2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042896 بازدید | 684276 پست
میدونی عزیزم انگار باورم شده که دیگه هرگز نمیخواد اتفاق بیفته با اینکه اینجا بچه ها تجربه هایی دارن ...

منم همین فکرها سراغم میومدن..ولی میگفتم بالاخره یروزی مادر میشم .خیلی وقتا هم میکفتم میشه یروز بچه دار بشم..

الهی دورت بگردم 🥹 🫂 ببخش اشکتو در اوردم ، انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره انشالله موفقیت های دخ ...

قربونت عزیزم.بخدا تو هر روزی باشه مادر میشی.تو خو سنی نداری..

بچه دار بشی میخوریش..عجب مادری میشی..ولی خداییش زیادی لوسش نکنی هااا..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب همسرتون رو اجازه می دادن بیان داخلتا حالا نشنیده بودم

اینجا برای هر کاری همسر رو راه میدن تو اتاق

تمام ویزیتها، سونوها، انتقال، خراش، سزارین، عکس رنگی

فقط برای پانکچر و هیسترو نیومد چون بیهوش بودم خودم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
قربونت عزیزم.بخدا تو هر روزی باشه مادر میشی.تو خو سنی نداری..بچه دار بشی میخوریش..عجب مادری میشی..ول ...

وقتی عمیق بهش فکر میکنم ارزوی محال و دست نیافتنیی هست برام

هستن بچه هایی ک حتی با اهدایی هم مثبت نشدن پیش ایزدی

عقد سعید بودم ماهی یکبار بیبی چک میزدم😂😂 همش استرس داشتم حامله نشم تو عقد

حیف اون همه استرسی ک کشیدم

اون تایم بخاطر جدایی مامان بابام و یه سری مشکلات دیگه، نامنظم شده بودم...

شبا میاد با شکمم صحبت میکنه قسمش میده تورخدا باش🥲

دیشب گریه میکرد( هیکلشو ببینی خندت میگیره از گریش😂)

خیلی دلنازک شده انگار اون دارو هورمونی میخوره

ووویییی ننه 🤤 میچلونمش

من نگام نکن اینطوری چت میکنم تو واقعیت فرق دارم😂وحشی ام 😈👻

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آلاجون ممنون ازدعات روپیام قبلیت نتونستم ریپلای کنم انشاءالله بادعای شماعزیزان

❤️😘😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

@ssseffat     سلام عزیزم خوبی ؟ چ خبر؟ با آقا سامیار گل برگشتین خونه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم همون آزمایشگاهی ک اولین آزمایشو دادن رفتن؟

سلام. گلم. آره عزیزم. همون آزمایشگاه تکرار کرده از 2000 شده هزار. بعده 48 ساعت. حالا 4 شنبه باید مجدد تکرار کنه. تا تکلیفش مشخص بشه. خدا براش بخواد. 

سلام الا جون چخ تاریخی باید برای سونو قلب بری؟انتقالت چندم بود؟

سلام عزیزم من هفته پیش ک برا سونو ساک رفته بودم گف دو هفته بعد بیا 

انتقالم ۲۴ ام بود

سلام عزیزممرسی خیلی محبت داری❤️❤️❤️به فکر نی نی دوم نیستی؟

قربونت عزیزم 

چرا اتفاقا 

۵ تا جنین دارم البته فقط ۲ تاش سه روزه هستن و ۳ تا یک روز 

معلوم نیست بعد از ۴ سال از فریز در میان یا خدای نکرده نه 

میخوام اگه قسمت باشه برم تو پروسه 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
وقتی عمیق بهش فکر میکنم ارزوی محال و دست نیافتنیی هست برامهستن بچه هایی ک حتی با اهدایی هم مثبت نشدن ...

عزیزم إلهی خدا این دفه براتون خواسته انشاءالله خداب قلب مهربون همسرت وحرمت مادرشوهرت ودل شکسته تو نگاه میکنه. میگی همسرت گریه میکنه دلم ریش میشه. من خیلی دلم میسوزه گریه مردارو ببینم.😢عزیزم خیلی دعات میکنم انشالله خدا ازم قبول کنه ومنوشرمندت نکنه

عزیزم اصلااااا ب علایم داشتن و نداشتن فک نکن. می‌دونم خییییییلی سخته ولی سعی تو بکن که نه زیاد امیدو ...

میدونی نمیخام فک کنم ولی وقتی علائم میاد آدم استرسی میشه من عین ماهای قبلم که پادرد میشدم الانم همین طور م زیر دلم تیر میکشه دیشب از نافم به واژنم تیر می‌کشید کمر درد دارم شما چجوری بودین من شنبه میرم آزمایش برام دعا کنین

2810