2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست
ایشالله ک خدا به هممون کمک کنه معجزه کنه برامون خوشحال کنه هممون رو🤲🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

الهی امین. الهی هرکسی میره تواین راه دست خالی برنگرده

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باز خوبه مادر شوهرت ازت پنهان می کرد حداقل به خیال خودش فکر می کرد ممکنه تو ناراحت بشی،مادر هم ...

یعنی میدونست مشکل از پسرشه بازم این حرفو گفت؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
،سلام.خانومایی ک ب تازگی مثبت شدید یه سوال داشتم شب قبل انتقال نزدیکی داشتید یا نه؟و اینکه امپول چسب ...

نداشته باشی بهتره

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

دوستان اینجا کسی از شیراز هست؟شیراز دکتر خوب میشناسید زنان و اورولوژی؟

سلام عزیزم. شیراز مرکز ناباروری ثمر پزشکای خوبی داره آمارمثبتاشونم بالاست. دکتر کرامتی. دکتر ذولقدری. دکتر شمالی اونجا میان. و دکتر اوروژی هم خودشون بهت معرفی میکنن.دکتر مژگان صیادی. دکتر داوودی. همه این پزشکا خوبن. دکتر ژاله دوالقدری یه خانم دکتر مسن هست. ولی فعاله. یه مدت رفته بود خارج تازه برگشته. ولی اینم بگم معطلی خیلی داره حداقل 5 ساعتم میشه هرکی رفته. بخاطر شلوغی مرکز. و اتاق عمل میرن پزشکان تو خوده کلینیک اتاق عمل دارن یه طبقه مجزا. و مرکز هم یه طبقه مجزا هست. جنین شناسش میگن خیلی خوبه دوستام اونجا نتیجه گرفتن. ولی خب هزینه ها بخاطرخصوصی بودن کمی بالاست. تو مرکز همه خدمات انجام میدن. امیدوارم تونسته باشم کامل توضیح بدم. 

بچها کسی بوده دارو قبل انتقال و بعد انتقالش فرق کنه؟ من بعد انتقال انوکسا و دوفامد و پریدینزولون بهم اضاف شد با اینکه خودم دارو ایمنی داشتم چون دکتر ایمنی رفتم ا اس ا هم قبل انتقال میخوردم 

،سلام.خانومایی ک ب تازگی مثبت شدید یه سوال داشتم شب قبل انتقال نزدیکی داشتید یا نه؟و اینکه امپول چسب ...

عزیزم من تازه انتقال دادم اما در مورد چسب جنین بستگی ب نظر دکترت داره  بعضیا میگن یکساعت قبل انتقال بزنی من دکترم یه هفته قبل انتقال یه روز قبل و یه روز بعد انتقال بهم داد

توکل به خدا. الهی خدا به شماهم یه پسر بده که ازهردوجنس داشته باشید وطعمش رابچشید. نه نگو بهشون. منم ...

عزیزم میخواستی بگی نه نکاشتم. وقتی خدا میده بهم چرا کاشت. فقط بخاطر سلامتی بچه ام تصمیم گرفتم استراحت مطلق باشم. تا میتونید به هیچ عنوان لو ندید. آدمای این شکلی فردا که بچه ات بزرگ بشه پیش همه تحقیرش میکنن میگن ازما نیست. درضمن برا پسر دار شدن خداوند چندین راه رو برا بنده هاش قرار داده. چرا با تعیین جنسیت خودتو عذاب بدی. جنین اگه داری انتقال بده ماه سوم که تموم شد دعا داخل فهرست حواشی کلیات مفاتیح الجنان هست. نوشته برای پسر شدن حمل. میخونی و مطمئن باش پسر خدا بهت میده. ولی شرطش اینه که حتما اسمش محمد بزاری. شما میتونی اسم ترکیبی براش بزاری. بااسم جدید ترکیب کنی. مثلا محمد متین. محمد آها. محمد جواد. محمد رو باتمام اسامی جدید وقدیم میشه ترکیب کرد. دیدم خانواده ای که بچه اولش دخترش مادرشوهرش توسرش میزد. بعدا 4 تا بارداری داشت اینو میخوند هر4 تا پس شدن. البته همینم به اذن خدا اثرمیکنه. تا خدا نخواد برگی ازدختر نمیفته. موفق باشید. 

توکل به خدا. الهی خدا به شماهم یه پسر بده که ازهردوجنس داشته باشید وطعمش رابچشید. نه نگو بهشون. منم ...

چقدر سختی کشیدی شما. خدا اجرش بهت میده. آخه چطور دلش میاد به نوه ای که ازون پسرش هست بی محلی کنه. اینجور آدما شخصیت و ذاتشون اینه. و شما اگه پسرام براش بیاری هرکاری هم براش بکنی بازم بهانه های دیگه میگیرن. منم خانواده شوهرم متاسفانه خوب نیستن. مخصوصا که جاری که بعداز ما ازدواج کنه و زود بچه داربشه چقدر میزنن توسرمون. خدا آخرو عاقبت همه رو ختم بخیرکنه. ما آرزو داریم فقط خدا بهمون بچه بده هرچی که باشه رو سرمون میزاریمش.چقدر بعضی مادرشوهرا ناشکرن. 

2810