2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042927 بازدید | 684276 پست
دخترا دلم نسکافه میخواد روز ۸ تززیقم میشه بخورم ؟اخه تو این مدت چایی هم حتی نخوردم سعید نمیزاره میگه ...

اینم بگم همه چی دست خداست وگرنه این چیزاک فورمالیتس مافقط محض احتیاط رعایت میکنیم ک بعدخودمونوسرزنش نکنیم. مادرم میگ ماانقدکارای سنگین میکردیم توبارداری هیچیم نمیشداگ اون بچه قسمت با‌شخ بمونه هیچی نمیتونه هستی ووجودشه نقض کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز بیست و هفتم 

به نیت حاجت روایی:

@ayhanjoooon    

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99

۲۹-س۱۳۶۷

۳۰-hoora1400

۳۱-عبدالواحد

۳۲- شطرنجی

۳۳-داداشمممم

۳۴-mehremah

۳۵-mmmmmmzzz

۳۶-کاپیتالاسیون

۳۷-زهرا خانوم(دوست mmmmmmzzz)

۳۸-نگار۸۰

۳۹-joooodi

۴۰-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام خانوما من تهرانم .8تادونه انوکسا4000دارم ک تا 12مهرتاریخ داره اگه کسی نیازشه بیاد رایگان ببره

سلام عزیزم، بده به مرکز ناباروری. منم داروهام اضافه میاد میدم مرکز

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
اینم بگم همه چی دست خداست وگرنه این چیزاک فورمالیتس مافقط محض احتیاط رعایت میکنیم ک بعدخودمونوسرزنش ...

من دقیقا نمونه عینی این قضیه ام😅 مامانم میگه انقددددد بلا سرم آورده که من سقط بشم ینی کاری نمونده بود بکنه. میگه تشت مسی ک خودش سنگینه پر سنگ میکردم ازینورم حیاط می‌بردم اونور. روزی ۸-۹ تا قرص، با شکم برهنه رو سیمان خوابیدن و... کلی راه مختلف رفته منم سفت چسبیده ام که نمیرم😂 آخر سر روی من مث اینکه زیادتر بوده😅

حالا جالبیش اینه که سر زایمان ، مامانم میگه بهم گفتن دختره و اینگه گریه نکردم و نفس نداشتم. میگه همین ک فهمیدم دختره همش گریه میکردم التماس میکردم تو رو خدا نذارین بمیره😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزمزنگ بزن هلال احمر ببین لازم دارن بده اونجاواقعا حیفن

بچه ها دارو اضافه رو داروخانه میگیره؟ منم سیتاگیلیپتین دارم دکتر زرنانی قطعش کرد دیگه. دارویی هم نیس ک حالت عادی مورد مصرفش باشه 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

چه حس خوبی داشت بعداز خیلی که اومدم دیدم منم تولیست  هستم، ممنون عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتررر انتظارت به پایان بیاد و یکی یا دوتا نینی خوشگل وخوش قلب مثه خودت تو دلت بیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانم من انقد استرس میکشم متوجه این پیام نشدمالهی شکر عزیزم خیلی خوشحال شدم ♥️😍اگه دلت اومد از طر ...

امروز دوباره بستریش کردن شیر نداشتم خشک میدادم تا شیرخودمو خورد یهویی زرد شد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
چه حس خوبی داشت بعداز خیلی که اومدم دیدم منم تولیست هستم، ممنون عزیز دلم امیدوارم هرچه زودتررر انتظ ...

خوش بحالت آخراشی🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مبارک باشه بارداریتون عزیزم ان شالله واسه شماهم به راحتی بگذره و زود البته چون بیشتر بارداریتون نیمه ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله.

والا من در کل بارداری رو به ماه های اول زایمان ترجیح میدم ولی استرسش خیلییی زیاده و نمیذاره من از زندگیم لذت ببرم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810