2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042775 بازدید | 684270 پست
ن بابا..همون خودشونو وصل میکردن..

اگه بدونی من امروزچ بدبختی کشیدم 3تاش وصل شد چهارمی رو وصل کرد یهو افتاد شکست تا یه ساعت پیش درگیرش بودم ک برام پیداکنن تزریق کنن پولشم تفتاد گردن پرستاره 6میلیون بود حالا باید فردا برم ببینم بیمه اون یه دونه روقبول میکنه تایید کنه یانه.

پرستاره گفت چون سرم روغنی بعدش یه دونه قندی نمیکی میزنم ک رقیق بشه نمیدونم دیگه.کاربدی کرد بنظرت؟

اگه بدونی من امروزچ بدبختی کشیدم 3تاش وصل شد چهارمی رو وصل کرد یهو افتاد شکست تا یه ساعت پیش درگیرش ...

عزیزم‌ منم زدم این سرم رو البته یه امپولم کنارش بود برام زدن به بازو نمی دونم چی بود البته تجویز ایمونولوژیست بود

بعدشم برام سرم جدا تزریق کردن، خود ای وی ای جی رو تنها زدن بعدش یه سرم ساده گفتن فشارت می افته.

برای من تزریقش چند ساعت طول کشید بیمارستان وسطش یه فرنی بهم دادن بعدشم نهار آوردن.

هر چند منفی شد انتقالم اما سرم خوبی بود عوارضی نداشت و تا یکی دوماه بعدش خیلی باانرژی و کوک بودم😅😇

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌ منم زدم این سرم رو البته یه امپولم کنارش بود برام زدن به بازو نمی دونم چی بود البته تجویز ایم ...

وای خداخیرت بده خیالمو راحت کردی عزیزم.کاش خدابراهممون بخواد من دیگه واقعا خسته شدم انقد همه چی خوب بوده و نشده دیگه راه اخر این سرم بودامتحان کنیم ببینیم چی میشه

بعدا عکس ان تی رو‌بفرست کارشناسی کنیم😄😄😄

مال منو بگو

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
وای خداخیرت بده خیالمو راحت کردی عزیزم.کاش خدابراهممون بخواد من دیگه واقعا خسته شدم انقد همه چی خوب ...

سرم ایوی ایجی چه دکتری باید تجویز کنه،دکتر زنان؟منم  برای این انتقالم وزنمو پایین آوردم ،prpکردم خیلی امید داشتم ،اما اونجور که بیبی چک مشخصه اینبارم منفیه،منم فقط سرم  مونده،که میگم برای انتقال آخرم استفاده کنم

من‌ چرا نمیتونم جواب کسی‌ رو‌ بدم 😕🤦🏻‍♀️ خطا میزنه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بعدا عکس ان تی رو‌بفرست کارشناسی کنیم😄😄😄

انتی نرفتم هنوز😁😅

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سرم ایوی ایجی چه دکتری باید تجویز کنه،دکتر زنان؟منم برای این انتقالم وزنمو پایین آوردم ،prpکردم خیل ...

من دکتر ایمونولوژی دکتر زرنانی برام تجویز کرد.من واقعا راهی نمونده که نرفته باشم تنهامشکلم ذخیره تخمدان کم بود که تخمک اهدایی گرفتم .رحم همیشه عالی جنین عالی اندومتر عالی اماخب خدانخواسته 

2810