2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042788 بازدید | 684272 پست
من دکتر ایمونولوژی دکتر زرنانی برام تجویز کرد.من واقعا راهی نمونده که نرفته باشم تنهامشکلم ذخیره تخم ...

من تهران نیستم ،کرمانشاهم ،پس باید بگردم یه دکتر ایمونولوژی پیدا کنم،تا خدا نخواد همه اینا بی فایدس،اما خب باید تلاش خودمونو بکنیم،انشاله این دفعه که انتقال بدی خدا کمکت کنه ویه دوقلو باردار شی🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تهران نیستم ،کرمانشاهم ،پس باید بگردم یه دکتر ایمونولوژی پیدا کنم،تا خدا نخواد همه اینا بی فایدس، ...

عزیزم پس همشهریم.دکتر زرنانی ویزیت آنلاینم داره .کرمانشاهم دکترای خوبی داره ولی من نمیشناسم

عزیزم پس همشهریم.دکتر زرنانی ویزیت آنلاینم داره .کرمانشاهم دکترای خوبی داره ولی من نمیشناسم

وای عزیزم خوشبختم از آشناییت،دکتر شما کیه؟راستش من برا انتقال بعد هم امیدی ندارم میترسم ای وی ای جی هم بخرم و باز نشه،و یه هزینه اضافه بشه به بقیه هزینه ها،الان باز تست زدم کاملا سفیده،دیگه هاله هم ننداخت😔

وای عزیزم خوشبختم از آشناییت،دکتر شما کیه؟راستش من برا انتقال بعد هم امیدی ندارم میترسم ای وی ای جی ...

عزیزم فک کنم شما یه بچه داری درسته؟خودتو زیاد اذیت نکن میدونی داروها چقدر عوارض دارن؟اگه دلت راضی میشه اخرین جنیناتم انتقال بده اما بعدش هرچی ک شد دیگه رهاش کن .من بچه ندارم وگرنه اصلا دنبالش نمیرفتم بهدا.من تهرانم و بیماریستان بعثت میرم دکترمم دکتر حسینی گلم

عزیزم فک کنم شما یه بچه داری درسته؟خودتو زیاد اذیت نکن میدونی داروها چقدر عوارض دارن؟اگه دلت راضی می ...

اره عزیزم،من یه دختر دارم،اره دیگه هیچوقت پانکچر نمیرم،فقط ۲تا از جنین هام مونده،اونارو انتقال میدم شد شد،نشد دیگه بی خیال میشم 

اره عزیزم،من یه دختر دارم،اره دیگه هیچوقت پانکچر نمیرم،فقط ۲تا از جنین هام مونده،اونارو انتقال میدم ...

انشاالله هرچی خیره عزیزم.اگه اشتباه نکنم کرمانشاه یه دکتر ب اسم سحر رشیدی داره خیلی تعریفش رو شنیدم برا ivfهرچند ک من معتقدم دکترا کار خاصی براانتقال نمیکنن و مهم جنین و پذیرش بدن خودمونه

انشاالله هرچی خیره عزیزم.اگه اشتباه نکنم کرمانشاه یه دکتر ب اسم سحر رشیدی داره خیلی تعریفش رو شنیدم ...

من قبلا رشیدی رفتم خیلی تعریفشو میکنن اما برا من که اصلا خوب نبود،بلد نبود سونو بکنه میگفت رحمت چسبندکی داره برام عکس نوشت هیچ مشکلی نداشتم،منم دیگه نرفتم،الان تحت نظر پروفسور کشاورزی هستم

سلام بچه‌ها چطورین خوبین من دیروز رفتم رویان برای سونو که گفتن سونو نمی‌کنیم و اینکه باید حتماً بری پیش دکتر ایمونولوژی و من رفتم دکتر بهم کلی آزمایش داد و گفت آزمایشات رو انجام بدی جوابش اومد اگر خوب بود ما برات دارو شروع می‌کنیم و بعد انتقال میدیم قبل از اینکه برم پیش دکتر ایمونو رفتم دستورات و ایشون به من گفتن که اگر دو ماه بگذره دوباره توی مطب برات خراش انجام میدیم و خیلی دردناکه ن فکر می‌کردم این ماه انتقالم را انجام بدن ولی خیلی کارهامو و انتقالم رو به تعویق انداختند متاسفانه خیلی حالم بده بچه‌ها خیلی 😔😔😔😔🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچه‌ها چطورین خوبین من دیروز رفتم رویان برای سونو که گفتن سونو نمی‌کنیم و اینکه باید حتماً بری ...

عزیزم ناراحت نباش انشاله که هر چی خیره برات پیش بیاد،شاید قسمت اینه که نی نی اون موقع بیاد ،توکل کن به خدا تا بهترینا برات رقم بخوره

عزیزم ناراحت نباش انشاله که هر چی خیره برات پیش بیاد،شاید قسمت اینه که نی نی اون موقع بیاد ،توکل کن ...

ممنون من گفتم انتقال میدن تمومه 

ولی متاسفانه می‌دونم تا آذر و دی طول می‌کشه و این عذاب اوره🤦🏻‍♀️واقعا رفت و آمد ترافیک شلوغی...

سلام بچه‌ها چطورین خوبین من دیروز رفتم رویان برای سونو که گفتن سونو نمی‌کنیم و اینکه باید حتماً بری ...

تازگیا رویان همین کارو می‌کنه ،پانکچر ....بخصوص انتقال رو اینقدر به درازا میکشونه که آدم خسته میشه ....البته از بعضی جهات خوبه که اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشی قبل انتقال میفهمی و حلش میکنی ....ولی خوب برای همه چی مشاوره داره و پیش‌ همشونم می‌فرسته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
تازگیا رویان همین کارو می‌کنه ،پانکچر ....بخصوص انتقال رو اینقدر به درازا میکشونه که آدم خسته میشه . ...

اره واقعا ادمو خسته میکنن

منو ک ب غلط کردن انداختن و آخرین باره ک میرم

مهمم نیست زندگیم چی بشه

خسته شدم واقعا 

تازگیا رویان همین کارو می‌کنه ،پانکچر ....بخصوص انتقال رو اینقدر به درازا میکشونه که آدم خسته میشه . ...

من برا سونو رفتم ک برگردم سریع کار داشتم

سونو ک نکردن هیچ آنقدر معطلم کردن

دکتره ایمونو دو ساعت دیر اومده میگه باید صبور باشین 

آخرم موندیم ترافیک امام علی و بعد بقیه راه همه ترافیک

آنقدر وقت مردم براشون مهم نیست 

بعضیاشون بداخلاقی واقعا

چند بار رفتیم پیش مدیریت

2810