2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042857 بازدید | 684276 پست
خاله دارم وسوسه میشم زودتر برم سونو بدم🥹🤍

قربوووونت برم قشنگ میفهمم. الان چند هفته ای؟ مام خییییلی چشم انتظار سونوت هستیم😅 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️

دعای_توسل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

سلام عشقای من باز هم خدا توفیق داد چله برگزار بشه، انشالله خدا قبول کنه و حاجتروا بشیم🧿🤍✨

انشالله حاجتروایی مهتاب جون که تو این چله هم مسیریم 🫀 

مهتاب جون هم میخونه شبی یکی ولی من اسامی رو میزارم 

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۲۶#  

۱- nesa66 🦋

۲- alaae 🦋

۳- الا11543 🦋

۴- س۱۳۶۷ 🦋

۵- مامانو_سوفی 🦋

۶- haniiijoooon 🦋

۷- خدایاتومیدانی🦋

۸- سحربانوو۷۷ 🦋

۹- مهتاب444 🦋

۱۰- نیاز6973 🦋

۱۱- پروانه۲۱ 🦋

۱۲- سارایییی 🦋

۱۳- ماهییا 🦋

۱۴- ssseffat 🦋

۱۵- داداشممم 🦋

۱۶- favali 🦋

۱۷- houra1400 🦋

۱۸- آناشید۹۹ 🦋 

۱۹- _بهاره_ 🦋

۲۰- یامنان🦋

۲۱- آیدا۱۲۸ 🦋

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🦋

۲۳- نگار۸۰ 🦋

۲۴- nooshabehjoon 🦋

۲۵- نهالیم 🦋

۲۶- رادیس۱۲ 🦋

۲۷- گندمک۱۱ 🦋

۲۸- shiva_ab 🦋

۲۹- rose_710 🦋

۳۰- zhiyan74 🦋

۳۱- ارکیدهابی 🦋

۳۲- طوطططیا 🦋

۳۳- atrin_arsen_atrina🦋

۳۴- joooodi🦋

۳۵- Poweroflove 🦋

36- اهسته 🦋

۳7- marshmaloo 🦋

38- سپیدارجوجو 🦋

39- avaaajon 🦋

40- آلادیا 🦋

41- پونهoo 🦋

42- ماهورجان 🦋

43- panizpaliz🦋

44- عبدالواحد🦋

45- هیوا666 🦋

46- شطرنجی 🦋

47- هدیه99 🦋

48- پروانه22 🦋

49- زلیخاه۱۴۰۲ 🦋

50- zohrehjafari 🦋

51- @گیسوگلابتونم    

52- @سهیلا_جون1    

53- ۲aftab

54- قاصدک_بیخبر

55- leila193

56- فطررس

57- sarayyyyyy

58- 88helli

59- baharrr7878

60- مارپلههههههه

۶۱- atitalebi

۶۲- raha686868

۶۳- آسمانیترینم

۶۴- happygirlss

۶۵- کاپیتالاسیون

۶۶- شیلا68

۶۷- razleilaa

۶۸- yas76۱۱

۶۹_ mmmmmmzzz

۷۰_ معجزات

۷۱- خب_که_چی_بشه

۷۲- زینتیار

۷۳- بانو113

۷۴- maral_99

۷۵- sofiya73

۷۶- رکسانا۱۴۰۰

۷۷- 5golnarges

۷۸- 

۷۹- 

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱 ️

🤲🏻🌱•|اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَجــے|•🌱🤲🏻

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربوووونت برم قشنگ میفهمم. الان چند هفته ای؟ مام خییییلی چشم انتظار سونوت هستیم😅

الان ۵ هفته ۵ روزم 

دکتر برای ۱۸ مهر نوشته ک میشم ۶ هفته ۷ روز😁

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم قربونتون برم😘❤️ 😘آره شکر خدا دو سه بار دیدم و بعد قطع شد. سونو هم ان شاالله تو این هفته ...

سلام عزيزم خوبي؟ ببخشيد مزاحمت شدم، چه چيزهايي براي بالا رفتن ضخامت خوبه؟ به صورت طبيعي نه با هورمون

الان ۵ هفته ۵ روزم دکتر برای ۱۸ مهر نوشته ک میشم ۶ هفته ۷ روز😁

آهان خیلی خوبه پس. منم اون روزی ک رفتم ۶ هفته و ۴ روز گف هستم.میدونم سخته ها من خودمم هی پیرم میگرف برم ، ولی خیلی زود نرو که خدای نکرده استرس ندن بهت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزيزم خوبي؟ ببخشيد مزاحمت شدم، چه چيزهايي براي بالا رفتن ضخامت خوبه؟ به صورت طبيعي نه با هورمون

سلام عزیزم خوبی؟

ب صورت طبیعی چیزایی که یادم هست دوستان گفتن مثلا لوبیا سبز خییییلی بخوری، آب خیییییلی، پیاده روی و ورزش که خون‌رسانی ب رحم رو زیاد کنه، تخم کدو و... اینا یادم بود اگه چیز بیشتری یادم بیاد میگم.

متاسفانه برا من کارگر نیوفتادن ولی خیلی از دوستان بودن که با اینا ضخامتشون خوب شده 

آهان ی دونه هم نسخه طب اسلامی بود که من انتقال قبلی انجام دادم ضخامتم رو هم بالا برد ولی انتقالم مثبت نشد. شاید چون فقط ی بار انجام دادم. اگر خواستی بگو پیدا کنم بفرستم برات

واااای الان ی لحظه اومدم اینجا دوباره پیام رو خوندم دیدم پیامت چون ویرگول نذاشتی دو تا برداشت میشه ازش کرد😅 ینی میشه فکر کرد راهکار طبیعی خواستی و میشه فکر کرد که طبیعی نه، هورمونی خواستی😅😅

راهکار غیر طبیعی برا من پچ استرادیول بالابردن ضخامت رو و آمپول هورمون رشد . حال کدوم بیشتر تأثیر داشت نمی‌دونم

من استرادیول هم ب شکل خوراکی داشتم هم واژینال ولی تاثیر چندانی نداشت اینا

کسی میدونه باید چیکار کنم 🥲 خسته شدم از این وضعیت از عید تا الان همش عطسه دارم بینیم کیپه ابریزش بی ...

منم همینطورم 5ماهه خوب نمیشم دیگه آزیترو ودارو روم اثرنمیکنه رفتم طب سنتی گفت عودمیکنه میشه آلرژی دارو دادببینم خوب میشم

دوستان من عکس رنگی ازمایش بردم پیش دکترم گفت مشکلی نیست فقط قندم بالا بود متفورمین داد بهم ؟دوستان م ...

چندوقت پیش  عکس رنگی دادین ؟اگه دوست دارین به یکی کاربران دکترتاجیک بگین راهنمایتون میکنند

اصلا انتقال انجام ندادم دکترم متفورمین با لتروزول داد گفت ۶ ماه اقدام اگه نشد بیا ای وی اف

اصلاح سبک کن. وزن کم کن .یکسال هرماه پشت سرهم اقدام کن.موادی که التهاب بدن روکم میکنه مصرف کن عفونت رودرمان کن همسرتوتقویت کن انشاالله بارداری

2810