2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042942 بازدید | 684276 پست
سلام عزیز دلم بله مشکل کلیه دارهتوروخدا دعا کنید شرایطش خوب نیست😭😭😭😭😭😭😭

نگار عزیزم

ان شا الله که خدا شفا بده بحق رسول الله

خیلی براتون ناراحت شدم

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بچه ها در جوار حرم پیامبر در شهر مدینه دعاگوی شما دوستای عزیزم هستم این پست رو لایک کنید اسمتون رو ی ...

زیارت قبول

خوش به سعادتتون

التماس دعا، لطفا من رو هم یاد کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها در جوار حرم پیامبر در شهر مدینه دعاگوی شما دوستای عزیزم هستم این پست رو لایک کنید اسمتون رو ی ...

وااااااااااااااااااای عزیزم😭😭😭😭😭😭😍😍قربوووونت برم ک ب یاد ما هم هستی😭😭 چ سعادت بزرگی😍😭

سلام مارو هم برسون عزیزم

مخصوصا بقیع رفتنی😭😭😭😭😭

الهی حاجت روا و دست پر برگردی عزیزم.

هر چی می‌خوام بگم دعامون کنی اشک و بغض نمی‌ذاره😭😭😭😭😭 خییییییلی خوشحالم برات. بخواه روزی ما هم بشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوتا فاطمه های گروه آلا و فردایی فقط خدا میدونه چقدر حالم خوب شد از شنیدن خبر بارداری شما چون میدونم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قبول باشه عزیزم برای صالح بودن فرزندانم دعا کن.نی نی تو دلم یه خرده مشکل داره دعا کن چیزی نباشه و به ...

ان شالله چیزی نیس عزیز دلم. اصلا خودتو نی نی گلمون رو اذیت نکن. تو بارداری خیلی این حرفا زده میشه و اکثراااا هم سالم هستن. 

سلام عزیزم لطف کردی ممنون، خدا انشاءالله به هممون کمک کنه و دست پر باشیم.

ان شاالله عزیزم ❤️ 😘 

سلام عزیزم با اسپرم همسرت یا اهدایی؟بنظرم iui کاری نیست ک دکتر توش حرفه ای باشهاون ivf ک دکتر باید ت ...

سلام خوبید ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید 🌹🌹

نه عزیزم میخواستم اسپرم اهدایی بگیرم اما هنوز نمی‌دونم باید پیش کی برم، شما اگه مثبت شده چرا دوباره میخواید برید؟؟؟شما هم با اسپرم اهدایی مثبت شدید ،ان شا الله موفق باشید دوست خوبم 

سلام ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید 🌹 🌹 الان شما نتیجه هم گرفتید ؟؟؟

خواهش میکنم.

بله. برای دومین بار جواب گرفتم الحمدلله

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ویتامین ای ، دی ، سی و سلنیوم و زینک ،کدوم برای بالا رفتن ضخامت مناسبه ؟ این ویتامین ها رو خونه‌ دار ...

عزیزم می دونم خیلی ازاین پیام گذشته ولی لتروزول بشدت ضخامت روکم می کنه من هرکس رودیدم این موضوع براش صدق می کرده 

ان شاالله که میتونی وقت بگیری و ویزیت بشی باهاش ..من دوماه پیش که رفته بودم پاپ اسمیر و چکاب بشم امد ...

بعدازدرمان عفونت اگه دوست دارین حتمابره موم استفاده کنیدخیلی جلوگیری کننده س ازعفونت دوباره

2810