی میخوای بازم پانکچر کنی

فضولی نباشه الان چ تصمیمی داری میدونم که تسلیم نمیشی میخوای بازم پانکچر کنی

واقعیتش هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم. دکترم نوشته برم مشاوره ژنتیک فعلا هفته دیگه میرم اونجا ببینم نظرشون چیه. خود دکترم گف چون ذخیره ام کمه بهتره تخمک اهدایی بگیریم ولی همسرم موافق نیس. گف بریم مشاوره ژنتیک ک اونا راههای مختلف رو پیشنهاد بدن. 

توکل ب خدا. 

اینو الان تو نت خوندم :

«در پاسخ به این سؤال باید گفت که سقط جنین باعث شروع مجدد چرخه قاعدگی شما می‌شود. تخمک گذاری(زمانی که تخمک از تخمدان آزاد می‌شود) معمولا در حدود روز ۱۴ سیکل قاعدگی ۲۸ روزه اتفاق می‌افتد. این بدان معناست که شما احتمالا تنها چند هفته پس از سقط، تخمک‌گذاری خواهید کرد»

فک کنم احتمالا همین تخمک گذاریه برا منم. 

سلام عزیزم من شمارو یادم میاد سال ۴۰۱با هم انتقال داده بودیم من منفی شدم چند وقت بعدش هم فک کنم شماهم منفی شدی،اگه اشتباه نکنم ابن سینا انتقال داده بودی،چه خبرا چه کاد کردی ،باردار شدی؟

بچه ها ببخشید کسایی ک تجربه سقط داشتن ممکنه کمک کنن؟من امروز از صبح پهلو چپم خیلی درد داره فک کردم ا ...

عزیزم من دو ماه کامل داغون بودم بعد از سقط.درد های شدید لگن و پهلو و کمر و... سوار ماشین میشدم وقتی پیاده میشدم مثل پیر زن ها دولا دولا میرفتم.کمرم صاف نمیشد.مبخوابیدم همش درد داشتم.دو ماه درگیر بودم.یکی از بدترین حس ها بود....میگذره عزیزم.بشدت گرمی بخور

2810