2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042938 بازدید | 684276 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زدم روی انتقالم نتیجه نداشت ولی یه خوبی که داشت به شدت سرحال و پرانرژی شده بودم.قشنگ تا همون ۴۰ر ...

آره دیگ همه داروها خوب باشن هم عوارض دارن انشاءالله ک روماتیسم نداری ولی سعی کن خیلی گرمیجات بخوری استخونات محکم ومقاوم بشن نگران هم نباش عوارص داروهاست. 

قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع ...

اگر رفتی تو سیکل و باز خدای نکرده مایع بود، سیکل طبیعی انجام بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربووونت برم مامان خانوم😘😍شکر خدا قلبش میزد😭😭😭😍 لحظه اول فقط ساک رو دیدم ک خالی بود. بعد ی نقط ...

تبریک میگم عزیزم

ان شاالله تا آخرش خوب پیش بره و سالم بغلش بگیری 🥰🥰

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨❤️روز سی و یکمبه نیت حاجت روایی:@عبدالواحد ۱- leila193 ...

ممنون عزیزم🥰

بارداري راحتی داشته باشی و دل خوش بغلش بگیری 🥰

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
لکه بینی تو ای وی اف خیلی شایعه دلایل مختلفی هم دارهاول این که ممکنه مربوط به لانه گزینی جنین باشهدو ...

روز نهم انتقالم هست 

یه لکه قهوه ای دیدم ..امپول دور ناف ..امپول پروژسترون .. شیاف و آسپرین 

آره عزیزم حق با شماست خودم یبار تجربه خارج رحمی دارم ولی وقتی میبینی اینقدر همه به راحتی باردار میشن ...

قربونت برم درست میگی آدم هزاران فکروخیال منفی میکنه ولی بایدمراقب افکارمون باشیم چون همین فکرا ب واقعیت تبدیل میشه ارتعاش انرژی‌ها روقبول داری. من هزاربار میگم خدابهت نینی های نازوسالم میده هروق خودش صلاح بدونه ولی حتمامیده  عزیزکم

بچه ها بی نهااااااااااااایت از همتون ممنونم ❤️❤️❤️😘😘😘😭😭 خیلی این مدت اذیتتون کردما، هی استرس آزمایش و سونو و... 

قربونتون برم الهی تک تک برا همتون ب زودی اشک شوق بریزم😘😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم خبرخوشتودیدم 😍😍😍منم تازه رسیدم خونه عزیزم باورتون میشه رفتم پیش دکترحق گو سونوشدم مایع ...

الهی شکر😍😍 چقددددد خوشحال شدم. ان شاالله برا همیشه این قضیه مایع تموم شده رفته. به حق پیامبراعظم ص ان شالله میری سیکل و دیگه مشکلی پیش نمیاد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دستتون طلا و تبریک میگم برای تشکیل قلی دردونتون

قربوووونت برم عزیزم 😘 

الهی شکر😍😍😍ان شالله قلب قشنگش صد و بیست سال بتپه🥰🥰میشه برای منم دعا کنین؟ امروز روز دهم انتقال ...

قربوووونت برم عزیزم حتمااااا.

الهی هم شما هم همه کسایی ک الان انتقال دادن یا تو سیکل انتقالن خوش خبر بیاین😍😍 بحق خانوم رباب😭

عزیزم ضخامت بدون دارو نمیره بالا

نمی‌دونم تو سیکل طبیعی مشکلی داشته باشه یا نه. اگه سیکل طبیعی رفتی ب نظرم آمپول رشد رو بگو برات بنویسه که ضخامتت بالا بره البته اگر مانعی برا سیکل طبیعی نباشه. ان شالله دیگه مایع هم نیاد

2810