2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042929 بازدید | 684276 پست
سلام دوستان روزتون خوش،من دیروز انتقال دادم ،الان هیچ حسی ندارم ،سری قبل خیلی احساس سنگینی میکردم ،ک ...

سلام عزیزم مبارک باشه

آخه واقعا الان باید چ حسی داشته باشی

من هیچ علائمی نداشتم هیچی حتی روز هفتم هم تست زدم مثبت شد بازم هیچ حسی نداشتم ولی بعد از آزمایش بتا چشمت روز بد نبینه ویار شدید گرفتما انگار فقط منتظر آزمایش بودم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سارا جان خوبی عزیزمخدا وشکر همیشه حالت خوب باشه و خدا خوش‌حالت کنه🥰🥰🥰🫂🫂🫂🫂💋

ممنون نگار عزیز، روزی شما وهمه منتظرا، البته بارداری راحت وزایمان سر وقت ان شالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام بچها بهترین محل تزریق چسب جنین کجاست تو بازو بزنم بهتره یا ناف؟ اگه کسی میدونه راهنماییم کنه م ...

عزیزم شما تهیه کردی ؟!

دکتر براتون تجویز کرد؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستان روزتون خوش،من دیروز انتقال دادم ،الان هیچ حسی ندارم ،سری قبل خیلی احساس سنگینی میکردم ،ک ...

من تو هیچ کدوم از انتقالام چ مثبت و منفی لک لانه گزینی نداشتم. 

ان شالله مثبت میشی و میمونه برات😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😁😁😁اخه میگن لک لانه گزینی تو روزای اوله

عزیزم اولا همه که لو لانه گزینی ندارن .بعد اونایی هم که داشتن اکثرا تو روزای ۹ تا ۱۳ بوده .من خودم اون یه باری مثبت شدم روز ۹ تا ۱۱ لک دیدم

چرا خراش انجام داده بود ....یعنی قرار گذاشته بودیم خراش انجام بده 🤔 یعنی ممکنه انجام نداده باشه ؟

کل سطح رحم رو پاکسازی کردن تراشیدن دیگه همون خراش درنظر گرفته میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من تو هیچ کدوم از انتقالام چ مثبت و منفی لک لانه گزینی نداشتم. ان شالله مثبت میشی و میمونه برات😍

ممنون عزیزم،نمیدونم چرا احساس میکنم بیشتر افردی که لک دارن مثبت میشن

عزیزم اولا همه که لو لانه گزینی ندارن .بعد اونایی هم که داشتن اکثرا تو روزای ۹ تا ۱۳ بوده .من خودم ا ...

پس من خیلی عجولم،راستی من دکتر گفت دو هفته دیگه برو ازمایش بده حالا روز انتقال رو حساب کنم یا روز بعدش

2810