2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
الهی ، حالم خوبه ولی یهو ک یادم میفته هیچ نشانه ای از بارداری ندارم با خودم میگم مگه میشه سالم باشه ...

عزیزم اصلا نگران علائم نباش من تا هفته ۱۰ به بعد هیچ علائمی نداشتم،اما بعد ۱۰ شروع شد سوزش معده حالت تهوع امانمو بریده بود،ولی خواهرم از اول تا آخر بارداری هیچ علائمی نداشت و بارداری و زایمان خیلی خوبی هم داشت 

من اومدم آزمایشمو بگیرم برم دکتر آلاجون رفتی سونوتگم کن قربونت 😍😍😍😍

عزیزم ان شالله همه چی خوووب پیش می‌ره . بی خبر مون نذار.

من نه هنوز. زنگ زدم قرار شد غروب ببعد برم‌ . فک کنم تا از دکتر دربیام ساعت ۱۰ اینا بشه.

یکم استرس دارم🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اصلا نگران علائم نباش من تا هفته ۱۰ به بعد هیچ علائمی نداشتم،اما بعد ۱۰ شروع شد سوزش معده حالت ...

ممنووووونم عزیزم از دلگرمیت😘😘😘❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آی وی اف کرده بودی؟من تو بارداری قبلیم بعد به دنیا اومدنش پشیمون بودم.این دفعه خیلی زیاد استرس دارم ...

بله آی وی اف هست.اولی طبیعی بود و اصلا از نظر روحی اذیت نشدم.

من همش نگران آینده ش بودم که چه جور آدمی میشه مخصوصا اینکه پسرهم هست بیشتر اذیتم میکرد. اینکه مادر خوبی هستم یانه

شاید باورت نشه ولی همش به طلاق ازهمسرم فکر میکردم و ازش بدم میومد و میگفتم اگر این به دنیا نیاد راحت طلاق میگیرم.همش باهمسرم قهر بودم. خیلی اذیت شدم ولی خداروشکر که گذشت

بیش از حد دلم ضعف میره. بارداری قبلیم اینجوری نبودم. این بار ۵دقیقه بعد غذا دلم ضعف میره.ممنون از تو ...

بارداری قبلی ۱جوجه بوده

الان دوتا 

سعی کن‌کم ولی تعداد وعده هات رو زیاد کنی

من خیلی سوزش معده داشتم که اونم بعدهر وعده آدامس خوردم

سلام عزیزم چطوری میگم برا انتقال رفتی پیش عباسی هزینت حدودا چقدر شد؟

سلام عزیزم،نه هنوز نرفتم، تازه ازمایش ایمنی دادم، دکتر قاسمی برام سرم نوشت، حالا قراره پنجشنبه برم با عباسی یه مشورتی بکنم ببینم چیکار باید کرد، یدونه رو انتقال بدم یا تخمک کشی کنم باز، هنوز خودم تصمیم نگرفتم چه ماهی برم تو سیکل انتقال، مهر یا آبان!

سلام عزیزم،نه هنوز نرفتم، تازه ازمایش ایمنی دادم، دکتر قاسمی برام سرم نوشت، حالا قراره پنجشنبه برم ب ...

اها ب سلامتی دست دست نکن این ماه برو منم ایمنی رو پیش شاکریان رفتم اما فقط ویتامین دی داد گفت اختلال ایمنی خفیف دارم اصلا ب دلم نشست اصلا برا ادم توضیح نمیده بهش میگم میخام انتقال بدم میگه برو بده میگم همینجوری برم نیام پیشت میگه حالا برو هر وقت رفتی بیا میگم خب این ماه میخام برم دارو بده نداداصلا نفهمیدم کی باید برم اما تو برگه برا دکترم نوشت بعد از بارداری باید دارو بگیرم این دکتر قاسمی چطوره خوبه؟  من ک باز میرم پیش همون دکتر تهرانی برا انتقال اگه جور بشه منم جنینا اخرمه 

اها ب سلامتی دست دست نکن این ماه برو منم ایمنی رو پیش شاکریان رفتم اما فقط ویتامین دی داد گفت اختلال ...

عزیزم من قاسمیو فقط وقتی آزمایشو نوشت در حد چند لحظه دیدم، بعد که جوابو بردم، منشی نشونش داد من دیگه ندیدمش نمیدونم طبابتش چطوره ولی منشی بهم گفت دکتر میگه همه چی نرماله ولی سرم نوشت برات.ظاهرا قاسمی و شاکریان برعکس هم‌اند، شاکریان به سختی دارو میده ولی قاسمی بدون مشکل برام سرم‌نوشت!

خیلی بده بلاتکلیفی، ما همینطور خودمون سردرگم هستیم تازه دکترهام خوب راهنمایی نمیکنن دیگه بدتر....من دوتا انتقال قبلیم نقشینه بود، قصد داشتم مجدد با عباسی تخمک کشی کنم ولی همه گفتن جنین آخرت رو‌ اول انتقال بده،حالا نمیدونم با همون نقشینه برم یا با عباسی، نظرم رو دکتر جدیده شاید روالش یکم متفاوت باشه نتیجه بده

عزیزم من قاسمیو فقط وقتی آزمایشو نوشت در حد چند لحظه دیدم، بعد که جوابو بردم، منشی نشونش داد من دیگه ...

انشالله ک با همین یه جنین نتیجه بگیری و باردار شی  🙏🙏من تازه شاکریان ازمایش و فقط دید ویزیت گرفت زورشم اومد دارو بده فقط میخاد پول بگیره 🤔نمیدونم منم برم پیش این قاسمی سرم بگیرم یعنی خیلی از شاکریان خوشم نیومد 

عزیزم من قاسمیو فقط وقتی آزمایشو نوشت در حد چند لحظه دیدم، بعد که جوابو بردم، منشی نشونش داد من دیگه ...

نمیای پیش تهرانی؟ مطبش خیلی شلوغه تا ۴صب هست اما لیزر رحم داره پی ار پی مطب انجام میده خراش هم بخای انجام میده تجربشم زیادتره تا عباسی من یه بار  چند سال پیش رفتم پیش عباسی لکه بینی بین پریودا داشتم هزار تا ازمایش برام نوشت دارو داد اخرم گفت بیا فریز کن زخم داری نرفتم فریز رفتم یه دکتر دیگه با امپول خوبم کرد تا هم بهش گفتم عباسی گفته بیا فریز کلی دعوا کرد ک تو اصلا زخم نداری بخاطر پول بهت گفته فریز کن 

2810