2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042872 بازدید | 684276 پست
غصه نخور ....بلاخره با یه روشی جلو میری دیگه ....الان خیلیا دیگه مشکل باروری دارن ....انشالله مشکلت ...

ب همچنین عزیزم 

دیگه از غصه گذشته شب و روز یواشکی گریه میکنم آخه میدونی درست لحظه ای که آدم فکرشم نمیکنه اتفاق میفته همه کسایی که بعد من ازدواج کردن مامان شدن به راحتی اونوقت من باید بشینم جواب اینکا چرا بچتون نمیشه رو به همه بدم سرکوفتایی که میزنن رو که چرا فلانی بعد شما ازدواج کرد بچه دار شد و ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزمان شا الله خیره و طوری نیست نی نی مون سالمه به لطف خدا🤩چند هفته ای انومالی رفتی یا امینو ...

سلام عزیزم. وارد هفته ۱۹ شدم

بله انومالی رفتم .اونجا گفت توی کلیه هاش ادرار هست و باید بیشتر بررسی بشه که نوبت دادن بهم این هفته برم

ان شالله چیزی نیس عزیز دلم. اصلا خودتو نی نی گلمون رو اذیت نکن. تو بارداری خیلی این حرفا زده میشه و ...

مرسی عزیزم. توکل کردم به خدا ولی خب محتاح دعا هم هستم چون بنده هستم و ناتوان

یعنی به اندازه یک بندانگشت یاکمتره؟کی میفهمیددیگه نبایدفروکرد؟😂

😅 نه آمپول پروژسترون عضلانیه دیگه سرسوزن رو تا ته ببر تو  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما خوب هستین من بیست و هشتم رفتم دکتر برای انتقال جنین دکتر سینال اف و لتروزول رو برام شروع ...

ب سلامتی ان شالله احتمالا سیکل طبیعی شروع کردن براتون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم. توکل کردم به خدا ولی خب محتاح دعا هم هستم چون بنده هستم و ناتوان

قربوووونت برم ان شالله چیزی نیس و میای میگی حل شد😍 منم خیییییییلی محتاج دعام 

قربوووونت برم ان شالله چیزی نیس و میای میگی حل شد😍 منم خیییییییلی محتاج دعام

خدانکنه عزیزم

انشاالله هر مشکلی هست به لطف خدا حل بشه.

آدم فکر میکنه مثبت شدم تمام شد ولی تازه شروع میشه.

انشاالله این دوران رو به سلامت بگذرونی هم خودت هم فندقت

خدانکنه عزیزمانشاالله هر مشکلی هست به لطف خدا حل بشه.آدم فکر میکنه مثبت شدم تمام شد ولی تازه شروع می ...

قربوووونت برم آره دقیقا همین طوره🥺 ان شاالله برا همه بی دغدغه و پر خیر و برکت پیش بره

همسرم مشکلی نداره ان شاا... به زودی مامان بشین

اگه همسرتون مشکلی نداره ،با ذخیره کم احتمال بارداری طبیعی هم هست ،شاید یکم زمان ببره ولی احتمالش زیاده 

یه مدت خودتو تقویت کن انشالله طبیعی باردار بشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ب همچنین عزیزم دیگه از غصه گذشته شب و روز یواشکی گریه میکنم آخه میدونی درست لحظه ای که آدم فکرشم نمی ...

از این آدمای فضول همه جا پیدا میشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سی و هفتم

به نیت حاجت روایی:

@زهرا خانوم

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد💐

۳۲- شطرنجی💐

۳۳-داداشمممم💐

۳۴-mehremah💐

۳۵-mmmmmmzzz💐

۳۶-کاپیتالاسیون💐

۳۷-زهرا خانوم💐

۳۸-نگار۸۰

۳۹-joooodi

۴۰-آستاره72

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

۴۳-zhiyan74

۴۴-سارایییی

۴۵-panizpaliz

2810