2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042878 بازدید | 684276 پست

سلام دوستای گلم.من هم ازقدیمیهای پیج هستم سال۱۴۰۰انتقال دادم وخداروشکر ی گل پسردارم

امسال دوباره اقدام کردم والان روزنهم  انتقالم هستم

دوروزهس تپش قلب دارم وکشیدگی پایین شکم ک ب دوپهلوم هم میرسه.گرگرفتگی دارم وهمه ش گرممه.خوابم بهم ریخته بعضی مواقع دردزیردل مث دردپریودی

کسایی هستن ک اطلاع داشته باشن ببینم این علائم خوبه یانه

چون من ازانتقال قبلم ب دلیل کرونا گرفتن چیزی یادم نیس

وعزیزایی ک مثبت شدید لطف میکنید بگید چندم انتقال آزمایش دادید؟ب من گفتن ۱۴انتقال آزمایش بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عااااخی جااانم خوبه خوبه جوجو🥰🥰🥰🥰🥰🥹🥹🥹🥹💋💋💋💋💋فدات عزیزممنم هیسترو باید بشم ۱۱, مهر

نمی‌دونم چرا کلا حسم ب هیسترو مثبته. ان شالله برات پر از خیر و برکت باشه عزیزم 😍 ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای گلم.من هم ازقدیمیهای پیج هستم سال۱۴۰۰انتقال دادم وخداروشکر ی گل پسردارمامسال دوباره اقدا ...

سلام عزیزم خوبین؟ الهی خوش خبر بیاین😍

منم تقریبا داشتم این علایمو کم و بیش. آره روز ۱۴ رفتم منم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@ملیح76

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭

سلام بچه ها

منم شوهرم آزواسپرم هست وسال ۹۴ بابیوپسی اسپرم داشت و تو مرکز ابن سینا با میکرو باردارم شدم 

دوباره میخوام برم اقدام واسه دومی همون مرکز ابن سینا 

میشه دکتر خوب رو بهم معرفی کنید 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من سال۹۴میرفتم کارشون تیمی بود الان میگن میتونی انتخاب کنید

نمی‌دونم چرا کلا حسم ب هیسترو مثبته. ان شالله برات پر از خیر و برکت باشه عزیزم 😍 ❤️

فدات بشم گل من

با دل پاکت برا پدرم دعا کن می‌خوام دیالیزش کنند

سنش بالاست خیلی حالم بده

🥺🥺🥺🥺

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
فدات بشم گل منبا دل پاکت برا پدرم دعا کن می‌خوام دیالیزش کنندسنش بالاست خیلی حالم بده🥺🥺🥺🥺

الهی عزیزم. الهی همه چی خوب پیش بره و سایه پدر سالیان سال بالا سرتون باشه..

تا یادم بیفته براشون صلوات میفرستم ❤️

الهی عزیزم. الهی همه چی خوب پیش بره و سایه پدر سالیان سال بالا سرتون باشه..تا یادم بیفته براشون صلوا ...

مرسی قربونت برم شب و روزم شده گریه و استرس

خدا نگهدار خودت و بچت باشه نازنینم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره عشقم میخوام تحت پزشک نزدیک خونمون باشمطبق اخرین پریود من الان ۴ هفته یک روزم🥹🥹خاله الان ساکش د ...

درست حساب کردی

چه طبیعی چه آی وی اف از تاریخ آخرین پریود حساب میکنن

خب با همین ذخیره خیلیا پانکچر شدن و باردار شدن ،البته باید خدا بخواد ،ولی حداقل یه بار امتحان کن کدو ...

من اصلا نمیدونم پانکجر چیه  دکتر برام نوشت تخمک اهدایی شما بارداری؟

2810