2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043006 بازدید | 684279 پست
مهربون که نمیدونم.... تغییری رو این موضوع نکردم( از اولشم مهربون بودم ،یکم از خودم تحویل بگیرم🤣)ولی ...

چقدر خوب توصیف کردی 🥰🥰🥰🥰

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😂😂😂😂خب دیگه تو این ده سال یکم بزرگ شدی ولی بازم کوچولویی

الان به سنم نگا میکنم دقیقا هنوز بچم🥹

مامانم میگه الان خوب موقع ای حامله شدی قبلا کوچیک بودی😄

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی

دوستان با عرض معذرت استرادیول واژینال میذارم جذب نمیشه و همون نزدیک میمونه بعد میاد بیرون بازم ببخشید اینجا همچین چیزی عنوان میکنم 

تجربه ای دارید ؟ با اپلیکاتور هم میذارم

سلام به همگیدوستان با عرض معذرت استرادیول واژینال میذارم جذب نمیشه و همون نزدیک میمونه بعد میاد بیرو ...

سلام گلم. منم. قبلا استفاده کردم با اپلیکاتور بهش میچشبید میومد تو دهانه واژن.به همین دلیل دستامو تمیز میشستم وخیلی آروم با انگشتم تا جاییکه امکان داشت می‌فرستادم داخل. 

سلام گلم. منم. قبلا استفاده کردم با اپلیکاتور بهش میچشبید میومد تو دهانه واژن.به همین دلیل دستامو تم ...

می‌بخشید نمیدونم چرا موقع نوشتن درسته ولی وقته ارسال میشه اشتباه تایپی دیده میشه. به اپلیکاتور میچسبید و باید حداقل یکساعت بخوابی تکون نخوری تاجذب بشه حالا بیشتر بتونی بخوابی که بهتره

ممنونم عزیزم. تا هفته ۱۴ سر خود می‌زدی امپولو؟

نه عزیزدلم من از روز ۹ انتقال ک لکه بینی پیدا کردم بهم گفتن آمپول بزنم تا هفته ۱۴

البته هماتوم هم داشتم ک بعدا خداروشکر برطرف شده بود

این دوران اینقد حساسه مگه میشه سرخود کاری کرد🤭

ب نظرم هرچی دکترت میگه همونو انجام بده قطعا ایشون ب روند بارداریت آگاه تره🌹❤️

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
می‌بخشید نمیدونم چرا موقع نوشتن درسته ولی وقته ارسال میشه اشتباه تایپی دیده میشه. به اپلیکاتور میچسب ...

ممنون عزیزم اره دقیقا همین جوری میشه

فردا صبح با دست انجام بدم پس

اره عشقم میخوام تحت پزشک نزدیک خونمون باشمطبق اخرین پریود من الان ۴ هفته یک روزم🥹🥹خاله الان ساکش د ...

قربونت برم😍

ساک معمولا میگن بتا بالای ۱۰۰۰-۱۵۰۰ باشه دیده میشه. با توجه ب بتات حساب کن هر دو روز دوبرابر کن ببین کی تقریبا تو این رنج هست برو.

واقعیتش من اصلاااا از محاسبه هفته سر در نمیارم😅 اون موقعم هرمی ی چیزی میگف. الان مبنام رو همون سونو گذاشتم ک دکتر گف چند وقته. خاله ات یکم بی سواد تشریف داره تو این مورد😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگیدوستان با عرض معذرت استرادیول واژینال میذارم جذب نمیشه و همون نزدیک میمونه بعد میاد بیرو ...

سلام عزیزم طبیعیه ی مقدار بیرون اومدنش نگران نباش اولش ک میذاری ی مقدار دراز بکش استراحت کن تا جذب بشه بقیه اش به هر حال بیرون میاد.

من با اپلیکاتور تجربشو ندارم ک چجوریه من با دستکش یکبار مصرف میذارم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه عزیزدلم من از روز ۹ انتقال ک لکه بینی پیدا کردم بهم گفتن آمپول بزنم تا هفته ۱۴ البته هماتوم هم دا ...

ممنونم جواب دادی عزیزم❤️😘

آخی الهی فداشم 🥺 برای دلارام قشنگ ایت الکرسی میخونم انشالله دردش تسکین پیدا کنه تا صبح خوب بشه نازد ...

عزیزی گلم..انشاالله این ماهها زود برات بگذرن نی نی خوشکلمون رو بغل بگیری.نی نی شیر بخوره و تو هم نکاش کنی.حس خوبیه ک میبینی یکی داره از وجودت رشد میکنه..

مهربون که نمیدونم.... تغییری رو این موضوع نکردم( از اولشم مهربون بودم ،یکم از خودم تحویل بگیرم🤣)ولی ...

اخه عزیز دلم..تو فرشته مهربونی قشنگم😘

من تازمانی ک دخترم بدنیا اومد باورم نمیشد.هنوز زوده برات ک باورت بشه😍

چ نی نی خوش شانسی تو شکمته😘 بهترین مادر دنیا رو دارع..

تو رو خدا مواظب باش.داروهاتو سر وقت خودشون مصرف کن..

2810