2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042867 بازدید | 684276 پست
فرتیل ایدبه نظرتون خوبه بااوابوست؟

اوابوست مستقیم رو تخمک تاثیر میذاره 

فرتیل اید مکمل هستش ....من خودم موقع پانکچر اوابوست می‌گرفتم .....به جای فرتیل اید هم مکمل ایرانی می‌گرفتم که قیمتش مناسبتر باشه ....چون فرقی نمیکنه توی همه مکملها همه ویتامینا ترکیب شدن .....به جای فرتیل اید اپتی وومن می‌گرفتم .....اینم بد نبود خود دکتر برام نوشته بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی؟ب صورت طبیعی چیزایی که یادم هست دوستان گفتن مثلا لوبیا سبز خییییلی بخوری، آب خیییییل ...

سلام عزيزم ممنونم جواب دادي، اگه زحمتي نيست طب اسلامي رو برام بفرست، ايشالله خدا بهت همه خواسته هات رو بده❤️🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمام این ابر رو شکل سونوی جنین می بینید یا من توهم زدم🫠

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرسی عزیزدلم 🥰😍😍🥰 ان شاالله که بشه واقعا برام .منم باید یکسری چک ابها برم که انگار دست و دلم نمی ...

دورت بگردم انشاءالله میشه حتمامیشه فداتشم نگران نباش انشاءالله جوابت عالیه میدونم حق داری من خودم تاجواب هرازمایشیوبگیرم استرس میگرفتم ولی بااسترس ونگرانی کارپیش نمیره قربونت زوترکاراتوانجام بده وقت تلف نکن واسه ماهابااین حجم ازداروها یی ک مصرف میکنیم مخصوصاماهایی ک کورتون دائم العمرداریم. ی روزم ی روزه تابدنمون تحلیل نرفته بیشترازاین بایدسریع کارامون انجام بدیم توکل بخدابروخداهمراهته خیلی خوبه ک مرکزت تاییدیه میخوادخیالتم راحتتره اینطوری.مهربونم برات حدیث کسامیخونم انشاءالله ازمایشاتت همشون عالین توروخدا بسم الله بگوبرودنبال کارات هممون دعات میکنیم نزار دیربشه الان جوونیم پرانرژی منتظرم بیای ازخودت خبرخوش بدی😍😍😍😍😍 

خوبی عزيزم قبل اینکه پیامتوبخونم گفتم شبیه جنینه🥹😆

فدات عزیزم.خودت چطوری؟ خیلی دلم گرفته بود تو دلم داشتم می گفتم خدایا پس کِی؟تو ماشین بودم یه دفعه چشمم افتاد به آسمون🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

لطفا بفرست😂🥰

https://www.aparat.com/v/b68g695

تو این کلیپ توضیح داده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم ممنونم جواب دادي، اگه زحمتي نيست طب اسلامي رو برام بفرست، ايشالله خدا بهت همه خواسته هات ...

تو این کلیپ توضیح داده عزیزم. فقط ب نظرم بپرسین چند بار باید انجام بشه و تا کی. من اینارو نمی‌دونستم. ضخامتم بالا رفت ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم بعداً که دیگه انجام ندادم پایین اومده

https://www.aparat.com/v/b68g695

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم 😘😘

😘😘❤️

اوابوست مستقیم رو تخمک تاثیر میذاره فرتیل اید مکمل هستش ....من خودم موقع پانکچر اوابوست می‌گرفتم ... ...

آخه تاجیک میگفت اووابوست تخمک رو بی اندازه بزرگ میکنه یکی ازدوستامم میگفت این قضیه براش صدق میکردمیترسم ای وی افوخراب کنه 

2810