2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042981 بازدید | 684278 پست
😅نگران قلب و رشدش و... هستم . آخه تا حالا تا این مرحله جلو نیومدم. طبیعیه که گاهی فکرم منحرف میشه🥴

من بودم هر هفته میرفتم سونو، اونجا که بدون نسخه هم میشه رفت. برو و خودتو از فکر و خیال نجات بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم هر هفته میرفتم سونو، اونجا که بدون نسخه هم میشه رفت. برو و خودتو از فکر و خیال نجات بده

قربونت برم عزیزم. امروز ان شاالله قراره برم.

ولی فقط ضرر ندارد سونو زیاد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شلام عزیزم چقد خوبه اینجا آدم احساس آرامش میکنه منم یه بچه دارم طبیعی حامله شدم الانم انتقال دادم یک ...

ان شالله که شما هم مثبت باشید

علایم خیلیملاک نیست من دوتا انتقال منفیدلشتم که توشون علائم هم داشتم، مخصوصا با داروهایکه ما استفاده میکنیم وتغییرات هورمونی خیلی علایم طبیعیه که بوجود بیاد اماااا ادم وقتی انتقال میده نگرشش مثبته و همه علامت ها رو به حساب مثبت بودن میگذاره که خوب خیلی خوبه و بهتر از انرژی منفیه  مابقیه بارداری هم بعد از مثبت شدن مثله همون بارداری طبیعیه میگذره امیدوارم شما مثبت باشید و بارداری خیلی خوبیدیش روتون باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=353327824]اااای جانم😊 خدارو شکر که شما مثبت شده بودین😍چقدر ناراحت تون کردم پس😅[/QUOTE

من هم دوتا انتقال منفی داشتم قبلش خیلی خوب میفهمم چقدرررر  وقتی منفی میشیم دردناک میتونه باشه،و هیچ کسجز خودمون نمیتونیم حال خودمونو خوب کنیم، بازمبهت تبریک میگم عزیزم و بهترین ها رو واسه ت آرزو میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

فاطمه جان عزیزم. شیرینی لحظات مادرشدن گوارای وجودت باشه. ان شاالله 8 ماه دیگه بسلامتی و دل خوش بیاد بغلت. این لحظه رو برای همه ی دوستات ازخداوند بخواه. مبارکت باشه عزیزم. 

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

وای خدایا شکرتتتتتت مبارکت باشه عزیزم به اندازه بارداری خودم واسه ت خوشحال شدم عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه منم نفر 40 بذاری عزیزم

سلام عزیزم حتما❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون دوستم خیلی ناراحتم حتی نمیتونم گریه کنم با دوبار تخمک کشی دوتا جنین برام تشکیل شد نمیدونم الان ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم، کاملا درکت میکنم، اما اینو بدون یه روزم نوبت توعه، تا اون روز صبور باش و ادامه بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️دختـــــــــــــرا دختــــــــــــــراآزمایش دادم بتا 95 بود😭 ...

ای خدااااا شکرتتتتت 

تبریک میگم دختر خوش قلب لذتشو ببری ان شالله

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم اون پیامت که ریپلایی کردم نفره 40خالی بود گفتم بزاری منو ولی دیدم پرشده اگه زحمتت میشه نم ...

نه عزیزدلم چه حرفیه. باعث افتخاره برا من❤️😘

سلام. برای زدن امپول پروژسترون برای کبود نشدن اول باید خیلی خیلی خیلی آروم تزریق بشه و تا جایی که میشه قسمت خارجی باسن بزنین و بعدش روش رو محکم نگه دارین نه اینکه ماساژ بدین در حد دو دقیقه نگه دارین و بعدش هم زود باند نشین راه برین،

برای انوکسا هم فقط باید خیلی خیلی آروم تزریق بشه تا کبود نشه.

برای منم دعا کنین آخر هفته سونو غربالگری دارم حاملگی قبلیم با ای وی اف دکترم گفت جنینم مشکل داره بايد سقط بشه، خیلی سختی کشیدم دعا کنین این بار پیش نیاد خواهش میکنم از تک تک تون.

2810