2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042811 بازدید | 684273 پست
مرسی عزیزم دکتر ب من گفته روزی یکی بخورم روز اولی خوردم خیلی حالت تهوع داشتم الان خوب شدم فک کنم بدن ...

خدارووووشکر ک عادت کرده بدنت🥰

آره تاکرولیموس هم این انتقال داشتم هم انتقال قبلی. ب منم گف سرم لازم نیس. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اونو میدونم انتقال قبلی تقریبا ۱ساعت دراز کشیدم،زمان دراز کشیدن بعد از شیاف رو نمیدونم ؟

آهان ببخشید 😅 من یادم رف از دکتر بپرسم. خودم ی ساعت  ی ساعت و نیم دراز می‌کشیدم . ولی زودتر از اینا جذب میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام إلا جونم خوبي؟ تو قرص اهن و باه زنان هم گرفتي؟بعد چند بار بايد استفاده بشه و كي بايد استفاده بش ...

سلام عزیزم نه نداشتم من. چون تا حالا مصرفش نکردم نمی‌دونم ببخشید 

دخترا راجع به استراحتتون هم بگید. چند روز مطلق بودید؟ غذا خودتون میپزید؟ من دوشنبه انتقالم بود که تا ...

نه خوبه. استراحت کن. فشار بخودت نیار. زیاد سرپا نباش. اگه میتونی غذا درست کنی بهت فشارنمیاددرست کن. ولی چیز سنگین ورندار. بزار دوهفته بشه. هفته اولو بیشتر استراحت کن هفته دوم کمتر بشه اشکالی نداره. ازخونه بیرون نرو. دوهفته راحت بشین بخور بخواب. تا بعد بیایی آن شاالله بگی مثبت شدی

بچه دارم سکته میکنم برام دعا کنیددیروز هیسترو شدمتیکه برداری کردنبرای سرطان رحم اندومترم ضخیم بود

سلام عزیزم انشالله که چیزی نیست ناراحت نباش توکل به خدا فداتشم

برات صلوات میفرستم جوابش کی میاد؟  

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم انشالله که چیزی نیست ناراحت نباش توکل به خدا فداتشمبرات صلوات میفرستم جوابش کی میاد؟

سلام عزیز دلم

الان ی چیزی خواندم تو نینی سایت آنقدر ترسیدم

به قدری حالم بده 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دخترا راجع به استراحتتون هم بگید. چند روز مطلق بودید؟ غذا خودتون میپزید؟ من دوشنبه انتقالم بود که تا ...

چرا خودتو اذیت میکنید راحت باش زندگی عادی فقط چیز سنگین برندار جارو نکش خودتو خسته نکن فقط 

استراحت مطلق اصلأ خوب نیست بدم هست خون‌رسانی کم می‌کنه مگر شرایط حاد باشه فقط

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

منم توسیکل انتقام سه بار قبلاً انتقال ناموفق داشتم برام دعا کنید بار آخر تو مسیر درمانم ،انشالله این سه تا جنین فریزریم بچه بشن من لذت مادر شدنم بکشم

این سینا میرم داروهام وسیکلم با دفعات قبل فرق میکنه

هفته آینده ۵شنبه باید دوباره برم مشکل نازک بودن اندومتر

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

نه خوبه. استراحت کن. فشار بخودت نیار. زیاد سرپا نباش. اگه میتونی غذا درست کنی بهت فشارنمیاددرست کن. ...

ممنون عزیزم . چون یه بار زایمان زودرس داشتم اینقدر چشمم ترسیده که درست و غلط رو هم گم کردم

2810