2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042778 بازدید | 684272 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه تاجیک میگفت اووابوست تخمک رو بی اندازه بزرگ میکنه یکی ازدوستامم میگفت این قضیه براش صدق میکردمیت ...

نمیدونم والا .....تاجیک خیلی حرفا میزنه....ولی دیگه این اثبات شده است که اوابوست کیفیت تخمک رو بهبود میبخشه ....هر چند برای همه صدق نمیکنه ....من خودم تو همه پانکچرا مصرف کردم نه تنها اوابوست بلکه همه ویتامینارو خوردم ولی اصلا ذره ای روم تاثیر نداشت .....ولی بعضیا هم فقط با خوردن اوابوست میگن معجزه شده براشون.....تنبلی تخمدان داری ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام بچه ها ، امیدوارم خوب باشین، شماها اطلاع دارین امپول پروژسترون و امپول انوکسا رو تا کی باید ادا ...

سلام عزیزم 

من ۱۰ هفتم امروز رفتم دکتر گفت انوکسا رو قطع کن، آمپول هم روزی دوتا میزنم، گفت یکی شو قطع کن و ۱هفته بعد یکی دیگه رو ولی شیاف رو بزن.

اما من تو بارداری قبلیم تا روز قبل بارداریم انوکسا میزدم. این نمیدونم چرا گفت قطع کن، البته لکه بینی داشتم که قطع شده دیگه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام بچه ها ، امیدوارم خوب باشین، شماها اطلاع دارین امپول پروژسترون و امپول انوکسا رو تا کی باید ادا ...

تا روز قبل زایمان انوکسا میزدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ممنون جواب دادین،دوفاستون و ا اس ا نمیخورین؟شیاف روزی چند تا میزارین؟

نه نمیخورم. آ اس آ میخوردم، چون به خون ریزی افتادم قطع کرد برام. حالا نمیدونم دوباره میگه بخورم و انوکسا بزنم، یا نه!

شیاف الان روزی ۳تا میزنم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما فعلنا از کولر استفاده میکنیم.دلم هوای خنک میخواد

کجایی؟

ما دیگه شبا پنجره ها رو میبندیم، سرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه نمیخورم. آ اس آ میخوردم، چون به خون ریزی افتادم قطع کرد برام. حالا نمیدونم دوباره میگه بخورم و ان ...

زمانیکه من خون دیدم.انوکسا رو برام قطع کردن دیگه نزدم..فقط یماهی گفتم سرم گیرم نمیاد دکتر گفت موقتا انوکسا بزن.ده ۱۲ تا زدم ک سرم گیرم اومد گفت دیگه انوکسا نزن.مشکلی پیش نیومد

فدات عزیزم.خودت چطوری؟ خیلی دلم گرفته بود تو دلم داشتم می گفتم خدایا پس کِی؟تو ماشین بودم یه دفعه چش ...

دورت بگردم بخوبیت. قربون دلت برم انشاءالله ب زودی اینم ی نشانه خوب ازطرف خدا. میگن نشانه هاروپیداکنین انشاءالله واسه توام این ابرای قشنگ همین معنی قشنگ میده. نساجون من ب امیدخدا پس فرادبااقصی نوبت دارم دعاکن دیگ هیچ وق مایع برنگرده🙏❤️‍🔥🥰

زمانیکه من خون دیدم.انوکسا رو برام قطع کردن دیگه نزدم..فقط یماهی گفتم سرم گیرم نمیاد دکتر گفت موقتا ...

سرم چی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810