2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042774 بازدید | 684270 پست
واقعا دیر نیست؟ اره خیلی خسته ام

نه چرا دیر باشه ....خیلیا توی ۳۶ تازه ازدواج میکنن و بلافاصله هم بچه دار میشن ....حالا ما که به مشکل برخوردیم باید تلاش کنیم دیگه چاره ای نیست ....ولی توی ای وی اف همیشه همینجوریه ....تو هر بار شکست آدم واقعا خسته میشه و دیگه دوست ندارم بره دنبالش ....ولی بعد یه مدت استراحت دوباره میتونی ادامه بدی ....یکی دو ماه به خودت استراحت بده اگه تونستی برو مسافرت ....ولی زمان از دست نده 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

من یه تایمی نیومدم سایت

خیلی استرس داشتم، گفتم دور باشم از محیط

ولی ذهنم درگیر بود و فایده نداشت

آبان میخوام واسه انتقال اقدام کنم

سیکل لانگ هم از این ماه شروع کردم

روز به روز هم استرسم بیشتر میشه

هم الان سنم بالا رفته هم پانکچر اخر یک جنین تشکیل شد و الان میخوام همونو انتقال بدم

اون دو هفته انتظار و ازمایش دادن و گرفتن جواب از الان حالم رو بد میکنه

چسب جنین رو میخوام انجام بدم

ولی نمیدونم خراش هم انجام بدم این ماه یا نه، تاثیرش زیاده یا نه؟

و اینکه سرم آی وی آی جی بزنم یا نه؟

راستی من شنیدم میوه بِه رو زیبایی جنین تاثیر داره. هر شکلی شو بخوری الان فصلش هست مربا شو درست کن یا ...

ممنون قشنگم ♥️ 

از الان دارم ب دومی فکر میکنم🥹 

کوچولوم دنیا بیاد بعد یکی دوسال دنبال دومی برم 

سعید میگه تا ۵ سال حرفشو نزن

نگرانیمم اینه خدایی نکرده دکتر دیگه کار نکنه یا خدایی نکرده برای اهدایی اتفاقی نیوفته و...

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایشالا بار آخر برات مثبت بشه و به سلامتی بغلش کنی. میترسم بی خیال بشم بعدها پشیمون بشم که چرا دوباره ...

ثمین جون تو چند هفته زایمان زودرس شدی؟منم دوقلو تو ۲۴ هفته زایمان زودرس شدم.آره عزیزم تلاشت رو بکون که بعدا پشیمون نشی .ولش نکن.دوباره خودت برو تخمک کشی دیر نیست

سخت‌ترین قسمت ماجرا اینجاست که نمیدونن بچه هاشون دست کیه🥲تو اتاق ک بودیم از خانوما پرسیدم یعنی بچه ...

آره واقعا اینم هست ولی من فکر می کنم هم اهدای تخمک و هم اسپرم روح بزرگی می خواد، علاوه بر مساله مادیش که واقعا ناچیزه. 

حالا خودتو از الان نگران این مساله نکن برای آینده و ازدواجش، مخصوصا این که شهر دیگه ایی هم هستی کلا نگرانیت بی مورده. اتفاقا یه بار سایتشو میخوندم زده بود از هر اهدا کننده بیشتر از ۶ بچه اجازه نمی دیم اتفاق بیفته، برای همینه که در صورت مثبت شدن باید بهشون خبر بدی. دیگه راست و دروغشو خدا می دونه و گردن خودشون. 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

کاملااااااا میفهمم. دقیقا منم تو همین شرایطم. چون هیچ کدوم از ۶ بارداری ب نتیجه نرسیده وقتی فک میکنم ...

واقعا چه شرایط سختی رو داریم میگذرونیم همه فکر و خیالات منم همینایی که شما میگی

همسرم به زبون میگه بی خیال شو ولی عاشق بچه ست مخصوصا دختر دلم میسوزه برای اونم 

چسب جنین امپوله بنام gcsf دقیقا نمیدونم کاربردش چیه ولی یه سریا با تزریقش مثبت شدن ، من روز انتقال ز ...

ممنون عزیزم هزینه اش چنده؟؟ و اینکه آزمایش خون روز سوم پریودی چیه؟ کد رهگیری دادن به من، میشه بی‌زحمت راهنمایی کنید 

حالا یه خانمه بود پسرش دوسالشه میگفت اوایل مادر شوهرم اینا میگفت وای بچه چشاش ب باباش رفته یا مثلا ف ...

شما چند روز قبل از انتقال رفتید اصفهان ؟ شما اسکان کجا گرفتید که مناسب و نزدیک به محل مطب باشه ؟ ببهوشتون کردن وقت انتقال درد هم داشت؟ دارو هاش مثل داروهای آی وی اف هست؟ چقدر طول کشید کارشون ،بعد از انتقال باید چیکارا بکنیم و چیکارا نکنیم؟ چقدر موندید اصفهان بعد از انتقال ؟ فردایی روشن عزیزم معذرت میخوام اینقدر سوال پرسیدم لطف میکنید اگه جواب بدید 🙏🙏🌹🌹🌹

عزیزم میفهمم حالتو فقط حتما بدون آزمایش داروها تو قطع نکن ان شاالله جواب ازمایشتم متفاوت باشه. . من ...

آلا جون واقعا متاسفم بخاطر اتفاقی که افتاد واست ،نمیدونم چی بگم عزیزم،خیلی قلب مهربونی داری ،امیدوارم بهترین ها در آینده واست اتفاق بیفته،واسه منم دعا کن آلاجونم 😢

2810