2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042836 بازدید | 684273 پست
[QUOTE=354706201]الهی آمین. قربون قدمای خسته وپاکت بشم انشاءالله جواب این همه مفدات بشمانشاالله.خدا ...

دورت بگردم ک انقدمهربونی ندیده خیرمونومیخوای😭😭🥹🥹😍😍الهی هرچی خیروخوشیه بخودت بگرده بااین قلب مهربونت🥰❤️‍🔥😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی دورت بگردم 🫂خیلی وقتا بهتون فکر میکنم و هنوز شرمنده ام 🥺 تورخدا حلالم کنید انشالله به زودی زو ...

وااای اصصصصلا این حرف رو نزن دخترخوب

دشمنت شرمنده دختر

الان که فکر میکنم میبینم از ما دیگه گذشته عشقم...

قربون دل پاکت که بی‌ریا واسه همه چله برمیداری... منم همیشه تو لیست دعاهاتون هستم ؛ این خیلی برام ارزشمنده

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
🥹🫂🫀امشب شدم ۵ هفته یک روز 🥹 بچم شد اندازه دونه اناربنظرتون هفته ی بعد برم سنو قلبش دیده میشه؟انق ...

ااااای جااااانم دلم😍😍😍قربون اون دونه انار خوشگل برم من😍🤩🥰

ان شالله بری ببینی و  بیای برامون تعریف کنی😍 منم ۶هفته و ۴ روز بودم سونو رفتنی. ولی ی قولی بده که استرسی نشی چون بعضی وقتا یکم دیر قلب خوشگل شون تشکیل میشه🥰

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون عزیزم.انشالله روزی همه چشم انتظارا.۲۴ روز از روز اول انتقال گذشته بود که رفت سونو ساک و ده روز ...

آن شاالله به سلامتی و دل خوش. کار درستی کردی رحم جایگزین گرفتی. معطل نموندی. ان شاالله خدا مبارک کنه برات تااخر عالی پیش میره و سالم بغلش میگیری گلم. 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

قبول باشه عزیزدلم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
الهی دورت بگردم 🫂خیلی وقتا بهتون فکر میکنم و هنوز شرمنده ام 🥺 تورخدا حلالم کنید انشالله به زودی زو ...

خیلی خوشحالم که تیکرت رو میبنم 

کلی ذوق میکنم برات  

شما اولین نفری بودی که به من گفتی تیکر بزن 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

سلام بچه ها خوبین؟؟

میگم من از موعدم چندروز گذشته بود که لکه بینی شدم بعد یه هفته خونریزی کردم الانم باز لکه بینی دارم بعد درد زیر شکم وتخمدانام گاهی دارم کسی اینطور بوده تاحالا؟؟

نمیدونم این چه بود که دچارش شدم😭

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام بچه ها خوبین؟؟میگم من از موعدم چندروز گذشته بود که لکه بینی شدم بعد یه هفته خونریزی کردم الانم ...

دکترم نیست تا هفته دیگه نمیدونم چکار کنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فدات بشم رادیس جونم دعاکن برنگرده ❤️‍🔥

ان شاالله که بر نمیگرده ،نتیجه بیوپسیت امد ؟ معلوم شد که چیه و علتش چی بوده؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
2810