2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
علائم به نظر هیچی ندارم ،چون هر علایمی که دارم سر انتقال قبلیم که منفی شد هم داشتم ،پاهام یخ میزنه،ک ...

منم بدنم گر میگیره فقط همش از گرما از خاب بیدار میشم گاهی دلدرد پریودی علائم دیگه ندارم چی بگم انشالله ک جفتمون مثبت شیم 

اتفاقا منتظر بودن سونوی های بعد روزاتو زود میگذرونه....خودم ایقد منتظر ان تی بعدش انومالیبعدش سونوی ...

عه فکر کردم فقط منم که باورم نمیشه 😅

منتظرم برم ان تی تا باورم بشه نگو تا دنیا نیاد وضع همینه😂

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم ،منم زیاد به علایم اهمیت نمیدم تنها فرق این سری اینه خیلی گرسنه ام میشه،البته من که همیشه خو ...

انشالله خیره عزیزم ♥️

منم خوراکم زیاد شده بود خودم تعجب میکردم 

بقول شما خوش اشتها بودم از قبل ولی این تند تند گرسنه شدنا فرق داشت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان فاطمه مهربونه پرتلاشه شیطون😘 دستت درد نکنه عزیزم هربار شرمنده لطفت میشم صد برابر دعاهای قشنگی ...

ممنون قشنگم ♥️ این نهایت مهربونیت رو میرسونه دشمنت شرمنده انشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 🧡🌿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم .حالت تهوع داری؟؟

بعضی وقتا انگار یه دست تو معدمه هم میزنه😕😅

بعد الانم نمیدونم از چی بود عق خالی میزدم چیزی نبود فقط اداشو در اوردم😅 بعدش خوراکی خوردم خوب شدم فکر کنم معدم خالی بود حالیم نبود

بعد غذا عادت دارم اب بخورم ولی شدیدا حالم بد میشه 

الان میترسم اب بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم که به یادم بودی چقدر مهربونی خدا سلامتی و عافیت بده به برادرت و نی نی گلت رو سالم در آغوش ...

ممنونم از مهربونیت قشنگِ من 😍🫀 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جون من هرشب یکی میخونم مثل چلع قبل

اخ الهی دورت بگردم که انقد مهربون و با محبتی😍🫀

حاجتروا باشی عزیزم دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم اسم منم اگر میشه بذار تو لیست😘

چشم عزیزم ♥️ انشالله حاجتروا بشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی وقتا انگار یه دست تو معدمه هم میزنه😕😅بعد الانم نمیدونم از چی بود عق خالی میزدم چیزی نبود فقط ...

اره دقیقا همیجوره.از آب زده میشی.تشنه هسی ولی نمیتونی بخوری.چاره فقط دلستر لیمو هست.من قرصام با دلستر میخوردم

دوستان عزیزمدر حرم امام‌رضا علیه السلام دعاگوی همگی هستمان شا الله همگی به لطف آقا حاجت روا بشید

اااای جاااآاااااانم زیارت قبول عزیزم. خییییییلی سلام مارو هم برسون😭😭😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلا جان خوبید.عزیزم.

سلام عزیزم قربونت برم 😘 ❤️ شکر خدا❤️😘خودت در چ حالی عزیزم ؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر عزیزم همینکه از اونجا جدا شدی خودش یه نعمت بزرگه،امید خدا امسال به خواست دلت برسی،کی قراره ...

سلامت باشی دوستم ممنون. الان یکم شوهرم به خاطر شغلش کاردار اونهاانجام بشن میرم ان شالله. ولی کی باشه نمیدونم فقط ازخدا میخام هرچه زودتر راه رابرامون هموار کنه. کمکمون کنه بریم تااخرسال. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

انشالله خیره عزیزم ♥️منم خوراکم زیاد شده بود خودم تعجب میکردم بقول شما خوش اشتها بودم از قبل ولی این ...

اره دقیقا منم اینطور شدم ،صبح ها بیدار میشم ضعف میکنم سریع میرم سراغ صبحانه،حتی بعضی شبا از خواب بیدار میشم ضعف میکنم اما چیزی نمیخورم به زور خودمو به خواب میزنم،شما الانم گرسنه ات میشه؟

سلامت باشی دوستم ممنون. الان یکم شوهرم به خاطر شغلش کاردار اونهاانجام بشن میرم ان شالله. ولی کی باشه ...

انشاله عزیزم ،هر وقت قسمت باشه خودش میشه،من اینسری بعد پانکچر گفت ۳ پریود بعد بیا گفتم یعنی بیافته پاییز،بعد دکتر گفت خودت میدونی کیست داری بزار رحمت استراحت کنه،بعد ۳ پریود هم ماه قبل سیکلم کنسل شد شد ۴ ماه یعنی شد ۵ پریود بعد،اصلا اسرار نکردم ،چون سری قبل خیلی اسرار داشتم زودتر انجام بشه اینبار سپردم به خدا گفتم هر موقع که قسمتم شد اون موقع برام انتقال بدن که شد این ماه،الانم امیدم به خداست که سپردم به خودش هرچی خیره برام رقم بزنه،تو این چند ماه هم فرصتی شد برام ۵ کیلو وزن کم کردم و میرفتم باشگاه ورزش میکردم،اگه وزنت بالاس سعی کن پایین بیاری این چند وقتی که نمیری برای انتقال،اگرم وزنت بالا نیست حتما باشگاه برو و ورزش کن ،رحمت رو گرم کن گرمیجات زیاد بخور ،تا انشاله موقع انتقال رحمت آماده باشه

2810