2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042947 بازدید | 684276 پست
من دوبار انتقال دادم بدون سونو متاسفانه همینجوری انتقال میدن

نگار جون❤️

نگران نباش توکل کن ب خدا

من هم بدون سونو انتقال دادم و ب لطف و مهربونی خدا مثبت شدم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس بی بی نزن اگر اینجوری. من هیچ وقت بی بی برام اشتباه نشده.والا معلوم نیست چندتان. دوتا سونو واژینا ...

شما تعیین جنسیت بودید؟ میشه بپرسم دخترتون چندسالشه؟ منم یه دختردارم. نمیدونم تعیین جنسیت بکنم یانه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

شما تعیین جنسیت بودید؟ میشه بپرسم دخترتون چندسالشه؟ منم یه دختردارم. نمیدونم تعیین جنسیت بکنم یانه

عزیزم اگر ناباروزی ثانویه داری اصلا تعیین جنسیت نکن،اما اگه ناباروری نداری انجام بده،من بار اول ۱۱تا جنین داشتم به خاطر تععین جنسیت همه رو از بین بردم فقط به خاطر حرف های مادر شوهرم ،۳ سال پیش ۵۰ میلیون هزینه کردم بدون اینکه نتیجه بگیرم،ودیگه جنینی برام نموند و مجبور شدم باز پانکچر کنم واین سری فقط ۴جنین برام تشکیل شد،بسپار به خدا قطعا بهترین هارو برات رقم میزنه

تعینن جنسیت کیفیت جنین رو پایین میاره چون یه سلول ازش میگیرن

عزیزم اگر ناباروزی ثانویه داری اصلا تعیین جنسیت نکن،اما اگه ناباروری نداری انجام بده،من بار اول ۱۱تا ...

سلام عزیزم ممنون که جواب دادید. یعنی همه ی جنین‌ها تون راازدست دادید؟ بچه هم دارید؟ نه من نازایی داشتم ای وی اف کردم یه دختر دارم. الان به خاطر بی کسی خودم ودل خودم یه پسرمیخام. ولی بازم دل می‌سپارم به حکمت خدا. منم کم حرف نشنیدم ازخانواده شوهرم. همه جوره بابت نازایی واجاق کوری دخترایی سرکوب کردن. اینقدر حالم رابد کردن که بچم چله ای بود کنارم گریه میکرد ومن فقط نگاش میکردم مثل دیونه ها نمیتونستم بچه رابرداریم شیربدم. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

نه تعیین جنسیت نکردم. دخترم ۶سالشه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم تحت پوشش چه بیمه ای بودید که ایقد ارزون حساب شده

نیروهای مسلح.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نگار جون❤️نگران نباش توکل کن ب خدامن هم بدون سونو انتقال دادم و ب لطف و مهربونی خدا مثبت شدم

عزیززززم

چ خووووب 

مرررسی  جواب دادی 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
امیدت به خدا باشه،ولی به دکترت بگو با سونو انتقال بده،انشاله مثبت میشی

توکل ب خدا عزیزم با دعای شما مهربونا💋💋🙏🏽🙏🏽

من هیستروسکوپی شدم گفتن پریود شدی بیا برای سونو 

حالا پنج روز زودتر از موعدم پریود شدم چهارشنبه وقت سونو دادن برام دعا کن همه چی خوب باشه ک برام انتقال بدن دو تا جنینمو...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خیلی هم خوبه. دخترمن 4سالشه.برامنم دعاکنید موفق باشی عزیزم

عزیزم. خدا حفظش کنه. ان شاءالله که به زودی به مراد دلت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810