2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042742 بازدید | 684270 پست
دورت بگردم مهربونم خوبم تو چطوری اومدم پیش مامانم 😎 لوس بازیو از این. داستانا

😂😂 از دست تو تا میتونی عقده دل وا کن عزیزم وولا

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سرم ایوی ایجی چه دکتری باید تجویز کنه،دکتر زنان؟منم برای این انتقالم وزنمو پایین آوردم ،prpکردم خیل ...

سلام گلم خوبین. تورو خدا اینقدر بیبی نزن. واقعا زوده. اگه هم باردار باشی نشون نمیده و ناامید میشی استرس میگیری بدتره. سعی کن خودتو راضی کنی نزنی تا روز 14 صبح با ادرار اول صبح باشه که کم آب خورده باشی رقیق نباشه. ان شاالله جوابش هرچی بود دقیق تر از تستای قبلیت. امیدوارم باردار باشی گلم. ناامید نباش هنوز وقت هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت این چ حرفیهآخه همسرم او کیه اوکیه فقط تو این چند سال یکبار آزمایش دادن براش یکبارم برای لقاح ...

نگار جون شرایط بچه آوردن چیه ؟ آخه اینجوری که تو اینترنت نوشتن خیلی سخته ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نگار جون شرایط بچه آوردن چیه ؟ آخه اینجوری که تو اینترنت نوشتن خیلی سخته ؟

عزیز دلم تا پارسال فقط ملاکشون زن و شوهر دیپلم به بالا باشه 

مرد فیش حقوقی یا جواز کسب داشته باشن

یه نوشته باید باشه بابت اینکه بعد فوت( دور از جونت باشه عزیزدلم) اموال بهش برسه 

اعتیاد ، پرونده دادگاهی و سو پیشینه نداشته باشین

اینا مال منطقه ۱۹ بود نمیدونم همه جا همینه یا ن😅

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیز دلم تا پارسال فقط ملاکشون زن و شوهر دیپلم به بالا باشه مرد فیش حقوقی یا جواز کسب داشته باشنیه ن ...

ای بابا ....سخته دیگه 

دوستان من یه بارم قبلا نوشتم اینجا

من ۳ بار پانکچر کردم با ۴ بار انتقال

دوبار انتقالم مثبت شد اما هفته ۶ سقط شدن

سنم هم کم نبود(۳۷)

اما به فاصله سه ماه از اخرین انتقال خودم باردارشدم و بچه م به دنیا اومد

دوران خیلی سختی بود برام دوران پانکچر و انتقال

اینا رو نوشتم که بدونین زمانی که اصلا فکرشو نمی کنین همه چی درست می شه

ببخشید قصد دخالت ندارم .ولی حالا که فقط ۲تا داری و دیگه‌ نمیخوای پانکچر بشی یه دونه انتقال بده اکر خ ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون از راهنماییت،اخه دوتاش توی یک نی هست،وقتی ذوبشون کنن دوتاش با هم ذوب میشه،وقتی هم دوب بشن فک کنم نشه دوباره فریز کنن

سلام گلم خوبین. تورو خدا اینقدر بیبی نزن. واقعا زوده. اگه هم باردار باشی نشون نمیده و ناامید میشی اس ...

سلام عزیزم ممنونم شما خوبین،دیگه بهش امیدی ندارم امروز همه گریه هامم کردم اصلا هم از خدا گلگی نکردم چون وقتی رفتم انتقال سپردم گفتم اگه خیرمه مثبت بشه گریه هم به خاطر دل خودم کردم چون از بچگی هر چیزیو که خواستم با سختی بدست آوردم هیچوقت هیچ چیزی برام راحت مهیا نشد،امروز جای تک تک آمپولام درد گرفت دردایی که این چند ماهه با ذوق انتقال مثبت تحمل کرده بودم،مطمینم که باردار نیستم،قسم خوردم دیگه بیبی نزنم،امروز خواستم داروهامم قطع کنم شوهرم نذاشت،گفت بذار آزمایش بدیم بعد،یکشنبه ظهر میرم آزمایش میدم

دوستان من یه بارم قبلا نوشتم اینجامن ۳ بار پانکچر کردم با ۴ بار انتقالدوبار انتقالم مثبت شد اما هفته ...

به نظرم بارداری طبیعی وقتی رخ میده که مشکل از خانم باشه ،اما وقتی مرد مشکل داره بارداری طبیعی غیر ممکن میشه،من تعداد اسپرم های همسرم ۴میلیون،با این تعداد هر دکتری هم رفتم iuiنمیکنه،همه دکترا مستقیم گفتن ivfچندتا متخصص زنان و چند اورولوژی رفتیم همه گفتن فقط میکرو

دوستان من یه بارم قبلا نوشتم اینجامن ۳ بار پانکچر کردم با ۴ بار انتقالدوبار انتقالم مثبت شد اما هفته ...

ایشالله عزیزم برای منم همینطور بشه ...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
به نظرم بارداری طبیعی وقتی رخ میده که مشکل از خانم باشه ،اما وقتی مرد مشکل داره بارداری طبیعی غیر مم ...

برای من علت ناشناخته بود یعنی همه ازمایشات و بررسی ها نرمال بود

به نظرم بارداری طبیعی وقتی رخ میده که مشکل از خانم باشه ،اما وقتی مرد مشکل داره بارداری طبیعی غیر مم ...

دقیقا درسته ....برای بارداری اسپرم مهمترین فاکتوره

2810