2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042873 بازدید | 684276 پست
—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان و اللخصوص سلامتی داداشم لطفاً طلاوت ک ...

فاطمه جون من هرشب یکی میخونم مثل چلع قبل

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان و اللخصوص سلامتی داداشم لطفاً طلاوت ک ...

عزیزم اسم منم اگر میشه بذار تو لیست😘

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا منتظر بودن سونوی های بعد روزاتو زود میگذرونه....خودم ایقد منتظر ان تی بعدش انومالیبعدش سونوی ...

من دخترم ۶سالش شده تازه باورم شده مادرم😄

تازه الان دارم فکرمیکنم چطوری مادر دوتا بچه باشم. چطور یکی دیگه رو هم دوست داشته باشم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
انگار خودمون هنوز بچه ایم😄😄😄

من هنوز حس میکنم از دخترهای ۲۵ساله کوچک ترم😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از راهنماییت عزیزم،بخدا دیگه اصلا برام مهم نیست برعکس دوس دارم یه دختر دیگه هم داشته باشم،ما ...

عزیزم خدابیامرز پدرتون را. إن شالله بارداربشی وقلبت آروم بشه. ❤️

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

آخی عزیزم. زخم زبون شنیدن خیلی سخته. عین نیش خنجر به قلب آدم فرو میره. ولی بسپارشون بخدا. و تا میتون ...

اتفاقا تویه ساختمون بودیم. به همه گفته بود ای وی اف کرده منکه نگفتم بهش ولی خودشون با حدس وگمان خودشون گفتم کاشتی. الان دیگه ازاون ساختمون اومدم بیرون خدایارم بود نجاتم داد. تکون میخوردم باهام دعوامیکردن وتوکوچه معرکه میگرفتن خداراشکر تموم شد

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

دوستان عزیزمدر حرم امام‌رضا علیه السلام دعاگوی همگی هستمان شا الله همگی به لطف آقا حاجت روا بشید

زیارت قبول عزیزم ،انشاله امام رضا حاجت تمام خانمای گروه رو بده و همگی سال بعد نی نی بغل راجب بچه داری با هم حرف بزنیم🙏

اتفاقا تویه ساختمون بودیم. به همه گفته بود ای وی اف کرده منکه نگفتم بهش ولی خودشون با حدس وگمان خودش ...

خداروشکر عزیزم همینکه از اونجا جدا شدی خودش یه نعمت بزرگه،امید خدا امسال به خواست دلت برسی،کی قراره انتقال بدی؟

دوستان عزیزمدر حرم امام‌رضا علیه السلام دعاگوی همگی هستمان شا الله همگی به لطف آقا حاجت روا بشید

انشالله حاجتروا برگردی عزیز دلم ♥️ 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها  خواهش میکنم ،بگین چطوری از آصف جاه نوبت بگیرم. ی شماره بود که گفتن منشی دکتر طهماسبی هست باید به اون پیامک بدی برای نوبت، من پیام دادم  جوابم داد که این خط واگذار شده😔

محتاج نگاه خداوند
ممنووووووونم عزیز دلم😘😘❤️ شرمنده که کردی که🥰😘😘 الهی نی نی گلتو صحیح م سالم و با لب خندون بغل بگ ...

دشمنت شرمنده باشه جانِ دلم ممنون از دعای قشنگت مهربونم انشالله بهترین ها سهم قلب مهربونت بشه 🫀 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810