2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042978 بازدید | 684278 پست
خدا رو شکر عزیزم.برات دعا میکنم بهترین راه رو خدا جلوت بزاره .تو لایق مادر شدنی و مطمئنم این برات ات ...

یه نفرو شنیدم رحم اجاره گرفته بود به بهانه شغل همسرش رفته بودن شهرستان و از اونجا اعلام کرده بودن که خانم باردار هست و باید استراحت کنه و نمیتونن فعلا بیان شهرشون تا زایمان کنه که کسی متوجه نشه.

به نظرم سخت ترین قسمت این راه سخت رحم اجاره هست که چجور به بقیه تفهیم کنی بچه از وجود خودت فقط جای دیگه رشد کرده تا تولد.

انشاالله خدا خودش مسیر رو برات هموار کنه. 

نمیشه اعلام کنی بارداری و زیاد بخوری چاق بشی و بعدا هم که به دنیا اومد اعلام نکنی تا مثلا بیای خونه ت بعد بگی زایمان کردی

یه نفرو شنیدم رحم اجاره گرفته بود به بهانه شغل همسرش رفته بودن شهرستان و از اونجا اعلام کرده بودن که ...

حالا من شوهرم کارمنده .اصلا از اینجا نمیتونیم تکون بخوریم.یه دفه هم تصمیم گرفتیم که من به بهانه سخت باردار شدن بیام تهران بمونم چند ماهی .اما آقام نزاشت گفت تنها اذیت میشی .حرف مردم مهم نیست .البته تو طایفه ما همین تازگی ها هم یکی از اقوام رحم گرفته بود خدا رو شکر الان بچه هاش تو بغلش هستن. واکنش مردم خیلی خوب بود.همه میگفتن خیلی کار خوبی کرده دیدم فرهنگ ها رفته بالا مردم مثل قبل نیستن دیگه روی منم اثر گذاشت که بیام دنبال این راه .دکترم هم نگفت رحم بگیر میگفت خودت بیا دوباره انتقال بده .من چون یه بار هم دوقلو شدم و زایمان زودرس شدم دیگه چشم به قول معروف ترسیده به همین خاطر زدم سیم آخر. استرس داره این راه از لحاظ مالی هم باید خوب مدام خرج کنی .نمیدونم خدا کمک کنه کم نیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قشنگمامروز رفتم خدارو شکر همه چیز خوب بود الهی قسمت همه ی دوستانی ک در انتظار این لحظه هستن🥹😍

خداروهزاربارشکر😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی التماس دعا 

سلام بچه ها من امروز که روز چهارم انتقالمه کاملا نا امید شدم از ساعت ۶ صبح حالم بد شد اسهال واستفراغ گرفتم ،۳بار بالا اوردم که خیلی به شکمم فشار میومد،فشارم ۵بود دکتر گفت اگه کمی دیرتر میومدی میرفتی تو کما،برام سرم نوشت با امپول ب کمپلکس،الان خوبم فقط اسهالم کمی،ولی دیگه امیدی ندارم😭😭😭😭😭😭،کسی بوده با این شرایط؟

خدا رو شکر عزیزم.جنین دیگه داری الا جون؟

نه هنوزم آخریا بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا رو شکر عزیزم.برات دعا میکنم بهترین راه رو خدا جلوت بزاره .تو لایق مادر شدنی و مطمئنم این برات ات ...

ممنونم عزیزم خیلی وقت گذاشتی❤️❤️😘

آره بابا اصلا اندازه سر سوزنی حرف بقیه برام اهمیت ندارد . 

توکل ب خدا 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها من امروز که روز چهارم انتقالمه کاملا نا امید شدم از ساعت ۶ صبح حالم بد شد اسهال واستفراغ ...

نه عزیزم اصلااااا ناامید نباش. اینا ک نشانه های خوبیه.

من بعد مثبت شدن ی سه روزی بشددددددت اسهال شدم. خییییلی بد بود منم گفتم دیگه تموم شد با این وضعیت اصلا بچه نمی‌مونه که . ولی بعدش ک رفتم برا سونو ساک همه چی خوب بود. 

نگران نباش توکل ب خدا. فقط خییییلی مایعات بخور نذار آب بدنت کم بشه 

سلام بچه ها من امروز که روز چهارم انتقالمه کاملا نا امید شدم از ساعت ۶ صبح حالم بد شد اسهال واستفراغ ...

البته آبمیوه نخور. برا اسهال خوب نیس

نه عزیزم اصلااااا ناامید نباش. اینا ک نشانه های خوبیه.من بعد مثبت شدن ی سه روزی بشددددددت اسهال شدم. ...

انقدر فشار به شکمم وارد شد که حد نداره من فکر میکنم این فشارا نذاره لانه گزینی کنه😔،شوهرمم میگه نامید نباش هرچی خدا بخواد همونه 

نگران نباش هانی جون.من اون دفه که مثبت شدم یه دو روز گلاب به روتون اسهال بودم و گاهی یبوست خیلی بهم فشار میومد .یا اینکه یه شب از خواب پریدم دیدم بله رو شکم خوابیدم اینقدر غصه خوردم گفتم محاله مثبت بشم .به ابن نتیجه رسیدم که اصلا مثبتی ربط به این چیزا نداره

عزیزم در مرحله ی اول فقط فقط استرس نداشته باش

منم همون موقع ک تزریق کردم یه دل‌درد وحشتناک اومد سراغم دلپیجه بدها بعد گلاب به روتون اسهال شده بودم ، هرچی دکتر گفت سرویس نرو الان بزار اسپرم بره بالا من نتونستم تحمل کنم خیلی فشار روم بود 

دیگه گلاب به روتون تا دو روز اسهال شدید داشتم ولی با خدام میگفتم سپردم به خودت هرچی خودت صلاح میدونی

ب کمپلکسم هم خوبه منم همین حدودا بود که امپول ب ۱۲ زدم

توکل کن به خدا انشالله چیزی نمیشه 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

نگران نباش هانی جون.من اون دفه که مثبت شدم یه دو روز گلاب به روتون اسهال بودم و گاهی یبوست خیلی بهم ...

اره بابا ربط نداره..

من یبوست شدید میگرفتم ک تو حیاط گیج میرفتم میفتادم.بعضی ک تو دسشویی میخواستم گیج برم بدو بدو میومدم ورودی پذیرایی دراز کشیدم..

چ حال بدی داشتم

دعای توسل باید بخونم ؟ 😄

نه عزیزم منو مهتاب جون به نیابت از شما خوندیم🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قربونت برم عزیزم منم ۳۴ سالمه موهام باورت میشه با این داغی ک دیدم کامل از بغل سفید شدن واقعا غمش با ...

دورت بگردم عزیزم ♥️ درست میشه انشالله به زودی زود معجزه خدارو میبینی😍🧿🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810