2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042815 بازدید | 684273 پست
سلام خانوماامروز ۱۲ انتقالم بود که بی بی زدم و منفیهدیگه جنین ندارم و ۳۶ سالمم هستبه نظرتون دیر نیست ...

عزیزم میفهمم حالتو فقط حتما بدون آزمایش داروها تو قطع نکن ان شاالله جواب ازمایشتم متفاوت باشه. 

. من ۵ تا انتقال داشتم ۴ تا تخمک کشی و کلی عمل های مختلف . ۴بارم طبیعی بارداری داشتم ک ۳ تاش خارج رحمی بود. اینارو گفتم که شرایط من برات واضح باشه.اخریشم که چند روز پیش سقط شد. من وارد ۳۸ سالگی شدم.  منم دو دلم. ولی احتمالا برای بار آخر ی بار دیگه تلاش میکنم. می‌دونی الان تو سنی هستیم که ب نظرم اگر میخوایم ، نباید عقب بندازیم چون زمان داره از دست می‌ره و تخمک ها هم کم میشن و... 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میفهمم حالتو فقط حتما بدون آزمایش داروها تو قطع نکن ان شاالله جواب ازمایشتم متفاوت باشه. . من ...

ایشالا بار آخر برات مثبت بشه و به سلامتی بغلش کنی. میترسم بی خیال بشم بعدها پشیمون بشم که چرا دوباره تلاش نکردم ولی اینقدر از نظر روحی داغونم و همش به یاد بچه های از دست رفته میوفتم که حتی مامانم که خیلی دوست داره بچه دار شم میگه ولش کن دیگه

منم مثل تو ام عزیزم. به نظرم بهتره ما تخمک بگیریم، من دارم بهش فکر می کنم اصلا در توانم نیست دوباره ...

نمیدونم احتیاج به اهدایی دارم یا نه

من یه بار تخمک کشی کردم که ۱۱ تا جنین شد بار اول انتقال ۳ تا بود که دوقلو شد و زایمان زودرس شدم از بین رفتن . بار دوم اسفند بود منفی شد‌‌ این بارم آخرین جنین ها بودن که انگار منفی شدم

فکر کنم برای هر بار ۵۰۰ بهشون میدن.اینو از خانمایی شنیدم که ۷ جلسه شون تموم شده بود و هر نوبت جدا پو ...

سخت‌ترین قسمت ماجرا اینجاست که نمیدونن بچه هاشون دست کیه🥲

تو اتاق ک بودیم از خانوما پرسیدم یعنی بچه های ما خواهر برادرن؟ گفتن اره...

بعد خب از همه جای ایران هستن ... موقع ازدواجش چطوری بفهمم بچم با هم خونش ازدواج نمیکنه🫠

بچه های الانم که زبل شدن 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نمیدونم احتیاج به اهدایی دارم یا نهمن یه بار تخمک کشی کردم که ۱۱ تا جنین شد بار اول انتقال ۳ تا بود ...

عزیزم نمیدونم تو ivf چسبندگی لوله ها اهمیت داره یا ن 

بعد زایمانتون شاید دور از جون عفونتی چسبندگی چیزی باشه 

دکتر چک کرده؟

چون ماشاالله همه چیزتون عالی بوده که انتقال اول مثبت شدین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

وجدانا مجبوری بری.تو ک ب سرما حساسی.چ تولد رفتنی داری بیرون

زیادم سرد نبود ، دیگه بدن من خیلی افاده میاد🥴

خونه ن کولر روشنه نه پنجره بازه بازم اینطوری ام با شدت کمتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا بار آخر برات مثبت بشه و به سلامتی بغلش کنی. میترسم بی خیال بشم بعدها پشیمون بشم که چرا دوباره ...

کاملااااااا میفهمم. دقیقا منم تو همین شرایطم. چون هیچ کدوم از ۶ بارداری ب نتیجه نرسیده وقتی فک میکنم این همه هزینه، استرس ، فشار روحی و جسمی، انتظار بعد انتقال و بعدش تازه مثبت بشی فکر و خیالات بعدی ک اینم مثل قبلیا میشه یا نه و.... آدم میگه رها کنم. کل اطرافیان منم چ خانواده خودم چ همسرم، غیر همسرم همه میگن رها کن. 

فقط بقول خودت میترسم بعدا پشیمون بشم . همین جوریم ذخیره تخمدانم کمه. ولی فک میکنم ی بار هم شاید تلاش کنم بد نباشه تا ببینیم چی پیش میاد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پی ار پی چیه؟؟ چسب رحم چیه؟

چسب جنین امپوله بنام gcsf دقیقا نمیدونم کاربردش چیه ولی یه سریا با تزریقش مثبت شدن ، من روز انتقال زدم

Prp هم با آزمایش خونی ک گرفتن رو پلاکت هاشو جدا میکنن و داخل واژن دکتر تزریق میکنه با اینم یه سریا مثبت شدن

ولی برای من نتیجه نداشت من هنوزم نمیدونم مشکل اصلی ناباروری مون چی بوده فقط میدونم اسپرم همسرم ضعیف بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا نکشتت فاطمه 😂😂😂😂😂منم شنیدم میگن تو بارداری بچه رو تو ذهنت هر جور تصور کنی اون شکلی میشه

از کی باید تصور کنم😍😂؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره عزیزم خیالت راحت باشه دکتر مخصوصا روی چهره خیلی حساسه. حالا من اهدایی نبودم ولی خانومایی ‌که اون ...

حالا یه خانمه بود پسرش دوسالشه میگفت اوایل مادر شوهرم اینا میگفت وای بچه چشاش ب باباش رفته یا مثلا فلان جاش ب باباش رفته 😁

قدرت ذهن و تلقین هم می‌تونه کمکم کنه من خودم بگم اره شبیه سعیده بقیه هم میگن

نوزادی ک اصلا چهره واقعیش مشخص نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810