2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042967 بازدید | 684277 پست
خوبی عزيزم.ماشالله سونوت خوبه. اگ دکترت گفته مشکلی نیس نگران نباش میخوای ازدکتردیگم بپرس خیالت راحت ...

عزیزم چقدر خوبی تو🩵 خیلی قشنگ به آدم دلداری میدی

همیشه وایب مثبت داری ایشالا همینطور باشه عزیز دلم ممنونم🥰

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

عزیزم خوبی نینیا خوبن بسلامتی قلب اون یکی وروجک دیدی؟

ممنون عزیزم

هفته دیگه باید برم سونو

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیز. هیچی نمیتونی بخوری؟ سیرابی بخور خیلی خوبه واسه تهوع نون پنیرگردوهم تونستی بخوربازپنیرب ...

سیرابی رو حالت عادی هم دوست نداشتم، چه برسه الان🤭

به زور چند لقمه غذا میخورم که زنده بمونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
حال روحیت بده؟اینکه علائم نداری و نگرانی طبیعی هست وقتی شروع کنه تکون بخوره آدم خیالش راحت میشهمن ال ...

نه حال جسمیم بده. تهوع و ضعف و بی اشتهایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

وای فاطمه جون مبارکت باشه عزیزم .من خیلی کم تاپیک میومدم اما اسم ای دی شما همیشه تو ذهنم بود .مشکلاتت اصلا یادم نمیاد چی بود و چند بار آی وی اف یا آ یو آی کردی و یا چند سال ازدواج کردی ولی نمیدونم چرا همیشه تو ذهنم بودی.الان اینقدر برات ذوق کردم که نگو انشالله بارداری راحت و بی خطری رو بگذرونی عزیزم

قربونت برم عزیزم. امروز ان شاالله قراره برم.ولی فقط ضرر ندارد سونو زیاد؟

خوب هر روز که نیست. مثلا هفته ای یکبار فکر کنم خیلی بد باشه

در مورد خود من، استرسی که میکشیدم بدتر بود به نظرم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

الهی شکر الهی شکر الهی شکر

مبارک باشه،ابشالا میره بالا

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

مبارک باشه گلم انشالله بارداری راحتی پیش رو داشته باشی ❤😍🌹

😂😂مهتاب اومدم گفتم بهشون 😍😁سحرای حسینی بود وای اگه می‌دیدی سرم درد گرفته انقد گریه کردم برادر شو ...

شیرینیش گوارای وجودت،امیدوارم نه ماه برات به شیرینی بگذره،تن گرمشو بسلامت بغل بگیری 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»

حالت رو خریدارم دختر     یاد خودم افتادم اون شب تا صبح نخابیدم از خوشحالی رو پام بند نبودم 

من چون هیچکس نمیدونست مشکل داریم به هیچکس نمیتونستم بگم و شادیم رو باهاش شریک بشم و اومدم اینجا و به شماها گفتم 

وای چقدر خوشحال شدم برات   

این لحظه ها قسمت تک تک منتظرا انشالله 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

تمام سرم یک جوری شد 

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا س 

به حق دردانه هاش 

به حق پنج تن 

به حق بزرگی و کرامت و بخشندگی خدا 

برات بمونه و ۹ ماه بارداری شیرین و لذت بخشی داشته باشی. 

آمین یا رب العالمین 

خدایا شکرت 

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻💞💞💞💞💞💞💞

الحمدالله الحمدالله الحمدالله 

مبارکت باشه 

سعی کن استراحت داشته باشی 

خدا نگهش داره برای تو و همسرت 

نه حال جسمیم بده. تهوع و ضعف و بی اشتهایی

۳ماه اول همینه

وقتی تمام بشه آب روی آتش

منم به زور میخوردم که نمیرم

من روحی هم بد بودم.افسرده شده بودم. از خودم و دنیا بدم میومد. پشیمان بودم که باردارم همشدعا میکردم قلبش تشکیل نشه وقتی قلب تشکیل شد دعا میکردم میرم سونو قلبش ایست کرده باشه. ولی ۳ماه که تمام شد حالم بهترشد و به زندگی عادی برگشتم و الانم از داشتنش خوشحالم😍😍

اگر بازم با بی بی چک تست کردی عکسشو بذار 😍

نزدم عزیزم بیبی چکام تموم شده بود که رفتم آزمایش 😅

اگ خونه چک میداشتم ممکن بود نرم ب این زودی

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

2810