2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042765 بازدید | 684270 پست
سلام دوستان.من میخام وارد سیکل انتقال بشم.دکتر ب یکی از دوستانم گفته دوماه ال دی استفاده کنه.میخاستم ...

عزیزم به منم همینو گفته بودن،یادم نیست علتشو ولی منم ال دی خوردم دو ماه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
سلام عزیزم. منظورت cd138 هست؟ عفونت مزمن بهش میگن با عفونت عادی رحم فرق داره. بیمارستان زنان که میرف ...

بله باران جان منظورم cd 138 

برای من این فاکتور مثبت شده ،دکترم در این مورد چیزی نمیدونه ،به‌من گفت از ایمونولوژیست بپرسم که باید چیکار کنم 

من علائم عفونت نداشتم ولی این فاکتور مثبته برام 

البته قبلنا عفونت داشتم با علائم که حتی به مدت یکسال مزمن شده بود و خیلی اذیت میکرد ولی الان علائم نبود ،خلاصه نمی‌دونم چیکار کنم چون دکترم برام کاری نمیکنه 

لاکتور فلور روزی یکی میخوردی ؟ کپسول بود ؟ این همون لاکتوفوم ما نیست ؟ 

اینجا یه جور کپسول هست لاکتوفوم میگن ،همون باکتریهای مفید بدن فعال می‌کنه .....در واقع پروبیوتیک هستش 

یعنی از طریق واژن هم شیاف یا پماد استفاده کنیم ممکنه برطرف بشه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مهربونم،الهی که هر چی از خدا میخوای سهم قلب مهربونت کنه و نی نی نازتو سالم بغل بگیری خواه ...

قربوووونت برم مهربونم ❤️ 😘 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. منظورت cd138 هست؟ عفونت مزمن بهش میگن با عفونت عادی رحم فرق داره. بیمارستان زنان که میرف ...

باران جان اون عکس بالایی بود که استفاده کردی ؟ 

اینایی که میگی ایران بهت دادن یا آلمان ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله باران جان منظورم cd 138 برای من این فاکتور مثبت شده ،دکترم در این مورد چیزی نمیدونه ،به‌من گفت ا ...

رز جون، به من اول دو دوره انتی بیوتیک دادند و بعد هر دوره مصرف انتی بیوتیک بیوپسی میکردند. دور اول تتراسایکلین و دوره دوم مترونیدازول به همراه اموکسی سیلین. بعدش گفتند انتی بیوتیک تاثیر نداره و سلولهای پلاسما همچنان بالاست.

بعد بیوپسی آخر بهم گفتند ۲۱ شب شیاف واژینال لاکتو فلور رو استفاده کنم این واسه قبل انتقال اول بود (در مواقع پری نباید استفاده کنیم) و شیاف عصاره شیر واگیسان هم واژینال هست (باز هم در مواقع پری نباید استفاده کرد). بعد انتقالم که منفی شد خودم هراز گاهی شیاف شیر واگیسان رو استفاده میکردم. چون توی نت خونده بودم که ضرر نداره و خیلی ها که مشکل cd138 داشتند توی بارداری با تجویز دکتر دو ماه اول بارداری رو استفاده کرده بودند. دیگه من هم همین کار رو کردم

بله باران جان منظورم cd 138 برای من این فاکتور مثبت شده ،دکترم در این مورد چیزی نمیدونه ،به‌من گفت ا ...

شیاف واژینال استفاده کن، اره تاثیر داره. چون شما در حقیقت با این کار فلور رحم رو بازسازی میکنی. 

مبارکت باشه عزیزم. به سلامتی و دل خوش 7 ماه دیگه هم. بگذرونی. میشه بگید روز چند انتقال تون سونو شدید ...

ممنون عزیزم.انشالله روزی همه چشم انتظارا.۲۴ روز از روز اول انتقال گذشته بود که رفت سونو ساک و ده روز بعد از اون برای قلب.جنینم ۵ روزه بود.من رحم جایگزین گرفتم عزیزم‌.خودم یه بار دوقلو حامله شدم زایمان زودرس شدم از دست دادمشون. روزای خیلی سختی رو گذروندم.تا سرپا شم کلی طول کشید .بعد از اون هم دوبار باز رفتم نگرفتم.دیگه دیدم داره دیر میشه عزمم رو جزم کردم برای رحم جایگزین.والا ازش پرسیدم میگفت علائم خاصی تو ۱۴ روز انتقال نداشتم

إلهی شکرمیخواستم بپرسم گفتم صبر کنم تا به پیامت برسمتو مسافرت دقیقا بعد از اصفهان تو ماشین ب شوهرم گ ...

قربونت برم عزیز دلم. چقدر خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم 

اره ، واژینال هست. شما همون یک روز در میون استفاده کن، همون دوره ۱۴ روزه که روی پاکت نوشته انجام بده.. من هم اصلا قبل ای وی اف و ابن جریانها دکتر زنان خودم بهم گفته بود دو روز در میون به مدت یک هفته استفاده کنم البته اون هم واسه من تاثیر نداشت چون گروه ای وی اف ۶ ماه بعد اون بود که بیوپسی کرد و گفته بود قبل انتقالم ۲۱ روز هر روز 

2810