2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042718 بازدید | 684270 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان.من میخام وارد سیکل انتقال بشم.دکتر ب یکی از دوستانم گفته دوماه ال دی استفاده کنه.میخاستم ببینم کسی بوده چنین کاری کرده باشه و چرا چنین تجویزی میکنن.هرکس تجربه ای داره ممنون میشم بهم بگه

سلام دوستان.من میخام وارد سیکل انتقال بشم.دکتر ب یکی از دوستانم گفته دوماه ال دی استفاده کنه.میخاستم ...

سلام قاصدک جون بعضی ها سیکلشون لانگ هست برای همین ال دی مصرف میکنن باتوجه به وضعیت بدن و هوررمونها 

انشاالله که اینبار مثبت میشی

بچه ها رحم منم امروز سونو شد خدا رو شکر قلب تشکیل شده بود

إلهی شکر

میخواستم بپرسم گفتم صبر کنم تا به پیامت برسم

تو مسافرت دقیقا بعد از اصفهان تو ماشین ب شوهرم گفتم

و هر دوتا از ته دل دعا کردیم برات

بازم شکر عزیزم 

سلام قاصدک جون بعضی ها سیکلشون لانگ هست برای همین ال دی مصرف میکنن باتوجه به وضعیت بدن و هوررمونها ا ...

سلام عزیزم.میشه بیشتر توضگیح بدین.لانگ یعنی چی.اصلا مشکل خاصی نداشتن توی سونوشون

قربون دلت عزیز دلم ، مرسی از دعای قشنگت مرسی از مهربونیت ، روح مادر آسمانیت شاد🌹خیلی خیلی حالم بد ب ...

عزیزم 😭

انشاالله شفای عاجل بهش ببخشه خدای ارحم الراحمین

إلهی دلت از هر دو جهت شاد شه نگار جان 

سلام عزیزم.میشه بیشتر توضگیح بدین.لانگ یعنی چی.اصلا مشکل خاصی نداشتن توی سونوشون

نه اینکه مشکل خاصی باشه هرکسی با توجه وضعیت سونوش برای انتقال آماده میشه

برای شما چی تجویز شده!

عزیزم 😭انشاالله شفای عاجل بهش ببخشه خدای ارحم الراحمینإلهی دلت از هر دو جهت شاد شه نگار جان

مرررسی قربونت برم عزیزززم🥺🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
نه اینکه مشکل خاصی باشه هرکسی با توجه وضعیت سونوش برای انتقال آماده میشهبرای شما چی تجویز شده!

من هنوز نرفتم.من یه بچه دارم.و این تجربه رو داشتم ک قبل انتقال ی دوره ال دی خوردن باعث افزایش احتمال بارداری میشه.منم این ماه میخاستم ال دی شروع کنم ولی دیدم دوستم رو در هردوسیکلش گفته دو دوره ال دی بخوره تعجب کردم گفتم بپرسم ببینم کسی اینجا همچین موردی بوده

نه اینکه مشکل خاصی باشه هرکسی با توجه وضعیت سونوش برای انتقال آماده میشهبرای شما چی تجویز شده!

دوستم هم بچه دوم هستش.برای بچه اول هم همین روند دو دوره ال دی رو گذروندن.ازش پرسیدم گف برای همه همین تجویزرو میکنن فقط مختص دوست من نبوده

بچه ها رحم منم امروز سونو شد خدا رو شکر قلب تشکیل شده بود

مبارکت باشه عزیزم. به سلامتی و دل خوش 7 ماه دیگه هم. بگذرونی. میشه بگید روز چند انتقال تون سونو شدید. علایمت بعده مثبت شدن چی بودن. ممنون میشم. جنینت چند روزه بوده

2810