2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042784 بازدید | 684272 پست
ممنون عزیزم.انشالله روزی همه چشم انتظارا.۲۴ روز از روز اول انتقال گذشته بود که رفت سونو ساک و ده روز ...

ان شااله که به سلامتی و سلامتی این بار نینی ات رو بغل کنی و دلت شاد بشه. شما چندسالتونه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ، واژینال هست. شما همون یک روز در میون استفاده کن، همون دوره ۱۴ روزه که روی پاکت نوشته انجام بده ...

میگم باران جون ...من قبلا لاکتواژ مصرف کرده بودم ....خیلی وقت پیش ....لاکتواژ هم پروبیوتیک هست ...همون فلور طبیعی واژن تنظیم می‌کنه ....ولی حتی به اونم حساسیت داشتم ....به خاطر همین از شیاف واژینال میترسم ....آخه لاکتواژ که به هیچ کس ضرری نداره ....برای من حساسیت داد 

لاکتواژ یخچالی بود ، اینایی که تو استفاده کردی هم یخچالیه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رز جون، به من اول دو دوره انتی بیوتیک دادند و بعد هر دوره مصرف انتی بیوتیک بیوپسی میکردند. دور اول ت ...

میگم‌ باران جون ،بعد استفاده از شیاف واژینال بازم بیوپسی شدی که ببینی عفونت برطرف شده یا نه ؟ 

یکیم اینکه عفونت هر کسی مزمن شده باشه به آنتی بیوتیک جواب نمیده و باید واژینال استفاده کنه ؟ چون برای من مزمن شده

میگم‌ باران جون ،بعد استفاده از شیاف واژینال بازم بیوپسی شدی که ببینی عفونت برطرف شده یا نه ؟ یکیم ا ...

نه، ممکنه بدن شما به انتی بیوتیک جواب بده و مشکلی نداشته باشی. خودت رو درگیر این مسئله نکن. توی کل دنیا فقط ۵ درصد از خانم ها بدنشون به انتی بیوتیک مقاوم هست. من هم متاسفانه توی همون ۵ درصد بودم. 

بعد شیاف ها دیگه بیوپسی نکردند، گفتند لازم نیست دیگه.

شما اگه شیاف مصرف میکنی با فاصله یه روز یا دو روز مصرف کن، مدت استفاده طولانی تر میشه ولی واسه شما که حساسیت داری بهتره.

من به شیاف پروژسترون حساسیت داشتم. یعنی ببخشید که مینویسم با شیاف دچار لکه بینی میشدم. دکترم معاینه کرد و نمونه برداشت گفت واکنش به پروژسترون که دیگه شیاف مصرف نکردم ولی به لاکتو فلور و واگیسان حساسیت نداشتم.

نه، ممکنه بدن شما به انتی بیوتیک جواب بده و مشکلی نداشته باشی. خودت رو درگیر این مسئله نکن. توی کل د ...

ممنون بابت توضیحاتت باران جون ....خیلی به دردم خورد .....واقعا ای وی اف خیلی سخته و بسته به جزئیات ....خدا خودش کمکمون کنه

سلام بچه ها حالتون چطوره من خیلی وقته اینجا نیومدم الان اومدم چقد براتون خوشحال شدم دو تا فاطمه(فردایی و الا)از خدا میخوام تا آخرش ب خوبی و خوشی بگذره و سالم و سلامت بغل کنین نی نی هاتون رو، من دخترم الان ۳ماهشه

قربوووونت برم مهربونم ❤️ 😘

سلام آلاجان

خوبی؟ سلامتی؟ نی نی خوبه؟ هفته چندی؟ لک بینی تموم شد؟ از فردایی خبر داری؟ من نرسیدم همه پیلمهای تاپیک رو بخونم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

ممنون ازت فاطمه عزیزم ومهتاب جون عزیزم انشاءالله هرچی خیروخوشیه بخودتون برگرده خدابچه هاتونوحفظ کنه الهی آمین 

سلام عزیز دلم.خدا نکنه إلهی همیشه زندگی دلت شاد و لبت خدون باشه .فدات بشم با دل مهربونت چقد خوشبختم ...

سلام دورت بگردم خوبی مهربونم فدای توبشم ک انقدبهم لطف داری وبرام دعامیکنی آجی مهربونم. ان‌شاءالله خداو ائمه اطهاربهممون نظرکنن ب زودی این سختیاروفراموش کنیم قربونت بشم چ خبر ازخودت چیکاراکردی؟ 

فدات بشم تمام قدمام ب یاد همه ی در حسرتای مثل خودم بودم إلهی باب الحوائج نگاهی ب دلمون بندازه

الهی آمین. قربون قدمای خسته وپاکت بشم انشاءالله جواب این همه محبتتو دوستی وعشق به اهل بیتومیگیری 🥹😍😍😍

2810