2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042914 بازدید | 684276 پست
منم اصفهانم تخمک کشی و انتقال اولم تحتن نظر مرکز بودم الان موندم انتقال دومم برم کجا؟؟؟؟

انتقال دوم هم همونجا برو.

من ۳بار انتقالم منفی شد. بار چهارم مثبت شدم.

این بار دومرحله ای انتقال دادم. ۲جنین ۳روزه، دو روز بعدش ۱جنین ۵روزه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلامبله عزیزم

به سلامتی انتقال موفقیت امیز بود؟؟ میشه منم راهنمایی کنید من انتقال اولم منفی بود یه دونه جنین دیگه بیشتر ندارم نمی‌دونم چیکار کنم الان چند ماهه تحت نظر اولیا پناه هم ولی نمی‌دونم کارش خوبه بده یا برم مرکز تحت نظر دکتر احمدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیرابی رو حالت عادی هم دوست نداشتم، چه برسه الان🤭به زور چند لقمه غذا میخورم که زنده بمونم

میفهمم ولی چاره چیه عزیزم بایدبخوری ک بتونی جون بگیری.سعی کن بخوری بخاطرنینی ها همون چن لقمه بخورنیم ساعت ب نیم ساعت بیحالیتومیگیره

انتقال دوم هم همونجا برو.من ۳بار انتقالم منفی شد. بار چهارم مثبت شدم.این بار دومرحله ای انتقال دادم. ...

مبارک باشه عزیزم؛ حس میکنم مرکز خیلی دقت نمیکنن شما قبل انتقال کار خاصی ازمایشی خراشی انجام دادین؟؟؟ 

به سلامتی انتقال موفقیت امیز بود؟؟ میشه منم راهنمایی کنید من انتقال اولم منفی بود یه دونه جنین دیگه ...

بله عزیزم مثبت شدم.

والا من فقط میتونم به دکترای مرکز اعتماد کنم. من انتقالم با دکتر کلانتر بود.

زیر نظر دکتر دهقانی بود که این ماه از مرکز رفته. خودش بهم گفت برو پیش دکتر خالصی یا رفائی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
میفهمم ولی چاره چیه عزیزم بایدبخوری ک بتونی جون بگیری.سعی کن بخوری بخاطرنینی ها همون چن لقمه بخورنیم ...

بیش از حد دلم ضعف میره. بارداری قبلیم اینجوری نبودم. این بار ۵دقیقه بعد غذا دلم ضعف میره.

ممنون از توصیه هات عزیزم. ان شاءالله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله عزیزم مثبت شدم.والا من فقط میتونم به دکترای مرکز اعتماد کنم. من انتقالم با دکتر کلانتر بود.زیر ن ...

نمیدونم والا چی بگم انتقال اول خودمم دکتر دهقان بود ممنون از راهنماییت توکل بخدا پیش میرم

مبارک باشه عزیزم؛ حس میکنم مرکز خیلی دقت نمیکنن شما قبل انتقال کار خاصی ازمایشی خراشی انجام دادین؟؟؟

نمیدونم والا، من که راضی بودم تاحالا.

نه کار خاصی نکردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا چی بگم انتقال اول خودمم دکتر دهقان بود ممنون از راهنماییت توکل بخدا پیش میرم

ان شاءالله که جواب بگیری عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم با اسپرم همسرت یا اهدایی؟بنظرم iui کاری نیست ک دکتر توش حرفه ای باشهاون ivf ک دکتر باید ت ...

فاطمه جون دکتر ایزدی کلا برا مشکل اسپرم هم دارو میده مطبش رفتی بیماراش تعریف میکردن خوبه یا نه؟ اگه خوبه برم پیشش اما من اسپرم شوهرم ب درد ای یو ای نمیخوره چون تحرک و مورفولوژیش خوب نیست اهدایی هم قبول نمیکنه گفتم خودش دارو بگیره اگه دکتر خوبیه 

سلام دوستان. امیدوارم حال دلتون خوب باشه. و همیشه شادباشید.دوستان میکرویی و ای وی آفی. بعداز مثبت شد ...

سلام عزیزم دوستتون بتاش بالارف بسلامتی؟یاخونریزی داشت؟ عزیزدکترخیراندیش میگن 1تا3عددخرمادربارداری باعث تقویت جنین میشه من خودمم باشم 2تامیخورم معقول‌تره نگران نباشه ی بسته نخورده ک غصه اونم میخوره

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

خداروشکر عزیزم😍😍😍خیلی خوشحال شدم ،انشاله که بارداری خوبی داشته باشی و بسلامت بغلش کمی😘😘

2810